Тренировки в домашни условия - 118

• 57 516
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета Innocent, отскоро ви чета и следя и ви се възхищавам колко много спортувате. От скоро и аз съм се навила да започна да спортувам, по-лекичко като за начало тъй като преди 5 месеца раждах секцио. Но доктора каза вече че мога и щанги да вдигам Grinning всичко било вече зараснало. Та, можете ли като за начало нещо да ме посъветвате за спортуване, хем да не е така силово, хем пък и да започна от някъде. Благодаря предварително и ви пожелавам слънчев ден, нищо че времето не мисли така. Innocent Nature Cloud Nature Sunny Nature Sunny

# 76
Здравейте момичета Innocent, отскоро ви чета и следя и ви се възхищавам колко много спортувате. От скоро и аз съм се навила да започна да спортувам, по-лекичко като за начало тъй като преди 5 месеца раждах секцио. Но доктора каза вече че мога и щанги да вдигам Grinning всичко било вече зараснало. Та, можете ли като за начало нещо да ме посъветвате за спортуване, хем да не е така силово, хем пък и да започна от някъде. Благодаря предварително и ви пожелавам слънчев ден, нищо че времето не мисли така. Innocent Nature Cloud Nature Sunny Nature Sunny

Здравей, добре дошла и честито бебче Heart
Къде имаш възможност да тренираш - в зала или у дома? Ако е у дома, имаш ли някакви тежести?
На твое място бих започнала с леки тежести, не продължително, но редовно, за да вляза във форма. Пример - 5 дни в седмицата по 30-40 минути. Възможностите са безкрайни, но ето конкретна идея:
Съвсем подходяща за теб е програмата Arise на Сидни Къмингс, която също наскоро стана мама и това е нейната собствена програма за влизане във форма след раждането. Трябва да се абонираш за канала и всичко там е безплатно: https://www.youtube.com/c/SydneyCummings

По темата ни: днес с любимия правихме ден 25 от IRON, рамене. Той продължи с кростренажор, а аз - с последната 20-минутна тренировка за цяло тяло на Карълайн. Направих я с десетици и петици - малко по-динамично и я усетих страхотно. Утре почивам с йога.

# 77

Добре дошла. Може да разгледаш и канала на Pamela Reif. Помня, че тя имаше кратки тренировки, както и интересно кардио под формата на танци. Отдавна не съм разглеждала тренировките й, но може да провериш какви нови неща има.

Също е добре да провериш дали нямаш диастаза след бременността. Ако имаш, стандартните упражнения за корем са противопоказни и трябва да правиш специални упражнения за диастаза. То по принцип е нормално да има леко раздалечаване на коремните мускули след бременността. Въпросът е да не е повече от два пръста.

http://mydiastasis.blogspot.com/2017/09/blog-post_45.html?m=1

# 78
Здравейте, още съм болна, градинският бацил на детето ме повали. Въпреки това тренирах с надеждата да го смачкам малко вируса, но за сега той води по точки.
Онзи ден цяло тяло със Сидни +20 минути спининг байк, вчера 30 минути Хийт интервална на спининг байка. Днес ще почивам.

# 79
Днес това ,рандъм избор -много се изкефих...https://www.youtube.com/watch?v=Bf8uyQOmqU8

# 80
  • София
No_frame bitch, благодаря, точно този тип упражнения са ми много любими. Обикновено ако нещо от серията не ми се нрави, си го заменям с такива. Понякога си слагам тежести на краката, но повече тренирам в работата, а тежестите са вкъщи.

Дух (: еее, гадост. Тук приятелки се оплакват от много упорити вируси точно в момента - детскоградински, но ти май не беше в Беге. Утре да обърнеш резултата!

_Anna-Maria_, как е твоята му треска? Надявам се, че е понамаляла. Онзиден и вчера при мен беше чудовищна, днес е две идеи по-добре.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 15:51 от Сънчо

# 81
Сънчо, в БГ съм. И да, доста е противен. Благодаря за хубавите пожелания.

# 82
Сънчо, вече почти изчезна при мен МТ. Но вчера тренировката от Fuel зс цяло тяло нарочно я направих с по-леки тежести за да не се претоваря пак. Отделно починах малко тези дни и това ми помогна.

За уикенда планирам скачане на въже, но в началото ще ми е много трудно. Grinning

Скрит текст:
Дух, за съжаление в детските градини това е ежедневие. Децата болни, а оттам и родителите се заразяват. Ние с мъжа ми никога не сме боледували толкова често, колкото откакто имаме дете на градина. Моите и двамата сега са болни. И то при положение, че каката е на 6 и би трябвало вече една идея по-малко да боледува. А в яслите е още по-лошо положението и ходенето на ясла се оказва по-скоро натоварване отколкото облекчаване за родителите.

