Тренировки в домашни условия - 118

• 58 067
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Ама наистина много ме кефи тая жена...

Ох, аз направо съм пристрастена към коравата ирландка Grinning
На нас с ММ ни остават само две тренировки от IRON (за мен е втори тур), но тази сутрин той беше възпрепятстван да тренира.
След почивния четвъртък си избрах цяло тяло от Circuit Series - едночасово силово-кардио чудо, което ме остави без дъх, но пък точно от това имах нужда след бавното, спокойно вдигане в IRON. Четири серии от по няколко упражнения, трите серии се "завъртат" по три пъти, последната - два пъти. 40 сек. работа и 10 сек. почивка между упражненията и между отделните кръгове на всяка серия. Само преди преминаване към следваща серия милостиво е отпусната 1 мин. почивка.
Страхотна тренировка - от тези, които много ме изморяват, но ме карат да се чувствам силна Grinning
Каролинка си действа с 2 Х 10, а аз - 2 Х 10, по 8, по 7, а за раменните преси даже слязох на 6.
Утре съм на плуване, ще гледам да отделя време и за хубаво, напоително разтягане.
За неделя още нямам план. Времето се очертава чудесно и ми се ходи някъде в планината на разходка.
Прекрасен петък, момичета Kissing Heart

# 121
Здравейте, пак съм тук Satisfied
Викам да се запиша пък дано от кумова срама поне не се откажа преди да съм започнала даже.
Много накратко - преди работех от вкъщи и тренирах, никога не съм имала супер резултати, но физическото ми състояние минаваше за прилично. Сега съм с две деца, куче и работя по цял ден седнала в офис. Чувствам се ужасно обездвижена. На няколко пъти след раждането на второто дете пробвам да се върна към тренировките, но винаги е за кратко.
Тъжен факт, но не мога да си направя тренирането основен приоритет и то все остава на заден план.
Отново имам желание да успея някак да променя това за постоянно.
В голяма дилема съм какво да си избера като тренировки, дали да е за съвсем начинаещи (в такава форма съм реално), но не вярвам да ми донесе някакви резултати. Или нещо поне средна трудност, от което да се усеща напредък.
Изглежда ми, че заглавната страница е обновявана, така че ще разгледам предложенията там Blush

# 122
В голяма дилема съм какво да си избера като тренировки, дали да е за съвсем начинаещи (в такава форма съм реално), но не вярвам да ми донесе някакви резултати. Или нещо поне средна трудност, от което да се усеща напредък.

Ако реалната форма ти е за начинаещи, средната трудност няма да донесе напредък, а рязко претоварване, болка, разочарование и... отказване. Лесно предвидим резултат.
Започни с начинаещи, напредък задължително ще има.
Не се заблуждавай, че "тренировки за начинаещи" означава "лесни тренировки" Blush Не, означава "тренировки, предназначени за развитие на начинаещите" Blush Ако не вярваш, опитай Epic beginner на Карълайн Гирван - последното, което може да се каже за тази серия е, че е лесна и неносеща резултати Grinning
И конкретна препоръка - мисля, че програмите Arise на Сидни Къмингс са изключително подходящи за начинаещи.

# 123
  • Бургас/Пз
Ани, може ли линк? Не я намирам. И на мен са ми проблем назото, опрделено обмислям филър.
https://instagram.com/facefit.expert?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 124
  • София
Бухтичка,аз ти препоръчвам Jillian Michaels 30 Day Shred за влизане във форма  или - Autumn Calabrese - 21 Day Fix.
Аз свърших 7-ма седмица на Lift 4.Остава ми само една седмица и се чудя какво да подхвана. Гледах  в нета препоръчват Body beast, Round 10  и Core de force за след Лифт 4.Някой ако им препоръки ще съм благодарна.

# 125
Eй, чак ме накарахте да се върна назад, та да видя коя е въпросната "корава ирландка"Blush Усъмни ме, че е дамата от корицата, обаче то след толкова реклама, викам си, трябва да съм сигурна Blush Цифрата на феновете й ме главозамая - над 2млн абонати.Blush

Хайде и аз стига ви надувах години наред главите с Джаки, да взема да си изтипосам още една любимка, и поствам една лекичка нейна програмка за цяло тяло, Кристин Къри /много приятна визия и поводение на треньор/.
https://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM

# 126
То няма как да не я забележиш, след като всяка страница тук е с нейни видеоклипове, което прави четенето на темата ужасно трудно. Не знам какъв е проблемът да се пускат само линкове, както на всички останали треньори, вместо да се качва видео, или поне снимките към видеоклиповете да се слагат в скрит текст, за да може в мобилната версия все пак да не се скролва безкрайно преди да се стигне до някакъв текст?

Бухтичка, присъединявам се към препоръките за Отъм и Джилиън. Джилиън има и Beginner Shred и Body Revolution. Втората започва много плавно и се надгражда постепенно. Отъм пък винаги има човек за модификации. Аз харесвам също фитнесблендер. Имат степен на трудност в описанията. Според мен точно начинаещ вижда най-осезателно резултати. Просто трябва постоянство.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 10:59 от Дъждец

# 127
Дъждец, хубавото в тази тема е, че е лежерна и приятна, и някак неприятно ми стана, като прочетох критика. Аз съм една от тези, които публикуват клипчета на Каролин като видео, а не като линк. Няма да го правя повече, макар и подбудите ми да са съвсем добронамерени. Не мисля, че някой цели' да я натрапва. Просто е голяма симпатяга с изключително добре структурирани тренировки, и вероятно това е причината толкова много потребителки в темата да тренират с нея.

