Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 809
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Те са премахнали срастванията в лявата, кистата която е била в дясната, и всичко което е можело да се оправи.
Но истмичния стоп няма как да го оправят, дори и оперативно 🤷
Та нямам друг вариант, освен ако и божията ръка не се намеси, и ни се случи някакво чудо 😁

# 751
Всичко ще бъде наред - естествено или инвитро, няма значение, важен е крайният резултат, само вярвай ❤️
Те са премахнали срастванията в лявата, кистата която е била в дясната, и всичко което е можело да се оправи.
Но истмичния стоп няма как да го оправят, дори и оперативно 🤷
Та нямам друг вариант, освен ако и божията ръка не се намеси, и ни се случи някакво чудо 😁

# 752
Прекрасни заглавия сте измислили 😍
Определено имаме таланти тук ☺️
Трябва ВЯРА, никакво отказване или отчаяние! Трябва да си отпразнуваме Коледата, това е най-светлият християнски празник. При мен има 5 поредни трансфера с кръгла нула, като последният е съвсем пресен. В началото на декември ще правим годишнини(през 2 дни)от смъртта на двама близки роднини, която още ми е трудно да приема. Все неща, които определено не те карат да искаш да празнуваш. Обаче чакам празника с нетърпение и нямам търпение да си украся. Знам, че те няма да желаят да живея в траур. ❤️ Нищо, че нямаме собствен дом, но и това ще стане 🍀 Нищо, че най-близките ми хора все още не са до мен, но вярвам, че един ден ще ме потърсят. ❤️Нищо, че ще е поредна Коледа без сбъднатата съкровена мечта. Нищо, че ще започна Новата година с четвърта поредна операция. Обаче с вяра и силна воля съм сигурна, че ще се похваля съвсем скоро ☺️🙏❤️ Около мен се случиха много неща, но друг път ще споделя с подробности. Просто искам да ви вдъхна кураж и да ви заразя с празнично настроение. Заслужаваме да сме щастливи! Това, че нямаме рожбичка в ръцете си на празника, не означава, че трябва да спрем да се радваме на живота. Нашите бебчета ни чакат и трябва да имат здрави и щастливи родители. ☺️🥰❤️

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 21:46 от Kactus

# 753
Заглавия:

Новата година ще ми донесе дълго чакано дете

Новата година ще ме изненада с най-милата награда

# 754
Ех Кактусче, стига де... Пак се разплаках, днес само чета и плача на вашите истории... Стига, толкова операции, стига толкова мъки.... 🥺🥺🥺 Честно да си призная и на мен ми тежи, ако го бях задържала и ако беше всичко наред щеше да се роди юни когато имах рожден ден, сега на Коледа щяхме да сме 3ма... А аз още повече се отчайвам когато виждам снимки на щастливи семейни коледни фотосесии на познати... И си викам защо на мене Господи... Тази година ми беше ужасна....
Имало е да става ми казват хората.....
Просто хората които забременяват лесно, не си дават сметка какво щастие е това...
Минах да си кажа мъката, а сега ви прегръщам всички и ви желая светли празници въпреки трудностите които минаваме. 💓❣️❤️

# 755
Момичета, не се натъжавайте! Това са само дни от календара. Аз въпреки, че съм вярваща (а може би точно и защото съм) спрях да им отдавам каквото и да е било значение, защото са източник на много тъга, самота и излишен стрес, сравняване, кичозни снимки, харч и битовизми. Всеки ден благодаря за това, което имам (когато имам сили, а трябва и когато нямам) и разбирам повече и повече, че Бог има много по-голям план от моите човешки сметчици как ако съм забременяла ще подаря на родителите празнични  подаръци, които им намекват че ще има внуче, как ще разбера пола на бебето около моя РД и ще си направя торта с цвета и прочие и прочие и ще е при нас около и на време за РД на ММ. В крайна сметка един ден, ако е писано да ми се случи нищо от това няма да има такова значение, а най-важното е че имам точно това дете, не друго, което можеше да се роди по-рано и точно това дете ще ми е подарък от Бога и когато стане много трудно или почти невъзможно ще знам, че щом ми го е дал Той ще има грижата за него и ще ми помогне. Не е ли това по-важно дори от самите празници, ако вярваме…

Обичайте си близките и мъжете и имайте вяра! Ще получим най-доброто на времето му! Останалото са си наши някакви суетни желания кога и как, които ни носят само напрежение.

