Магията на изтока - тема 69

• 24 934
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Как няма да помня, след като аз коментирах Alienoid (в разговор с bb6), а ти реши да се включиш.

# 151
Tuon, ако от това ще се почувстваш по-добре, и аз не помня всичко, което съм гледала. Понякога, четейки темата, получавам някакви проблясъци. Понякога - не.

# 152
Това е преди повече от месец. Вече посрещнах Новата година (Рош Хашана) и ядох сладки.

# 153
Скоро имах случай, когато Шо помнеше, че нещо съм гледала, а аз - не. Enough said, както се казва.

# 154
  • вятърничава
Tuon, доста спокойна се почувствах Stuck Out Tongue Closed Eyes, не съм само аз! Шо,bell Wink
Вярно,че аз се двуомих дали да го гледам. Tuon го гледала и заради мен,спестила ми е мъките,аз няма да се хабя, благодаря,добро другарче! Ама да си го речем честно,то ако беше оставел този филм трайна следа,па макар и негативна,а то и такава няма,щеше да бъде запомнен с нещо.Сега ще го помним с това,че и след 2 гледания - зиро.

Я стягайте редици,петък е!Дайте нещо подобаващо, например бяло неко.

# 155
Скоро имах случай, когато Шо помнеше, че нещо съм гледала, а аз - не. Enough said, както се казва.
Joy
Добре,че имам профил във fragrantica,за да знам какви парфюми притежавам.

Ама да си го речем честно,то ако беше оставел този филм трайна следа,па макар и негативна,а то и такава няма,щеше да бъде запомнен с нещо.Сега ще го помним с това,че и след 2 гледания - зиро.
Надявам се третия път когато го гледам да не давам пари.
Аз имам оправдание. Smiling Imp В повечето случаи гледам нещо докато чакам детето за извънласните му занимания.Трафикът е ужасен и е по-лесно да изчакам 1-1.30 и после я догледам,я не догледам.
Слушах доблиран Джи и се смях.Много неестествено звучеше.

Петък,петък,ама гледам лакорн.Започнах го,защото харесвам повечето артисти и неочаквах,че толкова ще ми хареса.
От мен петъчно може само парфюми,котки и тайландци.

# 156
Дай тогава някоя котка. Както казва Алф, дай една жълта!

# 157
  • вятърничава
Любимата аджума Kim Mi Kyung има рожден ден!

Скрит текст:

# 158
Дали е достатъчно жълта?
Скрит текст:
Другият път ще дам сиамска,за да не е спам Joy

Kim Mi Kyung участва и в Would You Like a Cup of Coffee като майка на една от любителките на кафе.

# 159
Дали е достатъчно жълта?
Скрит текст:

Да, и достатъчно пухкава също. Благодаря. ❤️

Още не съм започнала да гледам Pension Metsa, пак разни непредвидени неща изскочиха, но другата седмица съм решила да отделя повече време за себе си вече.

# 160
  • вятърничава
Kim Mi Kyung участва и в Would You Like a Cup of Coffee като майка на една от любителките на кафе.
Тя на кого ли не е играла майка и леля,на всички известни младоци.Младоците поостаряха,но тя си е все същата и много и благодаря,че не е превърнала лицето си в недоразумение.

# 161
  • гр. София
Тя е страхотна. Много я харесвам Simple Smile

# 162
Тя на кого ли не е играла майка и леля,на всички известни младоци.
Koгато я гледах за първи път не беше ничия майка.

Имам сънтимент към всички участвали в 4-те бога.

# 163
Реклама на нов уебтун, който върви в момента. Добра тактика да привлекат зрители по този начин. Ча Ън У и Хан Со Хи са доста популярни сред младежите, а с И Су Хьок разширяват таргета Wink.

# 164
  • MJF
Eто, ето , човек за малко да се разсее/ да ви изпусне и веднага почнахте да наддавате кой колко не помни Crossing Arms . А аз освен мързел и мрънкалце, си вярвам че съм най-голямата забравана Crossing Arms
Бел Hug
Абе свърши ли тоз .... Меркурий , че от споделеното от вас и аз допълнително са затормозих.

Е каква симпатична рожденичка си имамe. Да е жива и здрава Kim Mi Kyung. Аз съм ѝ гооолям фен. Гооолям хамелеон е тя. Съмнявам се ако ѝ отворя биото и се напъна, дали ще се сетя къде въобще за първи път съм я видяла , щото имам чувството че съм я гледала в безброй неща. Но скоро я мярнах някъде където правеше лунната походка и то най - добре от всички около нея. Шемет и половина.

Общи условия

Активация на акаунт