Тренировки в домашни условия - 118

• 58 070
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, за протокола - на мен никак не ми пречат - ние не пишем много, за почти месец 9 страници нищо не е. Визуализацията на клипчето го прави по-привлекателно, но и в скрит текст да е, съм ок, но моля ви - не спирайте да ги публикувате.

Аз почнах физиото - ток и ултразвук и в някакъв момент имам и нещо с лазер. Ще гледам само долна част да тренирам докато трае.

Ей, ani_d, много се забавлявах вчера с тая мацка дето я препоръча от инстаграм, благодаря ти. Много симпатична. Гледам, че има разни платени неща, определено ме заинтригува с тези анализи на лицето дето прави, групи, точни упражнения и т.н. А и прави тейпинг - нещо, на което също съм хвърлила око.
По-склонна съм нещо такова да си взема, отколкото тия химически пилинги дето ми ги препоръча козметичката .. то златни направо стават.. като трябва да са 5-6 минимум. Миналата зима правих, но нещо сега ми се свиди.

Хубава и много слънчева седмица и от мен!

# 136
Епик _1 ,ден _1 - крака ....не е за мен тази програма на този етап ,прекалено малко почивки и сравнително дълги работни интервали + сравнително дълга продължителност на тренировката ....отпада засега ...

# 137
  • Някъде по Дунава
И аз направих днес същата тренировка като No frame. Съгласна съм, че работните интервали са дълги. Давах си почивки понякога.

# 138
Сънчо и аз като Ани следя Марианка. От година горе долу, обаче все нямам време и постоянство да продължа редовно. Но като правих ефект имаше със сигурност. Даже исках да си платя и за курс, но ще е по нататък. Тя е много мила и човечна.

Аз си тренирам, криво ляво. Този вирус наистина го изкарах доста тежко, от няколко дни започнах пак с по сериозни тренировки.

# 139
Тази сутрин ден 29 от IRON - цяло тяло. Аз направих и добавката - 20-минутно кардио с дъмбели. Любимият се въздържа Grinning
Утре приключваме програмата. Много съм щастлива - 30 тренировки заедно, не вярвах, че ще му хареса толкова.
Иска да продължаваме да тренираме по този начин, мотивира се, като осъзнава колко много работа се свършва с Каролинка за 30 минути.
Утре е ден 30 - ръце и корем. Вечерта съм на плуване. В сряда - волна програма. Той ще кара кростренажор, аз ще си избера нещо за глутеуси.
До края на седмицата ще направим още 2-3 силови тренировки от програмите на Карълайн. Другата седмица сме на екскурзия, а след нея отново подхващаме нещо системно. Чудя се какво да бъде и най-подходяща ми се вижда Beast mode серията.

# 140
То няма как да не я забележиш, след като всяка страница тук е с нейни видеоклипове, което прави четенето на темата ужасно трудно. Не знам какъв е проблемът да се пускат само линкове, както на всички останали треньори, вместо да се качва видео, или поне снимките към видеоклиповете да се слагат в скрит текст, за да може в мобилната версия все пак да не се скролва безкрайно преди да се стигне до някакъв текст?

Аз съм тази, която публикува най-много клипове от тренировките си и вероятно критиката на Дъждец е насочена към мен. Лично за мен е много по-прегледно и информативно, когато тренировката е показана като снимка с линк. Няколко момичета бяха писали, че моите описания и линкове са им полезни. Разбира се, ако за списващите темата този тип постове са неприятни, ще се съобразя с тях.

Подкрепям с 2 ръце и 2 крака Деа! По-информативно, по-лесно за съхраняване за мен. При сегашните скорости на мобилен интернет няма никакви проблеми със зареждането на страницата, дори да е пълна с изображения. Разбира се, всяка от нас има различни очаквания и изисквания от темата, но последните 10+ години съм пуснала хиляди клипа и 5х картинки в нея и не помня някой да е възразил, че му е неудобна и неприятна за ползване.

# 141
  • Перник
На мен не ми пречи да се споделят клипове с тренировки. Още повече, че покрай темата и аз се зарибих да тренирам с Каролин Simple Smile Последно в петък правих корем. И вечерта ме удари вирусът на синчето - стомашна гадост някаква. В събота спах почти цял ден. Съответно почти нищо не съм яла от петък вечерта и съм - 2 кг. Днес все още нямам апетит, а за по-сигурно реших и да си почина и не съм тренирала. Утре обаче смятам да правя цяло тяло с дъмбели.

Ани, благодаря, че сподели мацката с фейс йогата! Това за назолабиалните бръчки мисля да го пробвам още довечера.

# 142
Явно само на мен ми пречат. В такъв случай трябва да продължат.
Агент, не става въпрос за зареждане на страницата, а за натоварване да се намери тескта от толкова картинки.
Има хора, които винаги чета с удоволствие в тази тема и постовете им се губят измежду тези с картинките.
Аз нямам спомен да си пускала снимки всеки ден, но може и да съм забравила или да не съм била толкова кисела навремето Wink
Пак казвам, че щом само за мен е така, е редно да се продължи със снимките.
Слънчев тренировъчен ден на всички !

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 15:26 от Дъждец

# 143
  • Стара Загора
За мен лично е идеално да се сложи клипа и под него описание. Хем чета хем разглеждам тренировката. И ще се радвам ако повече хора качват какво са тренирали и са написали описание.
Днес правих 8 ма тренировка от Епик Хийт. Гръб и бицепс. По-голямата част беше с гребане. Ползвах в началото 8мици, а после 6 тици.

# 144
За мен лично е идеално да се сложи клипа и под него описание. Хем чета хем разглеждам тренировката. И ще се радвам ако повече хора качват какво са тренирали и са написали описание.
Днес правих 8 ма тренировка от Епик Хийт. Гръб и бицепс. По-голямата част беше с гребане. Ползвах в началото 8мици, а после 6 тици.
Наистина е хубаво, да бъде така. Много често ми се иска да направя разбор на тренировката, но не ми остава време. Писна ми да влизам само за да "отчета" нещо, но пък от друга страна ми действа мотивиращо дори само да се разпиша.

За да не е спам ще кажа, че днешната тренировка от Arise 12 за крака беше много сериозна, силно ме натовари и краката ми трепереха. Харесва ми, когато са "супер серии" защото колкото и да е тегаво, знам че приключва и повече го няма.

# 145
  • София
Аз пък понеже не съм запозната много с  тренировките на Каролин имам чувството, че се качват едни и същи клипове. Иначе много обичам описание на програми.
Днес сутринта LIft 4 -ггърди игръб от седмица 8,а следобяда -  фитнес - цялостна тренировка.

# 146
  • Стара Загора
Home raider, може така да ти се струва, защото Каролин използва предимно базови упражнения, които комбинира по различен начин. Е има си и някое и друго упражнение по-така... - поне за моята физика. Лифт 4 много си я харесвам тази програма. Ако искаш след нея може да пробваш да продължиш с Iron. Приличат си до някаква степен изцяло силова, няма хийт, кардио, скачане, използваш тежести според твоите възможности.

# 147
Аз съм съгласна с Dea76, че клипчетата под формата на видео са по-информативни. Аз от нейните видеа с описание съм си харесвала няколко тренировки.

Vetrena, и аз съм хвърлила око на Beastmode серията. Като приключа с Fuel ще я опитам. Освен това, Каролин гледам че има няколко такива по-кратки програми (за по седмица или две) и мисля да ги пробвам всички през студените месеци.

Аз направих 2 дни почивка от тренировки, защото за съжаление, и мен не ме подмина вирусът от сина ми. Есенно време с деца на градина просто е някакъв кошмар. Малкият е с хрема вече трета седмица. Та така, оплаках се. Grinning Днес мисля да направя една тренировка и се надявам да ми подейства антивирусно.

# 148
Минавам през някакъв физически и психически срив и докато не излеза от турболенцията ще го карам безгрижно и кратко-за днес 20 мин цяло тяло от коледната на Карълайн.

# 149
  • Там където
Разгеле приключих първият ARISE на Сидни и май ще почвам следващия. Според мен програмата е ОК. С по-високи тежести може и по-напреднал да има резултат. Нещо напоследък от вируси, работа и всякакви непредвидени ангажименти се чувствам направо гроги. Но след тренировка съм като преродена.

Общи условия

Активация на акаунт