Тренировки в домашни условия - 118

• 58 096
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Тази сутрин отново Карълайн - Beast mode ден 4, цяло тяло, за мен и ММ.
Правих тази серия лято 2021 и сега с удоволствие установих, че се справям с много по-високи тежести, особено за крака, гръб, гърди. Раменете продължават да са най-трудната ми група и явно винаги ще бъде така. Повече от 7 кг са ми непосилни при раменните преси, особено ако са 4 серии както в тази тренировка.
За събота и неделя бях планирала плуване, но отпада, защото мама си е счупила ръката и ще пътувам до родния Бургас да я видя.
Слънчев петък, момичета Blush

# 166
  • София
28 окт 2022, 9:31 ч.
Добро утро, бойни момичета!
Аnna-Maria, аз те гоня с Фюъл, обаче мускулната ми треска мина доста бързо.
Не знам защо така продължаваш да имаш, но то не е ли удовлетворяващо усещане.. или вече аман..

Изпуснах снимките, но съм сигурна, че сте супер.
Установих, че благодарение на КейДжи баджачетата са ми се стегнали много. Помня как миналата година се оплаквах на една колежка как въпреки тренирането пустите ми крака си се тресат...тогава тренирах със Сидни и с Руми. Е сега след коледен календар, Epic 1 и половината Fuel... ами няма такова нещо. А ако почна и с храната да внимавам.. не ям нищо вредно всъщност. Хляб и сладко много рядко ям, винце едни чашка чат патй но може би и добре да засиля целенасочено протеините.
Сигурна съм, че и целулитоса ще преборя..въпреки че мъжо ми ми вика, че толкоз години не съм успяла..ти сега ли.
Ами сега, да!
Много хубав и слънчев уикенд ви желая!

# 167
Днес дупе Iron _03 не беше леко .....😭
Сега си почивам на дивана и мисля как да си възвърна част от енергията за да се добера до работа 😅
Замислям се дали не съм изкарала някакъв маскиран Ковид ,че съм така утрепана ...напълно е възможно като знам как даже и първата вълна изкарах сравнително леко и без темп.и кашлица.....
Лошото е ,че утре съм на две партита за Хелуин в два клуба и незнам как ще се събера или по-скоро как ще оцелея на следващият ден ,че аз много се раздавам за купони 😅

# 168
Сънчо, моите мускулни трески вече са много леки, но често си ги имам. И аз имам целулит, който е толкова дългогодишен, че едва ли щр изчезне изцяло. Но от 2 месеца ходя на кавитация и има лек резултат. Също ми се смалиха малко обиколките на бедрата, защото тази процедура действа като атакува мазнините в определената зона. И в съчетание с тренировките, определено започнаха да ми се оформят краката и дупето.

Днес правих ден 19 от Fuel - цяло тяло с дъмбели и кардио елементи. Определено препоръчвам, като много хубава тренировка за цяло тяло. Имаше и корем - нещо, което в тази програма рядко се тренира.
Скрит текст:

# 169
Привет, спортни!

Започнах нов тренировъчен цикъл вчера, с Каролинка и Iron. Цел fat loss без загуба на мускулна маса.
Често ми се случва да започвам нов цикъл на 28ми. До понеделник не ми се чака, а и седмичната ми програма е много натоварена.
Много ми хареса първата тренировка. Работих с гири 2х10кг. Не огладнях, което е чудо. Joy

Видях коментарите назад против видеата и категорично не съм съгласна.
Тук пишем от много време, знаем се, всеки може да си избере нещо по препоръка на себеподобен.
Има момичета със систематични постове, там се виждат резултатите от постоянството. Трансформацията на Деа е за първа страница, и ще я помоля да не спира с изчерпателните си постове. Trophy

No_frame, бързо възстановяване!

# 170
Здравейте някой ме беше питал колконвреме ми отне тренировката. Кажи речи над 3 часа като имаше големи паузи за сменянв на памперси, приспиване, кърмене. Сега времето е хубаво и с бебчо прекарваме мнохо време навън. Имам въпрос някий тренира ли с мессчните програми на Брет Контрерас, иска ми се да попба, да трднирам по редовно и структирирано, а и скоро времеро ще застудее и ще излизаме само за разходки. Намерих си първите 45 месеца безплатно 😁 та се чудя заслужава ли си.

# 171
Да...програмите на Брет Контрерас са хубави и приятни,залага повече на изолираното натоварване ,но не прекалено -аз тренирам само с него ,когато имам периоди на фитнес ходене - тези които съм правила са определено кратки и за да оправдая кинтите за фитнеса и разкарвацията добавям половин тренировка от следващата тренировка  от същата мускулна група и така ми се връзват час-час и нещо като редуцирам общият брой тренировки на седмица до 3 макс.

