HIGHER NATURE - висококачествени витамини и минерали за цялото семейство

• 5 084
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не правя специална подготовка за засилване на имунитета за есенно-зимния сезон, а разчитам на редовните физически упражнения, които поддържат здравето ми целогодишно.

Най-важният фактор при избора ми на витамини и добавки е какво е количеството на активните вещества в тях.

# 121
  • ВАРНА
Не правя нищо специално.
Старая се в къщи да се храним разнообразно и да приемаме достатъчно плодове и зеленчуци, както и всички други групи храни. Разчитаме на имунитета си основно. Стараем се за прекарваме повече време навън.

# 122
- Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?
 Целогодишно наблягам на разнообразни сезони плодове и зеленчуци. През есенно - зимния период подсилвам имунитета с добавки на цялото семейство, като всеки приема според нуждите си.
Започваме още преди рязкото понижаване на температурите и в случващите се в момента температурни разлики( студено, топло,студено)
При избора на добавки се доверявам на препоръки, добри отзиви и опит, като основното е изчистения състав.

# 123
Не се подготвям по никакъв начин за есента. Следвам мой хранителен режим през цялата година. Приемам хранителни добавки независимо от сезона. Най-важните фактори  при избора ми на витамини и минерали са производител, цена, състав.

# 124
Приемам  повече вода, както  и витамин Д.
Всеки ден чия вода  с няколко  капки клеева тинктура.

# 125
Омега 3 и магнезий пия постоянно. Прием на много сезонни плодове, зеленчуци, минерална вода и много екскурзии и шопинг.

# 126
И за мен и за децата целогодишно наблягам на сезонните плодове, да приемат достатъчно витамини. През лятото се консумира повече вода и течности, а зимата повече чай с лимон и топло прясно мляко. Зимата също така консумират децата черен бъз, пчелен прашец, вит.Д.
Всяка една свободна минута използваме да сме на въздух, на разходки .

# 127
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон- Опитвам се да хапвам повече есенни зеленчуци, пия клеева тинктура и взимам витамини за имунитет.
Следвате ли специален режим за засилване на имунитета- Специален режим по-скоро не.
И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?- да имат разнообразен и богат състав и да са в удобна за приемане форма.

# 128
Не следвам някакъв специален режим,  следя кога и с какво се храня, приемам хранителни добавки за имунитет.
При избор на добавките разглеждам добре състава им, както и отзивите за тях. Също така се консултирам с личния си лекар за съдействие при избора.

# 129
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета?
Не пропускам ден без сезонни плодове и зеленчуци.

Кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?
При избора се съобразявам с концентрацията, вида на веществата, чистотата.

# 130
Хапвам сезонни зеленчуци и плодове. Пия чай и понякога приемам витамини на таблетки.
Гледам да имат разнообразен и богат състав и да са в удобна за приемане форма.

# 131
Не правя специална подготовка за есенно-зимния сезон. Ям плодове и зеленчуци, по възможност домашни. Избягвам колкото мога храни с подсладители, оцветители, консерванти и т.н.
Когато купувам добавки и витамини също предпочитам да са извлечени от плодове и зеленчуци, а не изкуствено създадени.

# 132
Гледам да се храня здравослно. Повече чай ,по -малко кафе ,повече разходки и движение. Плодове и зеленчуци,приемам есента и зимата имуностимулантори.

# 133
  • София
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали? Пия витамини, запасявам се с чайчета  и мед. Започвам по-усилена консумация на фрешове.

# 134
  • SF
Аз не правя нищо специално като подготовка за сезона.
Сега започнах да пия витамин Д, защото слънцето намалява.
Ако имам някакъв проблем, купувам добавки - най-често магнезий, витамини и минерали.
През зимата пия повече чай, през лятото повече фрешове.

Общи условия

Активация на акаунт