Магията на изтока - тема 69

• 24 658
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • MJF
Mahou no Rinobe 6
Скрит текст:
Eй този от другата фирма голяма гадина, а и Harada Taizo така го играе , че тръпки направо да го побият човек. Значи са работили заедно с Fukuyama Kuranosuke.
Големи заоблености в този епизод Smile , тази клиентка що овали, що параболи, що флоу... направо на фигурно пързаляне ми се искаше да я пратя а Коме я взе със себе си на излет. И добре направи Smiley
Втория и третия син все проблемни, не са се метнали на батко им Ген. Единия безцеремонен, егоцентричен  и пр. Другия лутащ се, мрънкаш и пр.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 18:05 от Шошулчо

# 121
Аз днес гледах Lighting Up The Stars. Много емоционален филм, но без преиграване и преувеличаване. Стилът напомня Корееда, актьорската игра е на ниво. Мога да кажа, че е един от най-добрите филми, които някога съм гледала.

# 122
Would You Like a Cup of Coffee
Сериалът е такова корейско бижу.Много ми хареса.Епизодът с кафе автомата ми е любим.Харесвам и този с критика,също и с работниците от строежа.
Въобще всеки епизод е затрогващ,успокояващ и приятелски.
12 епизода са малко,можеше да разкажат още истории.
Всеки епизод се разказва за различна ежедневна тема и научаваш нещо за кафето.Няма пик тип драма/мелодрама,нещо уау не се случва,няма емоционален пик,който да те травмира или да се чудиш това как го измислиха.Обаче успяваш да се започнаеш с героите и да се привържеш към тях.Това са приятели,които пият кафев точно определено кафене.
Хубавото е,че имат баланс с това,което искат да кажат на зрителя,но и да го оставят сам да си тълкува какво искат да му кажат.Дали го казах объркващо?

bb6, Park Ho San e собственика на кафенето и знае много истории свързани с него.Има много от него.Неговия герой е сплотява хората и те се връщат при него не само за кафе.

# 123
Ти проучи ли го автора на манхуа-та? Да не би да има нещо японско в него, да е живял и творил в Япония, че много подозрително ми изглежда.

Вчера приключи Mr. Bad и да ти се похваля, че на финал и сватба, че и момиченце имаха, че го показаха и на 4-5 години, хаха. Рисуваният герой стана истински, хаха.
Китайската приказка завърши по китайски розова, сладникава и ми загорча от сладост/измишльотини.
Шън Юе я съветвам да смени малко жанра, че ще омръзне с такива роли.

# 124
  • Дубай
А,райско кафе имам изгледан един епизод и много ми хареса ...От тези, човешките сериали ,за нещата от  живота.Такива обичам да гледам с чаша топла напитка и храна ,много храна 🤭

Снимки от церемонията на Нам Гун Мин

# 125
  • вятърничава
Дали го казах объркващо?
Не,много добре си го казала.Обичам такива неангажиращи,обожавам кафе,харесвам разкази за храна и напитки,харесвам и Park Ho San.Ще го почна този щом приключа със Imadoki no Wakaimon wa, паралелно с другите сериали си гледам и някой с къси епизоди.
Междувременно завърших  Good Job и смятам да пробвам Train,още повече,че има бг превод.
Jung Il-woo и Yoon Shi-yoon си приличат визуално за мен.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 14:36 от bb6

# 126
Рос,проверих,защото имах същите съмнения,но нямат нищо общо.
Това означава,че макар и рядко корейците успяват да направят нещо извън стриотипа,който очакваме когато чуем корейски сериал. И да не пропусна,че Huh Young-Man (авторът) твори от 1974г. и има достатъчно житейски опит,а също не се е ограничавал жанрово.
Това не му е първата адаптация,но аз не съм гледала друго от него.

В този няма много храна,но има кафе,което е логично Joy

# 127
Има японско влияние. Сега прочетох повече за него. Това, което е дадено в Уикипедия на английски е непълно и не дава ясна картина. Открих повече в корейски сайт.

Баща му е работил за Японската империя, като полицай и след освобождението семейството му е било отритнато, а самият той се е учил от японските мангаки по това време.
Чичо му пък е бил комунист, изобщо, семейство с много черни точки.
А самият Хо Йонг Ман е ил падронето, капо ди тути капи на корейските манхуа-артисти.

# 128
  • MJF
Брей, това кафе бе. Още предишния път Tuon като го спомена реших , че съм се объркала и става въпрос за японско заглавие ама гледам на сайта корейско Smiley . Отвори ми се работа сега и това заглавие да пробвам на кор-фронта.
Абе не сме вчерашни ний на далекоизточния фронт, гледай как ги "хващаме в крачка" / " на местопрестъплението".
Wink Mr. Green

Рос, прочетох те за епизод 6 и 7 на нашите агенти Коме и Ген. После ще видя 7.

Mahou no Rinobe 7 изгледан. Нещо много дразнители се насъбраха около нашия дует и това и мен ме дразни.
Скрит текст:
Смях се на физиономията на таткото на Коме, когато майка ѝ нейсе се изказа Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 21:35 от Шошулчо

# 129
Днешният рожденик - Такеши Канеширо на 49:
Скрит текст:

След финала на Cinecon e Ikou (голямо удоволствие беше и чак малко ми е тъжно, че свърши) съм отворена към предложения какво друго да гледам (за предпочитане нещо налично онлайн).

# 130
Eха,Такеши Heart

Първият ми филм с него беше House of Flying Daggers.Бях влюбена в него.В Такеши,но и филма много ми харесва.

# 131

Първият ми филм с него беше House of Flying Daggers.
И аз първо там съм го гледала. Признавам си, че не му обърнах голямо внимание (на Такеши), макар че филмът ми се стори приятно разнообразие на фона на онова, което предлагаха телевизионните канали тогава (а даже и сега).

# 132
О,по ТВ-то си го гледала.Аз на ДВД.
Мисля,че съм разказвала историята,но не пречи пак.Продаваха много евтини ДВД-та с азиатски продукции,предимно хоръри или някакви японски с мечове (Azumi така го гледах,но не обърнах внимание на Огури) и малоумни китайски филми.Взимахме ДВД-то,гледахме и го пускахме из общежитието.Без надежда да се върне при собственика си,но и без това в повечето случаи не си заслужаваше да се гледа повторно. В един момент House of Flying Daggers се озовава в ръчичките ми.Гледах го няколко пъти преди да се реша да го дам на следващия.

# 133
А,Такеши любим!

# 134
  • вятърничава
Eха,Такеши Heart

Първият ми филм с него беше House of Flying Daggers.Бях влюбена в него.В Такеши,но и филма много ми харесва.
Еха, звучи като първата любов Wink

Днес рожден ден има и Bae Doo Na.

Общи условия

Активация на акаунт