Бухтичка, и аз все не можех да съм постоянна в тренировките. Много пъти бях започвала и изкарвах максимум месец и половина-два и се отказвах. Това, което сработи при мен е да намеря тренировки, които истински ми харесват, а не някакви много трудни и интензивни, които ще ми носят сериозен напредък. Началото винаги е трудно, после става по-лесно, стига наистина да харесваш тренировката, а не да го правиш насила, единствено с цел да влезеш във форма. Аз в началото започнах да правя тренировки с тежести за глезени или с ластик. Това наистина ми харесваше. После открих пудовката и я включих и нея. Едва на по-късен етап започнаха и тренировките с дъмбели да ми допадат. Т.е. винаги съм  тренирала с каквото ми е било най-приятно. После с времето става все по-лесно да продължиш с тренировките, защото първо, вече ти става навик и второ, виждаш реални резултати и това те мотивира още повече.

# 128
  • Стара Загора
На мене пък точно това ми допадаше да е качено направо видеото.Каролин като цяло е доста харесвана треньорка.Аз освен нея имам и други любими - Хедър, Отъм, Джоел, Джаки , Джилиън..
Вчера завърших първата седмица от Еpic Heat  с тренировка хийт почти изцяло с бърпита https://www.youtube.com/watch?v=8aVcTEern3c&list=PLhu1QCKrfg … ndex=6&t=322s
Бих казала ,че се справих прилично като се има в предвид,че и карам и вирус ,а и скоро бърпита не бяха правила.Това ,което виждам от първата седмица е,че програмата е доста динамична - не е като Iron.Имах нужда да се поизпотя малко повече.

# 129
Бухтичка, ALO и АЛМО на Отъм също може да погледнеш... Те са един вид вработващи програми към 80ДО. За фиксовете и боди революшън момичетата вече са писали, подкрепям. Може да започнеш и от по средно ниво щом искаш, обикновено във видеата има човек, който показва упражнението в по лек вариант... също така винаги може да вземеш по - лека тежест, да намалиш темпото и т. нат.
На Румяна Илиева тренировките за начинаещи също са много подходящи.
Аз завърших FUEL. Бицепс и трицепс са доста пренебрегнати, кардиото е слабичко. Обаче за крака и дупе е топ. Сега правя второ завъртане IRON.

# 130
Ана, извинявам се, че звуча остро. Бях спряла да следя темата поради горната причина. Днес отворих, видях 10 клипа на предната страница и последният пост преди моя ме провокира. Ако всеки качва видео на това, което тренира с по 3-4 видеа в пост, не знам дали темата би ставала за четене.
На мене пък точно това ми допадаше да е качено направо видеото.
Могат да се слагат в скрит текст. Така хем ще са бързо достъпни за желаещите да пробват съответната тренировка, хем няма да заемат толкова място.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 14:57 от Дъждец

# 131
За начинаещи - погледнете в първия пост в скрития текст "Препоръчано от Звезди."

Home Raider, погледни 645. На мен ми допадна, макар че почивките между световете да дълги. The Prep също ми хареса. The work е в същия стил, но аз не мога да се набирам и я изоставих. 10Round на мен лично много ми хареса.

Дива, колко мило ми припомни за Кристин Къри!

Аз изкарах седмицата kettlebell w/Caroline. Хареса ми, много. Мислех да се захвана с Iron, но синът ми прояви желание да тренира с мен и реших, че Lift 4 е по-удачна за него. Той няма изградени навици за правилно изпълнение на упражнения и е хубаво някой да обяснява. Пък и Джоел е симпатяга и му допада.

Паралелно си греба с Dark Horse. Той ще има предизвикателство през ноември, в което смятам да се включа. Дотогава ще наблягам на техниката на гребане и изграждане на добри навици.

Йога - в последно време правя йога основно с Кино Макгрегър. Много ми харесва как обяснява.

# 132
  • София
Sprinkles, благодаря  че ме насочи към 645. Допада ми. Споед теб как са подредени по трудност програмите на
 Амойла- дали да не почна от 4 Weeks of THE PREP?

# 133
  • Бургас
Аз не мога да се похваля с много редовни тренировки напоследък, но да сметка на това успях да завърша предизвикателството Garmin Pink October и то основния брой крачки ги направих за 5 дни, в останалите даже бяха около 5к на ден.

# 134
Здравейте!

Аз съм тази, която публикува най-много клипове от тренировките си и вероятно критиката на Дъждец е насочена към мен. Лично за мен е много по-прегледно и информативно, когато тренировката е показана като снимка с линк. Няколко момичета бяха писали, че моите описания и линкове са им полезни. Разбира се, ако за списващите темата този тип постове са неприятни, ще се съобразя с тях.

Днес започнах последна седмица на Epic Heat - тренировка за ръце, рамене и гръб. Не успях да направя предложената добавка за рамене.

Успешна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт