Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 807
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Честита да си ДжоДи! Бъди здрава, щастлива и сбъдвай мечтите си!

# 766
Честита да е рожденничката! Жива, здрава и много щастлива! Пожелавам тази година да ти бъде бебеносна и следващия Рожден ден да сте трима поне ! 😘🥰🌞🎉🌷
Честит първи декември на всички !
Отдавна не съм писала, моето настроение се припокрива с вашите, но стига вече .
 Започва най-вълшебния месец! Време е да се настроим положително , да оставим всичко лошо зад гърба си и да продължим напред!
От нас зависи да си направим празниците хубави. Трябва да сме благодарни за това , което имаме, да бъдем смирени и добри.
 И нека в най-скоро време да се случи Чудото за всяка!❤️
На всички в процедури и изследвания 🤞🥰
Лилиум честито, леко бременеене,  само добри новини да чуваш!
Мери , бързо възстановяване и смело напред!
Дано не пропускам някой ,много целувки и добро настроение 😍💐🥰
Кактусче , от кога отлагам да ти пиша,  просто не днам какво да ти кажа. Бъди силна и здрава , за да продължиш напред!
И да не забравя завършваме годината с балансиран ембрион след ПИД  след Нова година ще си го приберем !❄️

# 767
Лилиум, честита скъпоценна чертичка.
Jo di, честита да си!

Виждам, че сте засегнали една моя "любима" тема, тъй като аз съм с коледна депресия от години. Стартира някъде началото на тийн годините ми, но потърсих съвет и помощ на 21-22. Споделям какво помага на мен.
Скрит текст:
Купувам адвент календар. Не за мен, за някой друг. Подарявам обикновено на ММ такъв с чайчета от dm Simple Smile Той милия не си дава зор  и го довършва някъде април Joy Тази година купих и на познати с дечица календари с книжки на Дисни. На bff обикновено взимам класически с шоколадчета, с някакъв анимационен герой, но тази година и тя отнесе чаен. Така стартирам месеца добре, даже още от ноември, че трябва да се плануват тия неща Simple Smile
Гледам да се разхождам максимално много време навън. Студа не ме притеснява, мръсния въздух избягвам като се кача на Витоша. Дори сега с ММ гледаме да изчезнем, когато можем, за няколко часа, макар вече за по-кратки разходки. Част от меланхолията по празниците е по вина на по-късия ден, можете да прочетете за ефекта му върху организма. Пък и да се зяпаме с някоя катерица в гората ми е някак терапевтично Simple Smile
Третото нещо - правя това, което обичам. Творец съм по хоби и гледам да се възползвам максимално. Опаковам старателно всеки подарък, колкото и семпъл да е. Не вярвам в задължителното подаряване, с ММ даже не за всеки празник си подаряваме нещо, но често се изненадваме без повод.Но имам ли нещо за подаряване то ще бъде опаковано и надписано с персонално тагче за всеки, изработено от мен. Така успявам да прехвърля част от енергията си към по-позитивно начинание. Да не се фукам, но винаги си личи кои подаръци съм донесла аз Joy Вниманието към детайла ми помага да се съсредоточат върху нещо и да се откъсна от собствената си глава.
Пак свързано с това - благотворя. Това ми помага най-много сякаш, защото 2020 и 2021, когато нямах благотворителни базари около мен изкарах ужасни декемврийски дни. Чаках си с нетърпение неспането покрай творенето, тръпката от базарите, кефа, че правя нещо смислено. Ей хора, бях съсипана... Доста егоистично от моя страна, предвид това, че все пак базара не е за мен Simple Smile И потърпевшите са други. Но! Тази година започнах от рано, успях да подкрепя няколко и съм на седмото небе. Зарежда ме изключително много!
Миналата година по време на болничния след операцията се бях хванала да се уча да плета за каузата на недоносените бебета. Не ми се получава все още, но не се отказвам! Ще се науча все някога Joy
Оставям ви за настроение ей тези симпатяги, които отлетяха към базара на Фондация "Нашите недоносени деца". Не мога да плета шапки, но бухалите са ми в компетенциите Joy

