HIGHER NATURE - висококачествени витамини и минерали за цялото семейство

• 5 079
  • 159
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не следвам специален режим. Старая се да се храня здравословно. Консумирам повече плодове и зеленчуци, а понякога приемам витамини.

# 136
  • София
От десетките добавки и витамини и десетките марки и производители, направо се обърквам. Всеки производител твърди, че неговият продукт е уникален. В годините назад първо беше "модерен" магнезият. После на мода излезе витамин В12. После омега 3. Сега новият "модерен" е витамин Д. Пък някои форми не се усвоявали добре от организма, други се усвоявали по-пълно. И сега, докато пиша това, в рекламите по телевизията повече от половината реклами са точно за комбинирани витамини и добавки. Най-уникални и добри.
Затова почти не пия витамини и добавки. Пия магнезий (от време на време) и витамини В и Д. Като паднат температурите и дойде зимата, пия всяка сутрин по 1 лъжица домашен сироп от бъз.
Ям плодове, зеленчуци, пия много вода. И се опитвам да се радвам на живота.

# 137
Старая се да ям сезонни плодове и зеленчуци целогодишно, да излизаме често сред природата. Но наближи ли есента започваме хранителни добавки.

Най-важно при избора на добавки е да са възможно най-комплексни. После идва произхода, марката, цената.

# 138
Подготвям организма си за есенно-зимния сезон с много плодове, зеленчуци, чайове и  вода. Приемам допълнително добавки при необходимост. Избирам ги с търсене на информация и споделени впечатления от потребители. Обикновено винаги имам магнезий и мултивитамини под ръка.

# 139
Здравейте!
Моите оплаквания са умора и ускорен пулс. Опитвам се да се храня здравословно, консумирам много плодове и зеленчуци.
Добавки взимам рядко, доверявам се на препоръки на приятели за тях.

# 140
Старая се да хапвам плодове и зеленчуци, а също и мед. На дъщеря ми давам сироп от черен бъз.
Когато избирам витамини и минерали, се допитвам до лекар или фармацевт, но предпочитам добавки с натурален произход.

# 141
Целогодишно приемам плодове и зеленчуци като имам късмета да са домашни. Старая се да прекарвам много време навън.
Няколко пъти годишно приемам добавки с магнезий, тъй като имам крампи.
Относно избора 1чета мнения на използвали потребители и това е определящо при избора ми на даден продукт.

# 142
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? - Консумирам много сезонни плодове и зеленчуци; Възползвам се максимално от слънчевите дни.
И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали? - Да са подходящи за сезона.

# 143
Опитвам се да се храня със сезонни плодове и зеленчуци, да спортувам. Приемам омега 3.
Когато избирам добавки, гледам марка, цена и чист състав.

# 144
Не приемам никакви добавки.Добавям малко количество витамини и  минерали чрез храната си.Страдам от косопад.

# 145
Умората и учестеният пулс са ежедневието ми напоследък. Доскоро не полагах особени грижи, не съм приемала хранителни добавки. Пресни плодове и зеленчуци, доколкото е възможно през есенно-зимния сезон (в останалото време се подразбира).
Преди седмица се лутах да избера витамини и многото марки само ме объркаха. Доверих се на производител за продукти, проверени от потребителите - хора със сходни на моите проблеми в момента.

# 146
Пия много вода, приемам много пресни сезонни плодове и зеленчуци. Старая се това да е целогодишно. Когато избирам витамини гледам да имат в състава си натурални съставки.

# 147
Когато започне грипната вълна започвам прием на витамини, това е моят начин за подсилване на имунитета и подготка на организма за зимните месеци, когато консумирам по-малко пресни плодове и зеленчуци.
При избор на добавки са важни съставките и производителя.

# 148
Старая се да консумирам сезонни плодове и зеленчуци, мед. Не следвам режим за засилване на имунитета.
При избор на добавки се съобразявам със съставките и цената им.

# 149
  • София

Подготвям се за есенно-зимния сезон с консумация на повече пловоде и зеленчуци, опитвам се да стоя повече на слънце и разходки. Също засилвам приема на хранителни добавки - в момента приемам Омега 3 , 6, вит. D и селен. С идването на есента, при мен косопада се засилва и използвам подходяща козметика.

Общи условия

Активация на акаунт