Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 863
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Мери, радвам се, че всичко е наред Kiss чакаме новини Flowers Four Leaf Clover

# 616
  • София
Мери, пий много вода, за да се изчистиш от упойката и да не ти се вие свят. Чакаме добрите новини!

# 617
Мери, скорошно възстановяване от упойката! Радвам се, че всичко е минало нормално Simple Smile

аз след една дълга почивка от писането тук, се отчитам с цикъл и цистит Rolling Eyes миналата година по това време бях същото положение, не знам каква е тази повторяемост Grinning

Честито на всички бременни момичета и добре дошли на новите Simple Smile

# 618
licorne, бързо да се справите с цистита!

Merryhristowa, браво за хубавите новини! Чакаме още по-хубави скоро от теб! Flowers Hibiscus

Малко странично: Следя темите за намаления и докато стигна до тази, малкият вече е буден Smiley Да знаете, че ще има ЧП в аптека Гален. Там съм си харесала едни тестове за овулация 7+1бр за 9.60лв. Пускат и добри намаление на дермокозметика. Миналата година си взех комплект на Nuxe на 50 процента намаление (реално, а не като на повечето търговци измислено). Ще си поръчам и евтини тестчета за бременност.

# 619
Здравейте отново. Миналия четвъртък бяхме на фоликуметрия но фоликула беше само 13см 21 дни беше от цикъла. Днес 27я ден пак си стои на 13см... какво подтиска тези фоликули , какво недостига? Иногинола предостатъчно ли е за всичко? Главата ми е каша 🤦🏼♀цикъля ми е прецз 40 дни... какво да правя за да узреят добре и качествено. Моля ви помогнете ми. Имам инсулин хома ми е 2.50 отделно и хашимото... за хашимото пия лтироксин.. но за инсулина само иногинол... който има информация моля да отговори.... 🤷🏼♀

# 620
А лекарят какво мисли по въпроса, не предлага ли някакво решение?

# 621
А лекарят какво мисли по въпроса, не предлага ли някакво решение?
Лекаря ми изписа диета само за инсулина и иногинол за пкя и това е като цяло... стигат ли тези неща?

# 622
Светослава, за да вземат насериозно проблемите, трябват нееднократни изследвания и следене поне веднъж в седмицата в продължение на няколко месеца на ехограф, за да се докаже овариална дисфункция/липса на овулация - поне при мен беше така) . За ИР изписват хапчета с рецепта и на някои момичета помагат.
Не можеш ли да отидеш при друг специалист, който би ти обърнал внимание?

# 623
Светослава, за да вземат насериозно проблемите, трябват нееднократни изследвания и следене поне веднъж в седмицата в продължение на няколко месеца на ехограф, за да се докаже овариална дисфункция/липса на овулация - поне при мен беше така) . За ИР изписват хапчета с рецепта и на някои момичета помагат.
Не можеш ли да отидеш при друг специалист, който би ти обърнал внимание?
На 7ми бяхме на 10ти бяхме , на 17ти бяхме и днес също бяхме, развитие никък... за следене само ходя в моя град, а при личния ми специалист в Пловдив , ще и обясня че стана така и да направим нещо... отново ще се консултирам с нея. Този другия ми лекар дето ми следи фоликулите ми каза че имам недостиг на FSH

# 624
Погледнах ти изследванията в другата тема. Аз с такива стойности нямах овулация изобщо (грубо всеки понеделник бях на ехограф около 10 месеца).... Това не означава , че и при теб е така, но имай си едно наум.
Последно ми бяха лятото така:  ФСХ - 4.7, ЛХ - 10.9 на 3 ден от МЦ...АМХ - 11.3
Следи си се, направете план на действие и ще стане! Simple Smile
Иногинол и аз съм пила, метфогамма също. Сега прибягваме към стимулация, следваме протокола..

П.С. това не е недостиг на ФСХ, просто ЛХ е много високо, скапва яйцеклетките и те не растат, а остават малки, около 1 см, там, в яйчника. Изследванията поосочват СПКЯ, но за да се докаже, трябва да се направят и други

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 16:20 от Jupiter sea

# 625
Аз имах ИР пиех Инофолик комби и Метфогамма. Ограничих сладкото до колкото е възможно и го махнах но това с помощта на добър ендокринолог. Все още ги пия до настъпване на бременност. 🙂

# 626
Погледнах ти изследванията в другата тема. Аз с такива стойности нямах овулация изобщо (грубо всеки понеделник бях на ехограф около 10 месеца).... Това не означава , че и при теб е така, но имай си едно наум.
Последно ми бяха лятото така:  ФСХ - 4.7, ЛХ - 10.9 на 3 ден от МЦ...АМХ - 11.3
Следи си се, направете план на действие и ще стане! Simple Smile
Иногинол и аз съм пила, метфогамма също. Сега прибягваме към стимулация, следваме протокола..

П.С. това не е недостиг на ФСХ, просто ЛХ е много високо, скапва яйцеклетките и те не растат, а остават малки, около 1 см, там, в яйчника. Изследванията поосочват СПКЯ, но за да се докаже, трябва да се направят и други
Какви други🙂
Имам изследвани
Пролактин
Естрадиол
Тестестерон
AMH
Тромбофилия
Генетичест тест (хромозоми за 2мата)
Миналата година забременях 2 пъти , но не се задържа и 2та пъти.
Чак след година ми изследваха инсулина и не знаеха... така , че няма нещо което не сме направили:) пуснали сме всичките витамини до скоро се следих при Сигридов, но се отказах от там. И ако нещо съм изпуснала , допълвайте🤗

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 16:44 от Светослава Ангеловаa

# 627
Вероятно загубите ти са от лошото качество на яйцеклетките. Jupiter ти го е обяснила много точно. За инсулина ако е висок  (малко така се включих от нищото, не прочетох точно какъв ти е - висок, нормален?) си трябва терапия, режим, спорт. Ако си била при Сигридов би трябвало да си на 73624 добавки за подобряване качеството на яйцеклетките, чистене на тежки метали, на токсините от червата и при двамата партньори, хранителни режими и т.н

# 628
Вече съм си вкъщи ☺️
Доктора каза, че тръбите ми не са много хубави, каквото и да значи това, и шанса за естествено забременяване е доста малък.Общо взето не ми каза кой знае какви подробности.Само разбрах, че явно нагоре стават по-тесни.Просто имаше много работа както винаги, и леко ме претупа, и по живо-по здраво ме прати да си ходя 😁
След 10 дни ще ходя за епикриза, и след това ще подаваме документи за фонда и така ... Това е от мен вече, спирам да спамя 😅
Ще се включа като имам новини, иначе ще ви следя 🙏🍀❤️

# 629
Вероятно загубите ти са от лошото качество на яйцеклетките. Jupiter ти го е обяснила много точно. За инсулина ако е висок  (малко така се включих от нищото, не прочетох точно какъв ти е - висок, нормален?) си трябва терапия, режим, спорт. Ако си била при Сигридов би трябвало да си на 73624 добавки за подобряване качеството на яйцеклетките, чистене на тежки метали, на токсините от червата и при двамата партньори, хранителни режими и т.н

Изписани бяха б12 , бкомплекст, вит Д , и тмт... нещо друго ли изписват? Това са резултатите на инсулина 

Общи условия

Активация на акаунт