Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 811
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
Бъдник в огнището топло ще гори,
а на теста ми ще греят двете черти!

# 736
Дядо Коледа с чувала се задава, пожелавам си чертички да раздава!

Знам вълшебна ще е тази зима, догодина под елхата един подарък повече ще има!

На Бъдни вечер цялата земя притихва, другата година най-сладкото джудженце ще ни се усмихва!

# 737
Под елхата 2 чертички слагам, догодина фотосесия с мъника ще правим.

С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама.

Самотните черти за смет, за Новата година двечки са късмет!

# 738
Всички са много хубави! Рейвчето да избере едно и да ни  е на късмет дано! Flowers Four Leaf Clover

Lilium, дойде ли време за тест? Стискам палци!

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 14:29 от Jupiter sea

# 739
Страхотни заглавия сте предложили. Направо ми се насълзиха очите. Миналата година от баницата ми се падна бебе. Този късмет съм го чакала години. Свекърва ми все се мъчеше преди години да наглася нещата и пак не ми се падаше.
След няма 40 дена разбрах, че съм бременна.
За съжаление този път приказката не бешенс очаквания край.
За първи път в живота си не чакам с нетърпение празниците, а и с нежелание ще си взема парче от баницата.
...
Сори, че развалих настроението.
За да е пълен постът ми, ето и информация за мен. Тези дни чакам да ми дойде.
Днес бях на ендокринолог. Назначи ми разни изследвания. Мисля събота да ги направя и да видим какво е положението.

# 740
m-angel, тук сме за да си споделяме и хубавото, и лошото. Аз напълно те разбирам, моята биохимична също беше точно по това време, тестът го подарих няколко дни след рд на мъжа ми...тази година и аз се сещах и сдухвах на моменти...НО продължаваме напред и толкова. Аз ти пожелавам да не ти дойде и на празниците да имаш толкова хубави емоции, че да не ти остане грам време да се сещаш за миналогодишните! Kissing Heart

# 741
Ейнджъл, има почти месец до празниците, има вода да изтече, нека това, което имаш, не позволява на това, което все още нямаш, да те измъчва. Наскоро чух някъде нещо, което си добавих в списъка с мантрите - приемането е най-доброто лекарство.
Аз не съм споделяла скоро какво се случва около мен. Миналия месец направихме един инвитро опит на естествен цикъл. Яйцеклетка имаше, но не се оплоди. Сега предстои още един опит и си казвам, че първият път е винаги най-страшно - и упойката, и пункцията, и лошите новини след това. Опитвам се да остана неутрална и да нямам очаквания. Бях се настроила доста негативно за идващите празници, но някак успях да преосмисля позицията си. До преди няколко дни си мислех, че ми предстои най-гадната Коледа, но после си казах и защо пък, малко ли са ми стресът, напрежението и разочарованието вече година и половина, че да очернявам и най-любимия си празник. Сега съм на принципа, че или ще имам хубава Коледа както всяка друга година, или ще имам най-хубавата Коледа с блага вест. Пожелавам ви мир в душата и вяра, че най-доброто предстои!

# 742
Миналата година бях много щастлива през празниците, точно преди тях бях бременна . От баницата два пъти ни се пада бебе и след нова година го загубих. Тази година започнах инвитро края на октомври и си казах, че ако забременея ще украсявам за Коледа, иначе не и ням да ми е до празници . Забременях горе долу по същото време като миналия път, отново преди празниците. Не мога да ви опиша колко ми е напрегнато дали всичко ще е ок, не мига да се отпусна, не мога да се зарадвам , напомня ми за миналогодишните празници.  От друга страна си казвам бебето, което загубих миналата Коледа се връща при нас тази Коледа и опитвам да гледам позитивно…

