HIGHER NATURE - висококачествени витамини и минерали за цялото семейство

• 5 083
  • 159
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Опитвам се да се храня с повече плодове и зеленчуци и да прекарвам повече време навън.
При избор на  минерали и витамини се ръководя от мнение на лекар.

# 106
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета?
За есенно-зимния сезон се подготвям с курс Имуномикс и увеличаване на приема на витамин Д.

И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?
Когато избирам добавки гледам формата на веществото и предпочитам да са течни, но истината е, че мога да установя дали са подходящи за мен само с метода проба-грешка.

# 107
За есенно-зимният сезон се подготвям с имуностимулатор,приемам Омега 3. Когато си избирам добавки гледам да са с по изчистен  и оптимален състав. Отзивите за продукта са ми важни.

# 108
  • София
Разнообразно и пълноценно хранене, допълнително хранителна добавка с витамини.

# 109
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? - Подготовката за есенно-зимния период е целогодишна. Като през лятото караме колелета, ходим на плаж,  домашни, чисти продукти, произведени от нас, с които да се храним....
И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали? - Качествени добавки, които се усвояват от организма.

# 110
Подготовката за новия сезон е с много спорт, правилно хранене, често проветряване на помещенията и редовни разходки навън.
За хранителните добавки - аз нямам хронични заболявания и не приемам лекарства по принцип. Затова мога да си позволя да пробвам различни добавки според конкретните ми нужди в момента.
За децата добавките избирам на база препоръки, а вече във времето имам и опит кое как им влияе.

# 111
Целогодишно се старая да се храня здравословно, като наблягам на сезонни плодове и зеленчуци, повече вода и прием на някои хранителни добавки.
При избора на добавки се ориентирам по състава, като избирам такива с по-голямо количество от активните вещества и произхода им.

# 112
  • Пловдив
Целогодишно се храня с изчистена храна - опитвам се да готвя без бяло брашно и захар, без готови храни в опаковки. Наблягам на плодове, зеленчуци и протеин.
Ходя много, също и тренирам в къщи.
Пия магнезий, вит.C и Д , в момента и колаген. Включвам и Омега 3, цинк, селен.
Допитвам се до ЛЛ, а също и до отзиви от приятели.

# 113
  • София
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? - Подготовката за есенно-зимния период е свързана с прием на повече плодове и зеленчуци, разходки на вън, за да хванем полседните слънчеви лъчи и при необходимост - хранителни добавки и/или имуностимулатори.

И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали? - Избирам естествени съставки, които да се усвояват от организма в по-голяма степен, максимално изчистени и подходящи и за деца.

# 114
Есенно зимния сезон пия клеева тинктура, масло от черен кимион, вит Д, вит. С, повече движение. Избирам витамини и минерали с по-изчистен състав.

# 115
През есенно- зимния период,  приемам имуностимулиращи продукти.
Наблягаме също на повече плодове и зеленчуци.

# 116
  • оттам, откъдето започва България
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?

Честно казано организмът ми усеща навлизането на есенно-зимния сезон, но покрай работата ми нямам време да обърна внимание на поддържането на силна и балансирана имунна система, за да съм здрава и да избягвам инфекции.

# 117
  • София
Омега 3 и магнезий пия постоянно. Плодове, зеленчуци, много вода и много разходки.

# 118
Подготвям организма си за есенно-зимния сезон като консумирам повече пресни плодове и зеленчуци, домашен мед, билков чай и се храня зсравословно и разнообразно.  Старая се да съм активна и да се движа навън, колкото мога повече. Приемам и добавки с витамини и минерали, като най-важните фактори, когато ги избирам са да са с оптимално количество съставки и цената да е приемлива.

# 119
  • Пловдив
За  засилване на имунитета пия клеева тинктура.
Добавки купувам по препоръка от фармацефт, лекар, приятели.

Общи условия

Активация на акаунт