HIGHER NATURE - висококачествени витамини и минерали за цялото семейство

• 5 016
  • 159
  •   1
Отговори
# 150
Гледам да се храня здравословно. Наблягам на повече плодове, зеленчуци и билкови чайове. Разхождам се повече на чист въздух сред природата.

# 151
Консумирам повече плодове, пия задължително чай с мед и лимон. Повече разходки сред природата.

# 152
Не следвам никакъв специален режим. Целогодишно гледам да не оставам без плодове и зеленчуци.
Добавки вземам най-различни, но колко са ефикасни е друг въпрос

# 153
Храня  се здравословно, като наблягам на сезонни плодове и зеленчуци, повече вода и прием на някои хранителни добавки.

# 154
Разнообразно и пълноценно хранене, допълнително хранителна добавка с витамини. Омега 3 и магнезий пия постоянно

# 155
Старая се да се храня здравословно като наблягам на сезонните плодове и зеленчуци. Пия чай подсладен с мед. С наближаването на зимния сезон ще започна да пия и мултивитамини.

# 156
Нямам специален режим. Наблягам на плодовете, зеленчуците и здравословната храна. Чести разходки сред природата и прием на повече течности. Изпозвам добавки, от които имам добро лично впечатление.

# 157
Приемам витамин C почти през цялата година, така че се смятам за достатъчно подготвена за студените дни. Към това прибавям и всекидневното пиене на чай, разнообразна храна и много движение.

Добавки по препоръка на приятели и ако съм сигурна,че имам наистина нужда от тях.

# 158
Стремя се да се храним здравословно, много разходки и време на слънце, дори зимата. Ако усетя неразположение давам някакви витамини, иначе нищо специално.

# 159
Изтеглени са имената на потребителите, които печелят хранителни добавки от Higher Nature!

Това са:

katerina_girl
beki8
vils88

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 2 ноември 2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като в тема на имейла си напишат "Победител в игратa на Higher Nature", а в имейла напишат: потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка.

Благодарим на всички за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт