Магията на изтока - тема 69

• 24 705
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
2в1, като си починеш малко и те чакам да ги гледаме всяка сряда и четвъртък.
И втори епизод онзи ден ми задържа вниманието, но знам, че двете дебютантки (сценаристки) да настъпят мотиката и ще ми развалят рахатлъка с тези двамата.
Във втори епизод включиха и героинята на Се Рок. Помня я много добре до Кимнамгилски в Лудият свещеник, но и тук дразни. Много намахана кака, богаташка, засука се покрай нашия светец-наивник.

Three Bold Siblings - епизоди 27 и 28

Смея се със сълзи на очи от пълната лудница в съботно-неделната ми корейска мехурка. Единият забремени лелята на къннуна си, хаха, другата нуна ще става мащеха на бившето си гадже, а онази психопатка (майката на Джи У) е нужната подправка, за да стане кимчи яхнията още по-люта, хаха.
Сега чакам докторът да се светне за бебето, но явно няма да е скоро, все пак е ортопед, хаха.

# 511
Zero to Hero
Филмът имаше невероятна предпоставка за страхотен герой, но някак си бавно губеше от чара си с наближаването на края.Това е филм по истинка история за силата и вярата. Разказва за So Wa Wai (спринтьор), който е първият параолимпийски спортист от Хонг Конг спечелил златен медал.Като всеки друг биографичен филм той емоционален, трогателен, вдъхновяващ ….но нещо се обърка.Не искам да кажа,че е лош филм.Не.Той следва съвсем естествено шаблона  за подобен тип филми (раждане,диагностицирането до участието му в ОИ в Пекин) ,но разглежда и важни аспекти като финансиране,отношение към спортистите (равно заплащане на спортистите от ОИ и параОИ),първа любов и приятелство… и семейство,но точно тук нещата започват да се пропукват.
Mоже да се приеме за филм,който разказва историята на спортист с неговата майка.Не със семейството,а с майката.Не ме разбирайте погрешно,тя обичаше и се грижеше за сина си,но ако сравним как се отнасяше с малкия си син - тя няма да вземе наградата за най-добра майка.В началото си мислех,че е самотен родител,а по-късно показаха,че всъщност има баща и брат.Другото, което ме подразни е, че през втората половина на филма имаше превес мелодрамта и много сюжетни линии,които накрая просто се забързаха и не им стигна времето.В първата имаше баланс,защото присъстваше колоритния треньор и нямаше толкова герои.
Последно, за да обобщя - това е филм,които може да се гледа.Добър,но не страхотен,има своите проблеми,но e хубаво да знаем историята, която стои зад лъскавия образ.

# 512
Лееш ли крокодилски сълзи за Катерицата, който си намери британска катеричка и днес го обяви официално, мм?

Започнах да гледам Trolley и на сцената, в която се появи Со Чонг Йон спрях. Тази жена се е разснимала и все в корейски сериали, които следя сега. В The Interest of Love е майка на Йончо и като я видях миналата седмица си казах, че няма начин жена набор 1975 г. да играе майка на актьор набор 1984 г., но няма нищо невъзможно под 38-мия паралел на корейския полуостров.
Интересно започва Trolley, засега съм зрител. Ще го коментирам повече, ако ми задържи вниманието след още някой друг епизод.

Йончо и Йонка ги чакам утре с 3-ти епизод. Драмата започва. JTBC - няма начин да не ме разочароват.

# 513
Joy Аха,но пак казвам,че е трудно да се следи любовния му живот. Само да не стане мехурка и да го брекзитнат.

И да коментирам Reborn Rich,защото съм изгледала няколко епизода.
Това е толкова......четох,че края бил разочароващ.Обичам когато корейците не успяват да ме изненадат.
Забалявам се от факта,че част от семейния бизнес е с полупроводници.Това беше добро включване,признавам го,но е факт,че към днешна дата все още са зависими от Япония и Тайван.Не само те.
Освен това не ме напуска усещането,че Катерицата се прави на Джун Ги от Again My Life.Обаче в него Той имаше някаква хуманна кауза,а тук е лична изгода и отмъщение.
Вероятно ще го коментирам когато го изгледам,ако го изгледам.

# 514
  • вятърничава
Лееш ли крокодилски сълзи за Катерицата, който си намери британска катеричка и днес го обяви официално, мм?
Брей, ти да видиш. Да стягаме ли тоалети и шапки за сватбата или направо на кръщенето ще ни канят Joy

# 515
Бързаш.Годината още не е свършила има време да се появи с нова любов Joy

# 516
The Interest of Love - епизод 3

Мммм, ...