# 743
  • София
Лилиумчее, не знаех че си бременна? Честитоо!

# 744
Лилиумчее, не знаех че си бременна? Честитоо!

Благодаря , маце! Не смея да се похваля още ☺

# 745
Миналата година бях много щастлива през празниците, точно преди тях бях бременна . От баницата два пъти ни се пада бебе и след нова година го загубих. Тази година започнах инвитро края на октомври и си казах, че ако забременея ще украсявам за Коледа, иначе не и ням да ми е до празници . Забременях горе долу по същото време като миналия път, отново преди празниците. Не мога да ви опиша колко ми е напрегнато дали всичко ще е ок, не мига да се отпусна, не мога да се зарадвам , напомня ми за миналогодишните празници.  От друга страна си казвам бебето, което загубих миналата Коледа се връща при нас тази Коледа и опитвам да гледам позитивно…
Честито, Лилиум❤ Пожелавам всичко да е наред🍀🍀🍀
Аз също съм се сдухала доста, от 2 дни ме мъчи и настинка(този път си взех болничен, за да не рискувам) което още повече ми напомня на последния недобър развой :/ Но опитвам да остана позитивна. Останаха 2 дни до прегледа ми, направо се побърквам какво ще чуя/видя.
В тази връзка момичета, знам че е супер индивидуално, но освен болезнени гърди, друго не усещам особено, може би леки спазъмчета долу ниско, но откакто съм вкъщи, почти не усещам и тях и това сякаш допълнително ме притеснява. Все пак имам вяра и надежда и се моля всичко да е наред този път🙏❤

# 746
Ех, момичета... Като ви, чета ми се насълзяват очите... Кураж и сила на всички ви.. 💓

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 18:25 от Минзухар.12

# 747
  • София
Lilium, тихичко честито! Пожелавам ти най-вълшебната бременност!

И все пак накрая на темата се появиха и добри новини!

Ех, дано скоро една по една се изнесем към отчетните!

# 748
"Коледата наближава, на теста втората черта изгрява"
"През декември сняг вали, и на теста има две черти"
"На елхата има коледна звезда, а на теста появи се втората черта"
"Дядо Коледа пристига с чувала, а положителен е теста за моя изненада"

Малко вдъхновение и от мен, въпреки че още не ми е толкова коледно 😅
По нататък като ме връхлети музата, ще напиша още ☺️

Честито Лилиум стискам палци за лека бременност и до финал 🙏🤞🍀❤️

На мен днес ми махнаха конците, взех си епикризата, диагнозата е двустранен истмичен стоп.Лявата тръба е била със сраствания и е силно нагъната, а от дясната е махната пароовариална киста.
Шансове за естествено забременяване клонят към 0.
Ще пусна другия месец документи към фонда, и догодина живот и здраве продължаваме напред с процедура 🍀🥰
Стискам палци на всички ви, и чакам само хубави новини 🙏🤗

# 749
Мери, а с лапароскипия не може ли да се "коригира" това, което не е било наред - сраствания, нагъността на тръбата или манипулацията е била диагостична само? Simple Smile
"Коледата наближава, на теста втората черта изгрява"
"През декември сняг вали, и на теста има две черти"
"На елхата има коледна звезда, а на теста появи се втората черта"
"Дядо Коледа пристига с чувала, а положителен е теста за моя изненада"

Малко вдъхновение и от мен, въпреки че още не ми е толкова коледно 😅
По нататък като ме връхлети музата, ще напиша още ☺️

Честито Лилиум стискам палци за лека бременност и до финал 🙏🤞🍀❤️

На мен днес ми махнаха конците, взех си епикризата, диагнозата е двустранен истмичен стоп.Лявата тръба е била със сраствания и е силно нагъната, а от дясната е махната пароовариална киста.
Шансове за естествено забременяване клонят към 0.
Ще пусна другия месец документи към фонда, и догодина живот и здраве продължаваме напред с процедура 🍀🥰
Стискам палци на всички ви, и чакам само хубави новини 🙏🤗

Общи условия

Активация на акаунт