Пожелавам ви още по-успешна следваща тема. Следя ви, не ви изпускам от поглед, стискам ви палци и се надявам макар сега да е трудно, тъмно, мрачно, студено и привидно безизходно да успеете да намерите своя начин за повдигане на духа. А ако не можете своя - защо не и на някой друг Simple Smile Силно препоръчвам коледното филмче Клаус по този повод Simple Smile
Бъдете здрави, скъпи момичета Cocktail (коктейла е безалкохолен, ако някой се чуди)

# 768
Jo di, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива!
Лилиум, честито! Желая ти прекрасна и лека бременност!
 Кактусче, ти си страхотен борбен човек и знам че съвсем скоро всичките ти усилия ще бъдат възнаградени! ❤️❤️❤️
  Момичета разбирам ви много добре за депресията и меланхолията за която говорите. Но не се предавай те на лошите мисли! Намирате си нещо интересно за правене, някакво хоби за да се разсейвате.И аз много се депресирам, деня е къс, мрачен и студеното време не го обичам. Ако помните и моята история мога само да кажа, че винаги има надежда!!!! Не трябва да се отказвате, всяка спънка ви прави по - силни и по - близо до целта! Колкото и клиширано да звучи - истина е! Прегръщам ви силно!!! ❤️❤️❤️

# 769
Момичета, аз също не спирам да ви чета и се вълнувам и натъжавам с вас. На мен най-любимото ми време е Коледа, е и аз миналата година пред коледно бях със съмнение дали ще имаме деца от моя яйцеклетка, но въпреки това не спирам да я обичам. Време за семейството, пък било то и само с ММ. Махайте тези черни мисли и наистина правете неща, които ви харесват и ви носят удоволствие. Толкова искам тази тема вече да се затрие, защото няма да има кой да пише в нея и всички да са в отчетите. Относно бебета и деца, аз дори като ги видех се чувствах малко като недъгава и също плачех много, но като имаш насъбрано и сълзите помагат.
А по въпроса със фотосесиите, съгласна съм - щастието обича тишината! Имам една позната големи сесии, голяма работа, облекла и какво ли не, а всъщност не понася мъжа си и не минава седмица без да се скарат иии всеки си има неговото ежедневие, та... Фейсбук семейство. Обичайте се, обърнете се към мъжа до себе си и си спомнете защо сте с него, пийте по едно вино в сладки приказки, правете любов, а не секс по график(беше ми омръзнал), идете на кино, спа и въобще правете позитивни неща и да няма много време за черни мисли. Дано не съм ви подразнила с поста си🙏
П. С. Jo Di, бъди здрава и щастлива и нека мечтата ти се сбъдне❤️❤️❤️

# 770
Lilium, честито за бременността! Сега наистина се сещам, че беше казала, че 12 яйчица сте получили, а после нищо не каза нататък.. Разбирам притесненията ти и ти пожелавам никога повече да не ти се случва болката от изминалата година. Лека бременност ти желая, скоро да можеш да се успокоиш, че всичко е наред и до пухкав термин! People Baby

Jo di, честит рожден ден! Направо ще открадна твоето пожелание и ще го препратя към теб, че по-хубаво не мога да го кажа! Нека едно коледно чудо да се случи тези дни! Nature Star2

MimsdreamS, успех на прегледа утре и да чуеш едно много силно сърчице! Heartbeat

Merryhristowa, нова година - нов късмет, пожелавам ви успех догодина с процедурата! Flowers Four Leaf Clover

Mila, имате ли вече дата за трансфера? Стискам палци да започнем новата година с добри новини! Flowers Four Leaf Clover

Inferiya, сестра ми ми подари тъкмо тази година адвент календар с чайчетата от DM и днес почнах деня с него. Бухалчетата са много сладки, а каузата е невероятна! Heart

# 771

Общи условия

Активация на акаунт