Скрит текст:
... героят на Га Рам не е неин брат. Началото е било подвеждащо. Оказа се, че брат ѝ е починал като тийнейджър (въпреки че тя каза, че той е на 27 години) и бащата има вина, но още не е ясно каква точно.
Голямо удоволствие е Йон Сок, да го гледам точно в такава светлина, защото ми напомня на няколко филма с негово участие преди години. Отдават му се точно такива роли, а и с Йонка имат много добра екранна химия. Драмата, обаче, започна да наднича "зад ъгъла" и скоро очаквам да изригнат, типично в JTBC-стил. Дотук влюбените пиленца само се измъчват един друг.

Любов в банка не бях гледала досега от корейците. Добре, че няма шанс Левон Хампарцумян да изскочи отнякъде.

# 517
..............................

Добре, че няма шанс Левон Хампарцумян да изскочи отнякъде.
..............
Joy Joy Joy
Ох, бе, Рос, разсмя ме истински Smile.

JTBC имат няколко добри сериала с доста висок за кабеларка рейтинг.

# 518
  • вятърничава
И аз с глас се разсмях, стреснах любимия
За ЛХ никога не се знае откъде ще изкочи.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 23:52 от bb6

# 519
Незнам кой е Левон Хампарцумян,но по името съдя,че е арменец.
Знаете ли какво никога няма да се случи?Не.Не е корейска драма в 8 епизода и страхотен край.Евреин да хвърля пари,а арменец да ги събира и да му ги връща.

# 520
Сряда е малкият петък, както обича да казва Tuon newsm47.

Господата

и Дамите

# 521
Ах,обичам я тази класация.И ще я коментирам Smile
Какво имаме тази година.Една камара югоизточни съседи,още толкова от Тайван и Индия.Някой американец,евроепеец или канадец за цвят.Мисля,че видях едно японче.Певец,танцьор,модел(всичко в едно) от Корея,Сяо Джан и И Бо.Bie Thassapak Hsu - явно са хареса ли My Girlfriend is an Alien 2 и Bright,което е равно на “Ах, Сарават” или “Ах,тайландски Думьоджи”.Шегувам се, Bright е лице на Burberry за международната им кампания.
П.П.Weekend на Burberry е първата ми парфюмна любов.Взимах го от мама и се пръсках Blush

Sea Monster 2: Black Forest
Слава на всички богове това беше по-кратко от Аватар: Пътят на водата,но също имаше вода.
Реших да го видя,защото:1 - ми беше интересно защо са го кръстили на торта или планина в Германия (Black Forestе = Schwarzwald) което предпочитете.2 - има го в you tube със суб.3 - нямаше какво друго да гледам.
Добре.Очаквах да е много по-зле.
Това е трогателни и сърцераздирателни история,съсипана от сюжетната линия на чудовището,което не е точно чудовище,а болен човек,но всъщност хората бяха по-голени чудовища от него.
Дали трябваше да гледам първо част 1,а след това тази,както са направили повечето хора?

# 522
  • вятърничава
Ах,обичам я тази класация.И ще я коментирам Smile
Какво имаме тази година.Една камара югоизточни съседи,още толкова от Тайван и Индия.Някой американец,евроепеец или канадец за цвят.Мисля,че видях едно японче.....
И на мен ми направи впечатление. Зачудих се кой гласува в тая класация.

ross, знаеш колко малко ми трябва да налапам въдицата, гледах The Interest of Love - 1 и 2.Ще го следя, от моите е... за сега. Йон Сок е толкова нерешителен, че чак ми иде да му плесна един зад врата. Което означава, че се справя добре с ролята.И богинята ми харесва, до сега не си спомням да съм я гледала.

# 523
Unlock My Boss - епизод 8

Знаех си, че шефчето е жив, еххх!
Този екшън по комикс ми е доста интересен, а Ким Сонг О е на обичайното си високо ниво, дори като акула, бодигард и дори детектив. Той е всичко в едно, хаха.
Ан Не Санг и мамчето са другите ми любими образи в тази налудничева, но увлекателна история. Какво ли не правят за сина си, милите родители.
Остават още четири епизода до финал и ги чакам с нетърпение.

След като приключи Unlock My Boss на негово място, на 18 януари, ще стартира Can We Be Strangers? с любимата ми Сора и Чанг Сънг Чо.
ENA правят добри сериали. Като светъл лъч са в тъмен корейски тунел, на фона на консервите от националните тв.

The Interest of Love - епизод 4

Мъка. Любовна агония в банка и започнах да цъкам с език. Какво начало имаше миналата седмица и къде сме сега.
Харесвам приятелят на Йон Сок. Той е най-адекватен от всички и в час с всичко, което се случва с неговия колега и приятел.
Е, не мога да подмина и факта, че героят на Соки е и хокеист в свободното си време, но, ако продължи така да стои и да бездейства, а и да намира оправдания за грешките си, то не е чудно, че Йончето му бяга като шайба от стик в противниковото поле. Не може да отбележи гол, а шайбичката чака и се надява...

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 20:53 от rossonera

# 524
Mоже ли вместо Тя (която и да е) да използвам вече Шайбичка?

Общи условия

Активация на акаунт