# 83
Добро утро!

Действам си аз по Epic Heat и така бързо минава времето - ето днес правих ден 40 (табата ХИИТ):

Вчера беше от онези дни, в които комуникацията с околните е много трудна и в края на деня бях изключително напрегната, което се отрази на качеството на съня ми. Съответно се събудих изморена и усетих тренировката като много тежка, но я направих с хъс.
Добавката за корем е чудесна, за първи път попадам на нея:

Опитвам се да увелича количеството протеин в храната ми. Днес си направих следната закуска: 30гр.овесени ядки, 50-60гр.кварк, 2 яйца и доза протеин ванилия, разбъркани и изпечени на тиган с 5гр.масло като палачинки.Не им добавих нищо допълнително, но според мен биха си отивали с тахан и плодове. Много ми харесаха.

Вие следите ли колко протеин приемате?

Хубав ден от мен!

# 84
За днес рандъм тренировка за цяло тяло от Айрън,замислям се дали да не направя един месец САМО цяло тяло ,примерно три тренировки на седмица с един ден почивка през работната седмица ,уикенда нетренировъчен ...ще видя ...
Благодаря за тренировката за корем,взех си йога мат за офиса и си правя една -две йога почивки през деня за по 10 мин ,днес може да направя и този абс ...
Общо взето съм в период на много стрес на работа и не ми се отразява добре повече трениране -ще минавам в сървайвал моуд до Нова година ,че ще изкапя ако натисна тренировките ...откакто намалих темпото изобщо не изпитвам глад и съм свалила 1-2 кг просто така...

# 85
  • Там където
Ох, от вчера и аз съм с ужасен вирус, МЦ и огромен апетит.... Ужасно е Simple Smile При мен стана заради еда тъпа среща в офиса - колкото пъти отида в офиса толкова пъти се връщам болна. Задължително. Иначе си карах по ARISE + груповите и си ми беше супер. Дано до понеделник съм по-добре
Всички болни да оздравяват, а за другите хубав и слънчев уикенд!

П.С. За да не е спам пускам линк към една готина мацка, която преди време открих в ю тюб и понякога правя нещо и от нея.... Напомня ми на тренировките в залите от моите младини Simple Smile
https://www.youtube.com/c/MichelleBriehler/videos

# 86
  • Стара Загора
На мене ми предстои вероятно днес да направя от Епий бегинър хийта.Този мисля,че ще го направя доколкото успях да го разгледам.Ама мислех да почна Епик 1 ама като разглеждах хийтовете мисля,че няма хич да са ми по възможностите и напрво незнам дали да не ги пропускам направо.

# 87
На мене ми предстои вероятно днес да направя от Епий бегинър хийта.Този мисля,че ще го направя доколкото успях да го разгледам.Ама мислех да почна Епик 1 ама като разглеждах хийтовете мисля,че няма хич да са ми по възможностите и напрво незнам дали да не ги пропускам направо.
Разгледай ХИИТ тренировките в Епик Хийт - там има предложени по-леки варианти за изпълнение на повечето упражнения.
No_frame bitch, аз обичам тренировките за цяло тяло и вярвам, че ако тренираш така, както мислиш ще останеш доволна. Едночасовите тренировки за цяло тяло от Епик 1 и Епик 2 са много, много хубави - по-продължителни са, но не така динамични като 30-минутните си "братя" в Епик Хийт.
Quaki, бързо възстановяване пожелавам! На Дух (: също!

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 10:58 от dea76

# 88
  • Някъде по Дунава
Привет, дами! Отдавна не съм писала. Бях започнала да отчитам програмата Strong на Сидни, но покрай настаняването на едното дете в общежитие и други ангажименти спрях тренировките. След това започнах отново и днес завърших. Много ми хареса програмата. Продължителността на основната част беше около 35 мин, което за мен е супер, няма кардио и хийт. Разбира се работих с доста по - малки тежести, а понякога и с ластици.
Остава да реша с какво да продължа другата седмица.
Лека вечер!

# 89
  • София
Здравейте,момичета.Не съм писала и аз отдавна, но влизам да похваля LIFT 4 (знамче я знаето, но и аз да си кажа). В момента свърших 6-та седмица. Много ми пасна тази програма с  4 те дни тренировки в седмицата . Почивката в сряда   ми дава възможност да се понаспя и да имам сили. Допада ми, че тренировките са разнообразни  и основно упражнения с тежести.В съботите и недлите добавям кардио и йога.

Общи условия

Активация на акаунт