Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е историята на Inferia?
Какви са отзивите за проклятието на Инферно?
Какви са мненията за новата есенна тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е историята на Inferia?
Inferia споделя своята история, която обхваща двегодишна и половина борба с проблеми като ендомeтриoза, лапароскопия, хистероскопия, спиране на цикъла, инвитро и в крайна сметка положителен кръвен тест. Тя споделя важни уроци, които е научила по време на това пътуване, включително важността на информацията и споделения опит във форума и значението на оптимизма и вярата в живота.
-
Какви са отзивите за проклятието на Инферно?
-
Какви са мненията за новата есенна тема?
-
Какви са мненията за бременността и борбата с болестта?
-
Какви са темите, обсъждани във форума?

И аз съм в кюпа с депресираните. Днес се навършва точна една година от смъртта на баща ми, а на 7-ми от тази на нероденото ни детенце. А на 6-ти имам рожден ден и въобще не искам да празнувам, не искам Коледа, не искам декември, ако може просто да го откъсна от календара този месец. Тъжно ми е, цял ден плача, знам че нищо не можем да върнем и малко ми се изчерпа надеждата и вярата, но да се надяваме, че новата година ще е по-добра. Този месец вече съм го отписала, макар че док ни дава и него за опити. Ако не стане, януари пак инвитро. Искам да благодаря на Кактусче за безкрайната енергия с която ни заразява. Честно, не знам откъде имаш толкова сила и вяра, но ти си пример за всички нас. Нито веднъж не съм те чула да мрънкаш, да се оплакваш, винаги си с усмивка и положително мислене. Дано Бог да чуе молитвите ни и да ни дари с нашите подаръчета, когато им дойде времето.
Изпитах го!
Днес е моят ден рожден!