Тренировки в домашни условия - 118

• 58 085
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Пиша рядко ама, така се случва днес набързо докато бебчоспеше, проведах тренировкс нс стадиона с лост 20 кг(там има не си мъкна от нас).Прекарах доста време на стадиона но сън доволна.
6 км бягане.
3 минути клек тесен разкрач
5 км бягане
3 и 20 минути клек широко
10х50 метра спринт.
Лицеви
Набиране
Кофички
15 кръга до отказ.

# 151
  • Перник
Home raider и на мен ми се стори, че днешната тренировка https://www.youtube.com/watch?v=8W7U_XT_Pa0&list=PLhu1QCKrfgPVKV … iAs60qfD&index=11 вече съм я правила (а аз не обичам да повтарям). Ами, оказа се подобна на правената, но доста по-натоварваща (въпреки скромните 6 кг., с които работих Blush)

# 152
Днес 35 Мин горна част -Iron

# 153
Днес правих ден 18 от Fuel - тренировка за глутеуси и задни бедра.

Ето и една снимка от мен: ...

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:30 от Анонимен

# 154
  • София
Anna-Maria, прекрасна си. Всичко ми харесва - и ръце и корем,и крака.
Днес ми е почивка по Лифт 4, но направих във фитнеса една тренровка.
biology girl55, колко време ти отне тази тренировка - сериозна работа?

# 155
Ана-Мария, браво,браво, браво, момиче! Прекрасна си! HugHugHug

# 156
Днес правих ден 18 от Fuel - тренировка за глутеуси и задни бедра.

Ето и една снимка от мен:
Скрит текст:
Това тяло само от тренировки вкъщи ли е постигнато? Изглеждате супер!

# 157
Моля , да се въздържаме от цитати със снимки ,дори да не е изрично упоменато в поста на автора -много от хората махат снимките след време,да не висят в интернета до второ пришествие 😁
Днес почивам ,нямам сили за нищо...
Пак ще повтарям Iron -нищо друго не мога да си избера на този етап ....
Ана -Мария страхотно изглеждаш ❤️

# 158
Благодаря ви момичета, много сте мили.

Galya_o, да тренирам само у дома, тъй като нямам време да ходя на фитнес или на друг спорт. Ефектът от тренировките при мен доста се засили, когато започнах малко да вдигам тежестите, с които тренирам, както и промених начина си на хранене.

Само и аз да те помоля да изтриеш снимката ми от цитата, тъй като по-късно ще я премахна.

Момичета, макар че тренирам редовно (3-4 пъти седмично), продължавам да имам чести мускулни трески. Просто Каролин ми взима здравето с Fuel. Има ли други като мен? Какво мога да пия?

# 159
Аз пия глутамин и протеин след тренировка,ако имам много силна МТ въпреки ,че това е вече голяма рядкост мажа с магнезий ,както и го пия всяка вечер.

# 160
Ана Мария,поздравления за труда и резултата,който си постигнала.
Твърдо вярвам че в домашни условия също може да се постигне добра форма и както брат ми казва-60%  от успеха е в храната.
Пускам за малко моя снимка,тренирам само с Каролайн само в домашния фитнес.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 09:26 от naomi79

# 161
Страхотни - и Ана-Мария и Наоми!
И да, колкото и да не ни се ще поне 60% от успеха е в храната, а при тези, родени с добър апетит или склонни да си угаждат процентът става и по-висок Wink

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:28 от Agent Provocateur

# 162
Браво, момичета Simple Smile
Аз тази седмица ще приключа само с две тренировки. Понеделник правих крака и дупе, вчера крака, дупе, гръб и рамо. Уикенда ще съм на почивка, така че няма да се тренира. Ще сме на ол инклюзив, още от сега си повтарям как да не трябва да криввам от правия път Grinning Ще дам отчет дали съм го спазила, като се върна.
Ако се щракна в спа-то ще ви се покажа Simple Smile

# 163
Наоми, поздравления и на теб за добрите резултати. Супер си! Да, храната се оказа много важна в постигането на фитнес цели. Но и Каролин е с много добре структурирани и качествени тренировки. За 30 мин с нея се постига страхотно натоварване.

# 164
  • Стара Загора
За снощи тази тренировка на Каролинката
Скрит текст:

Много хубава тренировка с по-леки тежести заради по-високото темпо.Интервал от 30 сек и за повече упражнения ми беше достатъчен . За бърпитата и мейкъра ми беше малко .
Липсват ми постовете на Деа с описанията,които даваше.

Общи условия

Активация на акаунт