# 172
Ден 2 от Iron:

Работих с гири от 10, 8, 5 и 3кг. Късичка ми дойде, на значително по-дълги съм свикнала, но след дълга пауза ми е идеално. От утре ще започна да добавям корем, или бицепс/трицепс, според тренировката. Доволна съм! Grinning

Пия си протеина, душ, и хващам новата книжка (Датско крими от Адлер-Улсен, 9 част за Отдел Q и Карл Мьорк). Two Hearts

# 173
  • Стара Загора
Дез при Iron има включена опция за добавка. Може да я поглеждаш дали ти допада. Аз поне така правих. Сега с Heat не остава време и съм доволна и на това. Сега два месеца ни удължиха раб. време с половин час и ми се изяжда тази опция. Добавям в събота и неделя.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:51 от maksimka

# 174
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Започнах Епик 1.
Ден 1 крака https://youtu.be/c_-v1fYJGO8 с  45 сек работен интервал ми се стори множко за моите възможности. Работих с половината от нейните тежести 6 кг. На моменти и тези ми идваха много и просто довършвах без тежести.
Ден 2 горна част ( гръб, гърди , рамене)
 https://youtu.be/0PNWgEKN8Bg Работен интервал от 40 сек, като всяко трето упражнение е вариант на лицеви опори. Каролин работи с 2*8 кг, моите бяха 2*3кг и 2*6кг.
Ден 3 корем https://youtu.be/OuBMFYx5ncE Работен интервал от 50 сек.Имаше доста упражнения в позиция планк, които бяха предизвикателство за мен.
Ден 4 цяло тяло https://youtu.be/Q0twJLyCA7Y 1 ч тренировка е много за мен, но се справих. Отново работих с наполовина от нейните тежести, тя ползва 2*10кг. Тя има навика при структуриране на тренировките да вкарва повтарящи се упражнения. Тук бяха клекове, т нар. maker  и windmill. Последното го правих без тежести към края.
Ден 5 цяло тяло Хийт . Прегледах тренировката и прецених, че не е за мен. Направих предложената алтернатива за ниско интензивна. Тя също беше предизвикателства на моменти.
https://youtu.be/84EBn_7ALuc
П.С.  Как се вмъкват клипове във форума?

# 175
  • Стара Загора
Ооо не знаех ,че има алтернативен вариантна хийтовете в Епик 1.Ако някой ден тръгна да я правя тази програма ще го имам в предвид.Бутончето за клиповете е малко след бутончето за връзка.
Не мога да се сдържа да не публикувам тази тренировка за горна част - гърди,рамо, гръб , бицепс и трицепс.Много хубава като натоварва на всякъде.Направих и добавката - 15 мин за рамо и ръка.

# 176
Home Raider, 4 Weeks of the Prep ще е добро продължение на Liift4. 4 Weeks of the Prep & 645 са еднакви по трудност (според мен). Като с всяка силова програма, много зависи какви тежести използваш.

Аз продължавам да се обучавам с гребането. Мисля, че техниката започва да ми се подобрява и да става все по естествена. Darko Horse има едни тренировъчни видеа за правилна техника и мисля, че вече ги научих наизуст от много повтаряне Simple Smile Нямам търпение за предизвикателството!

На Каролин когато правя тренировки съм забелязала, че използвам тежести на половина на нейните Simple Smile Как успява тази жена, направо не мога да повярвам! Все още събирам сили  да направя някаква нейна програма от начало до край!

Гинес, трябва да натиснеш на иконката Вмъкни Видео - тя е последната над полето за писане. И слагаш линка между двете скоби.

# 177
Здравейте!

Преминавам през много, много труден период в личен план, но ... не изневерявам на себе си и завърших успешно Epic Heat.
Иска ми се да направя смислен анализ на тази програма, защото наистина много ми допадна, но в момента ми е трудно да събера мислите си. Целта ми беше да правя всички предложени add-on, но не успях с това през последната седмица - животът се случва!

Днес стартирах с Epic III, ден 1 - тренировка за крака:
Скрит текст:

Работи се за всички части на краката с различни видове клекове, напади, РДЛ, като има повтарящо се упражнение - kneeling to squat. Запознах се и с едно ново движение -  напад с наклон напред и докосване на пода(forward lean dumbbell tap lunge). Аз работих с половината от тежестите на Карълайн - 2*7.5кг и 4кг.

Поздрави и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 22:12 от dea76

# 178
Деа,много добра форма си и много хубави ръце имаш.
Аз мисля да започна 4 рунд на iron от другата седмица. Чувствам дискомфорт долу в ходилото и мисля да намаля тежестите за малко.
Спорна седмица на всички.

# 179
  • Стара Загора
Деа , страхотна си.Ще очаквам с нетърпение анализ на Епик Хийт.Аз почнах трета седмица и за момента добре ми се отразява.

Общи условия

Активация на акаунт