HIGHER NATURE - висококачествени витамини и минерали за цялото семейство

• 5 080
  • 159
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали? -Целогодишно се старая да се грижа за имунитета си, като вземам хранителни добавки като гледам състава им, както чета доста отзиви за тях.

# 91
  • София
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета?
Старая се да ям повече плодове и зеленчуци. Сега е и сезона на ябълки, круши, тикви и много местни плодове.
И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?
Преди да купя добавка или витамин чета мненията във форуми на други потребители, така се спирам на 2-3 продукта и от тях вече избирам едно на усещане.

# 92
Когато започне грипната вълна започвам прием на витамини, това е моят начин за подсилване на имунитета и подготка на организма за зимните месеци, когато консумирам по-малко пресни плодове и зеленчуци.
При избор на добавки са важни съставките и производителя.

# 93
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?

Тъй като работя в детска градина, подготовката за зимния сезон не я пропускам. Започвам със засилване на организма още края на август. Протоколът, който спазвам е добавяне на Вит Д, вит Ц, омега, пробиотик, висока доза антиоксиданти. При разболяване включвам и витаминен/минерален комплекс.

Избирам добавки на проверени и сертифицирани фирми, в които количеството вещество е близо до дневната препоръчителна доза, дори и по-висока. Предпочитам моно препарати, тъй като концентрацията на вещество е по-добра, но често посягам и към мултивитамини комплекси.

# 94
Не полагам редовни грижи за имунитета ми,а само в есенно-зимния период.Приемам мултивитамини,които избирам според цената и количеството.Залагам и на естествено силни храни-мед,ядки,черен бъз(сироп).
Когато избирам добавки с витамини и минерали се интересувам от състава, концентрацията и марката

# 95
  • Враца
Срам ме е да си призная, но никак не се грижа за имунитета си.
Когато получа част от описаните проблеми- сърцебиене, изтръпване на крайниците, виене на свят, си купувам магнезий и го пия от необходимост. Но за превенция, не се сещам..

# 96
Специален режим за засилване на имунитета през есенно-зимния сезон нямам. Винаги се старая да приемам много сезонни зеленчуци в суров вид по възможност, храня се и със сезонни плодове, но въпреки това без добавки не се получава.
Чета съдържанието, листовките на витамините, консултирам се и с фармацевта в аптеката и така избирам какви добавки да взема.

# 97
Старая се през есента да засиля приема на плодове и зеленчуци,  Взимам сироп от черен бъз и мед. Повече чист въздух.
Когато избирам добавка предпочитам да са ми препоръчани от лекар, фармацевт или приятели.

# 98
Подготвям организма си за есенно-зимния сезон с витамини и минерали (най-често Д,Ц,А,Е, цинк, селен). Харесвам билки и експериментирам с тях под формата на чай, в момента пия и под формата на хапчета. Също и джинджифил. Харесвам да не са комбинирани витамини (тип А-Я), предпочитам да си купя поотделно всеки витамин и минерал.

# 99
  • Варна
Целогодишно хапваме пресни, сезонни плодове и зеленчуци. Възможно най-много време прекарваме на открито.
Избирам добавки препоръчани от лекар или фармацевт.

# 100
Да, имам повечето от изброените симптоми, зная, че не ми достигат желязо и магнезий, също и вит.Д, рядко излизам на слънце. Приемам добавки с витамини и минерали, зная че Куркумин и Босвелия са ми нужни за ставните заболявания, които ми се обострят през есента и зимата. Колаген също е необходим по горната причина.
 Старая се да се информирам и да правя подбор на добавки според сезона и нуждите на организма ми. Пия и чайове, ям сезонни зеленчуци и плодове. Обичам особено чай от черен бъз и липа, но той не е достатъчен , трябва в по-голяма концентрация да са полезните вещества , витамини и минерали.
  Затова добавките са решение.
  А косопадът е всяка есен, вирусните инфекции и грипове също ни нападат.

# 101
Не спазвам определен режим, макар че съм убедена, че е добре. Добавки иначе пия, избирам ги по препоръка или заради името на фирмата, която ги предлага.

# 102
Целогодишно вкъщи се ядът много плодове и зеленчуци.Единственото различно със застудяването е ,че пием повече чай с домашен мед.Добавки и витамини почти не купуваме,само магнезий като имам мускулни крампи.

# 103
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? Не следвам определен режим за засилване на имунитета,но гледам да се храня разнообразно и да се възползвам максимално от хубавото време ,като излизам на дълги разходки сред природата.
Най-важните фактори ,когато избирам минерали и витамини са изчистения и добър състав.

# 104
Грижа се за себе си през цялата година, но зимата включвам в режима си мултивитамините и Омега 3. Залагам на по-натуралните съставки. Отзивите са най-важни в избора ми на марка.

Общи условия

Активация на акаунт