Магазин Sinsay - тема 6

• 62 117
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
А, ако искате да допринесете за опазване на околната среда, не давайте на куриера да ви ги опакова, ами ползвайте същия плик или кашон, с който сте получили пратката. Просто запечатвате с тиксо. И така рециклирате и спомагате ония отворения плик да не попадне нейде из природата. Hands V

# 466
Може ли някой, който е купувал това яке, да сподели дали си отговаря на размерите ? Малката от синсей взимам 116, нищо че е на 4г и всичко до сега и е добре. Това яке го чакам от много време сега има 122 размер и се чудя..

# 467
Някой  поръчвал ли е този панталон?
Толкова ли е къс? Пише, че моделката е 1,80 м, размер 36.

Моделката не е 1.80, защото пропорцията на подбедрицата към бедрото за такъв ръст е друга практически без изключения. 1.80 не може да обуе 36 по никакъв начин.

Момичета, този панталон, така като го гледате на снимката, прилича ли ви на "високо съдържание на вискоза"? Rolling Eyes

На мен ми прилича на кожен.

Личи си, че е текстил, може би промазан или с такава боя. Снимката е с намалена дълбочина на цветовете и ретуширана, включително с променени пропорции. Затова не се вижда текстурата на текстила. Така че изделието може да не е с точно тази кройка. Типично при модната фотография.
Имайте предвид, че вискозата се свива при пране.

# 468
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз като връщам нещо, точно техните пликове си ползвам. Само в сайта отбелязвам и викам куриер до работа, той ги взима нещата и това е. Не съм разпечатвала нищо.

Това яке го бях поръчала за малката миналата година. Тогава носеше дрехи 80 размер, а аз взех 86, беше широко. Но докато се наканя за по-малко и вече нямаше размери. Обаче страшна инфлация, бях го взела за 20лв....

Може ли някой, който е купувал това яке, да сподели дали си отговаря на размерите ? Малката от синсей взимам 116, нищо че е на 4г и всичко до сега и е добре. Това яке го чакам от много време сега има 122 размер и се чудя..

# 469

Това яке го бях поръчала за малката миналата година. Тогава носеше дрехи 80 размер, а аз взех 86, беше широко. Но докато се наканя за по-малко и вече нямаше размери. Обаче страшна инфлация, бях го взела за 20лв....

Хубаво ли е якенцето ? Това е за големите от 104 и затова е такива пари, бебешката серия мисля беше 35лв сега.

# 470
  • Сливен
Получих тези неща

Ризата ми харесва,за тези пари е супер,според мен е леко умалена.
Шапката е от детската серия,уголемена е,на мен става.
Шала е добре за 5 и половина годишно дете,отвътре е с полар,малко по-светъл е от шапката.
Долнището е уголемено с 1 номер,стандартно нося М размер имам си и коремче, дължината ми е добре,аз съм 163см,дори леко е набрано,има си ватичка както е описано.

# 471

Хубаво ли е якенцето ? Това е за големите от 104 и затова е такива пари, бебешката серия мисля беше 35лв сега.
Аз миналата зима го взех за 15лв ( верно че беше в края на сезона ) само че зеления вариант . Найстина ли сега е 50 лв ?!?
Относно пазмера бях взела 110 малката тогава беше 102-104 см но беше дебеличка и и беше добре . Сега когато е 111-112 см ръкавите са и леко къси и тя само ги дърпа , но пък и беше леко широко има връзки и по спомен копче вътре и може да се стегне . Не е лошо но не е като за 50 лв . По- добре парките на hm с торба върнати дрехи и ваучера ще ви излезе по евтино . В пепко имаше също подобни парки на 30-35 лв . Изпратих го на племенницата иначе бих ви го снимала .

# 472
Благодаря, ще погледна.

# 473
  • Plovdiv, Bulgaria
Мда, готино е якенцето, ама не и за 50лв Grinning
За по-малко бих го взела отново Simple Smile

# 474
  • на пистата
Пак съм аз с Cropp.Направих връщане в приложението им.Но първата възможна дата за вземане е 05.12 а аз тогава ще отсъствам.Дали мога днес да върна поръчката в офис на спиди,има си стикир зи връщане.

# 475
  • Пловдив
Пак съм аз с Cropp.Направих връщане в приложението им.Но първата възможна дата за вземане е 05.12 а аз тогава ще отсъствам.Дали мога днес да върна поръчката в офис на спиди,има си стикир зи връщане.
може, тази 5/12 е кога може да дойде куриера.

# 476
Куфарите им дали стават? Този черния от серията Приятели много ме блазни с намалението.
П.п. добре де, опитвам да приложа код за 30% на куфара и  не ми приема кода. Нали уж е в промото?!

# 477
  • Стара Загора
Здравейте ,тази рокля с пайети има ли я някой? Или въобще нещо с пайети ,да пусне снимка  или да каже как изглеждат на живо.
https://www.sinsay.com/bg/bg/mini-roklya-s-payeti-6661t-99x

# 478
Куфарите им дали стават? Този черния от серията Приятели много ме блазни с намалението.
П.п. добре де, опитвам да приложа код за 30% на куфара и  не ми приема кода. Нали уж е в промото?!
Куфарите са хубави за тези цени.
Кода не важи за куфара, затова не ви го приема. На артикулите, за които важи, като отворите самия артикул, под снимката му, има цветен надпис минус еди колко си % с код...
Днес и утре безплатна доставка!

# 479
Това е странно, защото куфарът ми излиза в секцията с 30%...

Общи условия

Активация на акаунт