Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 862
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен момичета.

Фани, честито! Пиши от време на време.

Кураж на всички, при които още не се е получило или са претърпели скорошна загуба. Съжалявам. Sad

Аз имам бързо питане. Този е 6тия месец, в който приемам Дуфастон по схема. Бях изключително натоварена последните дни и забравих да го започна от 16ти ден както ми каза ендокринолога. Днес е 19ти ден и ще мога да взема първото хапче довечера.Имате ли представа дали е окей да го приема днес за първи път и после да го пия, обаче колко дни?

Няма часове за ендокринолог до края на годината и нямам тел. за връзка, та затова питам тук с надеждата, че и на други им се е случвало. Този месец е последния и след това имам почивка.

Моят план е декември да се опитам да релаксирам колкото мога повече с надеждата след като приключа с някои служебни проблеми (надявам се успея), с почивка и липса на стрес да се опитам да приключа и с някои здравословни. Все още караме с естествени опити. Не следя овулация, стараем се да сме редовни всеки ден, но имахме някои пропуски този месец, така че нямам големи очаквания. 

# 601
sunshine_child, от сърце ти пожелавам бърз успех! 🍀

no_name-.., според мен е от стимулиращите хапчета. Може да си образувала повече фоликули и затова да имаш такова неразположение, може да е задържан фоликул също.. Правите ли фоликулометрия заедно със стимулацията?
На 17-ти като бях на прегледа ми измери фоликулите, каза че са 2 на левия и на десния яйчник по 15 и 16 мм, извика ме на преглед на 28-ми.
Дали е далеч? Понеже не съм от София и не знам.. Притеснявам се

# 602
  • София
Lygia да, почни го, по принцип горе-долу се почва 7 дни след доказана овулация, т.е при стандартна овулация на 21-ви ден.

# 603
  • София
Мери и от мен имаш палци за утре!

Аз пуснах контрола на LH - 4.8, FSH - 6.15 i Progesteron - 0.45 това на 4ти ден.
Гледам всичко е в норми, пратих го на докторката, тя каза, че ще звънне ако има отклонения.

# 604
  • София
Съншайн,изследвала ли си си нивата на вит Д?
Ако е нисък дава отражение на антимюлеровия хормон.

# 605
ФСХ е високо. Това говори за НЯР или ИЯР.
Съншайн,изследвала ли си си нивата на вит Д?
Ако е нисък дава отражение на антимюлеровия хормон.

# 606
На жената са й малко антралните фоликули. Тогава вече никакви други хормони и витамини не са от голямо значение. Съншайн дано добавките свършат работа и поне една читава яйцеклетка да успеете да хванете, стискам палци! Само една е нужна е все пак, не се отказвай! Мери успех и на теб, да мине всичко гладко и скоро да се изнасяш вече в отчетна тема, време ти е! Успех и на всички останали 🍀🍀🍀
П.С. Момичета, скоро май и аз се връщам при вас ☺

# 607
Съншайн, добре дошла в темата. Дано следващият опит е успешен.

Мерихристова, успех утре.

# 608
Леко и успешно лапаро, Мери Heart

# 609

no_name-.., според мен е от стимулиращите хапчета. Може да си образувала повече фоликули и затова да имаш такова неразположение, може да е задържан фоликул също.. Правите ли фоликулометрия заедно със стимулацията?
На 17-ти като бях на прегледа ми измери фоликулите, каза че са 2 на левия и на десния яйчник по 15 и 16 мм, извика ме на преглед на 28-ми.

Не се тревожи. Тогава ще видите какво става Simple Smile Прогестерон приемаш ли?

# 610

Не се тревожи. Тогава ще видите какво става Simple Smile Прогестерон приемаш ли?
Само инофолик в момента, от 3тия до 7мия ден включително приемах Летрозол.

# 611
no_name-.., Не се притеснявай, ще видите какво е положението другата седмица Simple Smile Пожелавам ти още този месец да е станало! Успех!

При мен овулацията мина през уикенда, беше ми 13 ден от МЦ. За първи месец съм на летрозол по половинка на ден от 3 ден на МЦ за 5 дни. (мислех , че съм писала назад, но видях, че не съм) За 12 дни сега приемам прогестерон и пия аспирин... Два фоликула имах (по 1 във всеки яйчник). Лигавицата е малко тъничка, ще видим какво ще стане...
Пия си метафолата, омега 3, вит. Д, включих и витамин Е от този месец. Мъжът ми също пие вит.Д, вит.Е и цинк.

Lygia, има вероятност да си изместиш цикъла този месец, тъй като започваш по-късно да приемаш прогестерона. Аз бих го пила толкова дни, колкото ми е изписан Simple Smile Успех! Flowers Four Leaf Clover

Пожелавам успех на всики и само хубави новини! Green Heart

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 16:00 от Jupiter sea

# 612
Здравейте по никое време, ама чак сега се чувствам по-добре.Нищо не ме боли, обаче тази упойка ми **** мамата 😁
Не знам нищо с подробности все още, доктора само мина да ми каже, че има хубави новини за мен, по-късно днес ще разбера.
Единственото знам, че тръбите ми са си там, където трябва да бъдат  😀
Чудеснооо 🥳
Благодаря ви за стиснатите палчета 🙏🥹❤️

# 613
Браво, Мери.
Ще чакаме да споделиш добрите новини от доктора.
Пий повечко вода и си почивай, ако имаш тази възможност.
Спи ли ти се или имаш някакви странични ефекти от упойката?

# 614
Чудесни новини Мери💕. Бързо възстановяване🍀

Общи условия

Активация на акаунт