Магазин Sinsay - тема 6

• 61 739
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Аз чакам - все пак пускат често бд. Нищо не ми трябва спешно.

Вчера видях на сайта коледни покривки, може скоро да изкарат и чаршафи.

# 166
  • София
Аз пък дебнех един елек и заредиха номера.

# 167
На мен точно спешно не ми трябва, но се наложи да се разделя с три чувала дрехи в недобро състояние и вече не знам какво да обличам, та гледам какво има. Ама нещо не съм във възторг, ако трябва да съм честна, хубавите модели или са изчерпани, или са детски Trollface Харесах си едни тениски с къдрички, то беше ясно, че са за момиченца, ама отворих с надежда - ядец.

# 168
В Уайкики всяка седмица има намаления и бд, за разлика от Синсей. Само дето сайтът им е скапан, все нещо не е наред.

# 169
Аз си поръчах спално бельо и чаршафи и не са нещо уау, но за цената си са супер, памучни са 100%. Нямат полиестер. Калъфките са доста големи, което за мен е единственият минус.

# 170
Аз бях поръчала някакви неща, ама наистина в LCW пуснаха доста намаления и отказах тези от синсей. Нещо 60 лв за дреболии...

# 171
  • София
Не разбирам защо не направят още една опция за връщането - през офис на Спиди. Всеки път ми звъни куриер за пратка, която отдавна съм върнала в офиса им. По-удобно ми е и по-бързо. А и не мога да седя в къщи да чакам куриер. Не засичат ли товарителници? Това е голямо натоварване и за куриерите им.

# 172
  • София
Не разбирам защо не направят още една опция за връщането - през офис на Спиди. Всеки път ми звъни куриер за пратка, която отдавна съм върнала в офиса им. По-удобно ми е и по-бързо. А и не мога да седя в къщи да чакам куриер. Не засичат ли товарителници? Това е голямо натоварване и за куриерите им.
На мен пък никога не ми се е случвало да ми звъни куриер след като съм върнала пратката в офис.

# 173
Бихте ли ми казали мъжките блузи, суичъри, пуловери ХXL наистина ли са за по-високи и едри мъже или са някакви умалени? Като им гледам манекените какви момченца са не смея да поръчам. Даже ако не ви затруднявам, бихте ли ми дали някакви мерки в см в раменете, гърдите и дължината ако ви се намира такъв размер пуловер/суитчър вкъщи?

# 174
На моя мъж взимам XL, той е висок почти два метра, има доста широки рамене и му пасват идеално пуловерите. Взимала съм няколко различни модела и за сега не сме имали проблеми. Но виж долнищата на спортните панталони са им страшно умалени и тесни

# 175
На моя мъж взимам XL, той е висок почти два метра, има доста широки рамене и му пасват идеално пуловерите. Взимала съм няколко различни модела и за сега не сме имали проблеми. Но виж долнищата на спортните панталони са им страшно умалени и тесни

Ако е удобно може ли в см рамената и дължината? Ще поръчвам значи, но хл или ххл, става дума също за почти 2м мъж, 106-9кг.

# 176
Моят мъж по принцип носи Хл, но от синсей винаги му поръчвам ХХЛ. Особено за тениски.

# 177
# 178
Харесала съм си коледни нощници и пижами от сайта, но са с къс ръкав и къси долнища- абе като за лято са. Дали ги пускат в магазините или се предлагат само в сайта?

# 179
В сайта има възможност да се провери за наличност във физическите им магазини - под цената има опция "Проверяване на наличността в магазините". След като се избере размер и град, се дава информация дали продуктът се предлага само онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт