Магията на изтока - тема 69

• 24 658
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • вятърничава
Ха ха ха ха 🤗

# 106
И в Китай от няколко часа вече е петък.
От мен Mr. Bad или Шао У Ди от династията Минг. И както каза той - живеел е в двореца на император Джъндъ.
Утре чакам да ми го върнат обратно в наши дни.

# 107
Вече и при нас е петък

Аз гледам него Kissing
Скрит текст:

# 108
  • вятърничава
Tuon,пак уроци по анатомия ли?

Сами сте си виновни Joy
Скрит текст:

Имат и общ филм fly boys, fly! 1995

# 109
bb6, страхотни петъчни попадения!

Шо, ако не греша, беше писала, че ти остават 2 епизода до края на Cinecon e Ikou. Да знаеш, че те настигам. После идва ред да гледам  Lighting Up The Stars, а за след това още не съм решила.

# 110
bb6, не го знам как изглежда с дрехи.Blush Трети сериал гледам с него и някак го облякоха,но гледа да се съблече.

Скрит текст:
Joy Joy Joy
Колко съсредоточено гледа.
сигурно е загубил връзките на късите си панталонки.

# 111
  • вятърничава
Дано това да е загубил Innocent

bb6, не го знам как изглежда с дрехи.Blush Трети сериал гледам с него и някак го облякоха,но гледа да се съблече.

Сигурно живее край морето.Там униформата е къси гащи,джапанки и метната небрежно на врата плажна кърпа.

# 112
Днес съм доволна. Върнаха ми китайчето обратно в наши дни. Колко му е да си пожелаеш нещо в Китай и то да се сбъдне, хаха.

# 113
  • Дубай
Привет!Много хубави петъци си спрягате тука 🤪😉
Междувременно,този японския сериал за който пишете много ми напомня друг, който гледах скоро"Between the Director and the Company Livestock Is Frustrating"

Драмата е романтична , забавна  и  доста истинска . Засягат доста важни теми    Персонажите се опитват да разберат незрялото си поведение  и поведението на своя партньор. Бяха толкова неуверени в себе си  ,но разбраха ,че това не е само за физическо удоволствие,а просто са имали нужда от малко почивка и точния човек затова.И този човек може да им обърне представите за живота към по-добро.

# 114
От мен Дай Уатанабе:
Скрит текст:
Не е съвсем петъчна снимка, но го намирам за очарователен в Cinecon e Ikou.

# 115
  • MJF
Бел, последния епизод ми е останал -13-я. Опасен е Кента - сан Smile
Видя ли му вече идеята за оцеляването на неговия кинотеатър? Видя ли го като режисьор? Mr. Green

Mahou no Rinobe 5 изгледан. Голяма динамика.
Скрит текст:
Да не вземе и бившия на Коме да дойде в Маруфуку Smiley
Тоз втория син Маруфуку голям "демон".
Ген вече се извиняваше вместо Коме вече не знам колко пъти. Сега пък Коме се ядосваше вместо Ген, че и с брат му поговори.
Бащата и дъщерята от казуса с тази "широко отворена за крадци" къща бяха готини.

# 116
  • вятърничава
bell, приема се! Всички от клана Уатанабе харесваш Hug

I.V, гледах началото на  "Between the Director and the Company Livestock Is Frustrating".
Спомням си как танцуваха в началото на епизодите.

# 117
Бел, последния епизод ми е останал -13-я.
Може да греша, но не са ли общо 12 епизодите?

# 118
  • MJF
Цели 13 епизода са.
Снощи се затормозих че Бел ще финишира преди мен и аз охлюва, за да не кажа мотката, се завтекох на бегом към последния 13-и епизод. Wink

Cinecon e Ikou! (2022) изгледан Bowtie
Рос, мерси че ми го подаде. Мноого ми допадна. По няколко направления:
Първо като human drama бе на висота.
Образователно филмчи за кинотеатрите.
От друга страна показаха менажиране на екип както е реално съставен от доста различни хора. При това не малка част от тях на позиции на половин работен ден. В началото разкриха специално тези образи, как и защо работят така и не искат повече. Техните гледни точки и отношение към работата. От друга страна управителя Кента. Неконвенционалния Шибуи -сан и чевръстата, сериозна, отговорна и пр. Наказука.
Като трети "+" откроявам много добрия хумор. Не малко моменти със смях до сълзи дори. Безценно.
13 завърши много приятно. Към края заподозрях че може би ми готвят финална драма но не, получи се плавно и отговарящо на ностроя и идеята на сериала на края. Мнооого приятно.
Скрит текст:
Голям майтап как колажите и словата на екипа , който изцяло повярва , че любимия им шеф Кента ще напуска, се превърна в парти за оставащия си шеф. Видя се колко го ценят вече всички, до последния на половин работен ден Satisfied. Голям мениджър излезе Кента - сан. Напълно по мой вкус. С лека ръка, с такъв мек подход. Ей такова ценя и за жалост е рядкост а не стандарт такава работна атмосфера. Не диктаторски подход.
На финала завършихме от една страна с Шибуи и Мацумару и техните дълбоко съдържими диалози Mr. Green
И край с каша , който ни пускаха 12 серии по в началато.  
Абе въобще сценария изпипан от до , все едно аз съм го писала Wink
Нямам грам забалежка.
Гооолямо браво от мен на Ishikawa Katsumi
Голямо браво и на целия каст. Много добре им се получи.
6+ от мен на този сериал.Satisfied

# 119
13, да, моя грешка. Значи ми остават още 3.

Остават ми още 2.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 20:14 от bell_87

Общи условия

Активация на акаунт