HIGHER NATURE - висококачествени витамини и минерали за цялото семейство

• 5 078
  • 159
  •   1
Отговори
# 75
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?
Не правя нищо специално. Не следвам специални режими. Може би и там ми е грешката... Когато избирам добавки с витамини и минерали, гледам състава, марката и цената. Предпочитам много положителни отзиви.

# 76
  • Разпиляна във въображението
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? - Гледам да се храня добре. Не следвам режими.

И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали? - да са подходящи за възрастта ми и нуждите ми.

# 77
Хапвам много плодове и зеленчуци. Приемам и хранителни добавки + домашно приготвен сироп от черен бъз. Нямам конкретни изисквания към добавките, искам препоръка.

# 78
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?

Винаги като наближи есенно-зимния сезон подготвям организма си за него.
Преди всичко се опитвам да се храня максимално със сезонни плодове и зеленчуци - те съдържат необходими за сезона полезни вещества.
Също така в началото на есента винаги правя курс с някакъв вид комбинирани витамини, за да подготвя организма си. Всяка година опитвам някой различен комплекс. Старая се да избирам от тези, които са максимално пречистени. Избирам на база състава на продукта и производител. Но винаги съм готова да пробвам нещо ново, стига да ме грабне.
В сезона често пия и колаген, тъй като студеното време предразполага към болки в кости, стави и проблеми в кръста.

# 79
Целогодишно се старая аз и моето семейство да се храним здравословно. Обичаме да почиваме сред природата и в добра компания.
В началото на есента държа много децата най-вече да пият булков чай с мед и лимон, аз пия само чай с лимон. Давам им и сироп от бъз, много плодове.
Аз приемам добавки за коса, кожа и нокти, предписани ми от лекар.

# 80
Гледам да се храня здравословно, спортувам всеки ден навън, независимо колко студено е,  избягвам негативни емоции, доколкото е възможно.

# 81
Пия чайове, ям златен мед и приемам витамини.
Когато избирам добавки, гледам марка, цена и състав.

# 82
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета?
Не следвам специален режим през никой сезон. През есента засилва приема на мед, клеева тинктура и съм по-редовна с приема на витамини.

И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?
Най - важно за мен е производителят да се е доказал на пазара и добавките да са в съответствие с моите нужди 🙂

# 83
През есента, започваме “по-силна” храня, вечер цялото семейство обичаме да пием билкови чайове с мед.
Приемаме и витамини, без да сме стриктни.

При избор на витамини залагам на съветите и препоръките на фармацевти и педиатъра на децата ми.

# 84
  • на последния етаж
Нямам специална подготовка през есенно-зимния период. Целогодишно консумираме пресни плодове и зеленчуци, мед, билков чай.
Добавките избираме според препоръки от лекар или приятели.

# 85
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? Започвам да приемам витамин Ц и сок от черен бъз.
Гледам да има витамин Д, особено през есенно-зимния сезон, магнезий и Цинк.

# 86
Не правя нищо специално, за да се подготвя за студените месеци. През цялата година наблягам на големи количества плодове и зеленчуци, мед, ядки, много вода.
А когато приемам добавки с витамини и минерали, задължително се вслушвам в съветите  и препоръките на лекар и избирам проверени марки.

# 87
  • София
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета?
Пия сироп от черен бъз, клеева тинктура и витамини.

Когато избирам добавки с витамини и минерали се интересувам от състава, концентрацията и марката.

# 88
Старая се всеки ден да ям пресни плодове, наблягам на салатите, приемам витамини и други добавки, които да подобрят устойчивостта на организма ми. Имам автоимунно заболяване и се стремя да намаля до минимум неудобствата от това. На този етап приемам колаген, омега 3 и куркума с черен пипер. Витамините са от групата В, витамин Д и С.

# 89
Подготвям организма си с чай с мед , започвам прием на витамини , пробиотик и черен бъз.
За мен е важно добавките , които избирам да са в удобна форма за прием , по-натурални като състав , държа да има вит Д , С и В , както и Омега 3 .

Общи условия

Активация на акаунт