# 756
Sparkling HeartBlue HeartИ аз съм в кюпа с депресираните. Днес се навършва точна една година от смъртта на баща ми, а на 7-ми от тази на нероденото ни детенце. А на 6-ти имам рожден ден и въобще не искам да празнувам, не искам Коледа, не искам декември, ако може просто да го откъсна от календара този месец. Тъжно ми е, цял ден плача, знам че нищо не можем да върнем и малко ми се изчерпа надеждата и вярата, но да се надяваме, че новата година ще е по-добра. Този месец вече съм го отписала, макар че док ни дава и него за опити. Ако не стане, януари пак инвитро. Искам да благодаря на Кактусче за безкрайната енергия с която ни заразява. Честно, не знам откъде имаш толкова сила и вяра, но ти си пример за всички нас. Нито веднъж не съм те чула да мрънкаш, да се оплакваш, винаги си с усмивка и положително мислене. Дано Бог да чуе молитвите ни и да ни дари с нашите подаръчета, когато им дойде времето.

# 757
Salsera ❤️❤️❤️ Благодаря ти, много се радвам 🥰😍😘 Има една приказка, Господ забавя, но не забравя. Чудото ще се случи за всички ни в точния момент. Съжалявам за изпитанията през които преминавате всички. Пожелавам ти скорошен успех от сърце, както и на всички останали! Вие също сте ми огромна подкрепа и ви дължа огромно благодаря, както и на всички, които ми пишат на лично за кураж! ❤️❤️❤️

# 758
  • София
Я да гоните депресията в миг!
Да минаваме през ужасни неща, да виждаме хората как забременяват от раз и изкарват безпроблемни бременности, колко са щастливи с 2-3 деца по всички снимки, НО - щастието обича тишината! Забелязала съм, че колкото по-снимащи и привидно щастливи са разни двойки, толкова по-нещастни са в ежедневието си, реално щастливите хора не се смеят по снимки в социалните мрежи!
Да де ама тези хора не знаят нищо за трудностите и един ден за тях по-важни ще бъдат неща без особенна стойност.
Мисълта ми беше друга, май се отплеснах - Това, което не би убива ни прави по-силни, а онази висша сила, която движи света праща на всеки толкова, колкото може да изтърпи. И както казва Кактусчето - може да ни бавят, но не ни забравят - ще получим щастието си тогава когато трябва! Да бъде!

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 09:06 от shantall

# 759
Момичета, аз не пиша тук вече по обясними причини, но бях в подобно настроение миналата Коледа. Искам да ви кажа, че процесът, който сте започнали, не е спираловиден, а си е абсолютно линеарен. С две думи - и да си мислите, че се въртите в кръг и все почвате отначало, всъщност сте все по-близо до целта Simple Smile Изпитах го!

Иначе ви чета, радвам се за всеки ваш успех и преживявам всяка ваша процедура Heart

# 760
Никакво отказване и изпадане в депресия мили момичета.

# 761
Момичета, стягайте се, майка не се става лесно!
Първо - лошите емоции влияят зле на хормоните.
Второ - какъвто и проблем да имате, ако мислите само за него, освен да си тровите живота, друго няма да стане. Малко рев, малко тъга и после план за забременяване и износване - а,б,в. Подарете си една почивка само с мъжа за празниците, без социални мрежи и без досадните въпроси на мъжа.
Поглезете се с разкрасителни процедури, сауна, парна баня малко и без мъжа, пък и той да погледне Световното, да отпусне душата.
Мен ми се е случвало да се кача в автобус с дете до мен и да избухна в плач от емоции, че аз нямах. И сега ревах на историите ви сутрешно. Прегръщам ви силно и ви пращам на едни предколедни спа процедури, за да може всички да сме най-добрите версии на себе си!

# 762
Добро утро, борбени момичета!
Минавам да ви почерпя виртуално! Cake Днес е моят ден рожден!  Birthday

Искам да си пожелая на първо място, всички да сме здрави и благословени! На всяка да и се сбъдне всяко желание! Не спирайте да мечтаете и да гоните целите, колкото и да е трудно, помнете в края на тунела винаги има светлина, колкото и да е дълъг и труден за преминаване! Борете се! Green HeartGreen HeartGreen Heart

# 763
Джоди ,честит рожден ден с пожелания за крепко здраве и сбъдване на най-съкровените ти желания!

# 764
❤️Jo di ❤️ Честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива и благословена! Нека се сбъднат и най-съкровените ти желания! 🍀🍀🍀
Колко позитивизъм и сила има във вас, момичета! Това да си даваме кураж взаимно е просто безценно! ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт