Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 43

• 24 835
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
О меметата са един път,групата е пълна.И да повечето са на черната страна,то и аз де.Не заради чичо,а заради Ренира.Аз сигурно съм една от малкото дето я харесва от книгата и екранизацията хич не я докарва,ама пак си я харесвам.

# 451
Аз съм на страната на Ренира поради много проста причина. Тя е обявена за наследник, лордовете са се съгласили и коленичили пред нея. Всички останали са изменници, които кроят планове срещу легитимния наследник. Точка.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 19:19 от Drama Llama

# 452
Харесвам супер много Демън, харесвам и Ренира. Чакам с нетърпение бъдещите събития и как ще танцуват.

# 453
  • София
Само аз ли съм за зелените?

# 454
и аз
в книгите бях на кантар, но филмът ме убеди, че черните не са моите Grinning

# 455
  • София
Само аз ли съм за зелените?

Не. Аз също. Ако не се лъжа и авторката на темата.
Имаше анкета, бяхме около 10 човека някъде. Грубо.

# 456
Не се заяждам,просто да позапълним времето до понеделник.Защо подкрепяте зелените?Не харесвате Ренира или мислите че Егон е законен наследник?Наистина ми е интересно,ако не ви се спори или влиза в обяснителен режим няма да подканям повече за дискусия.

# 457
  • Варна
Много сте критични, хора, и твърде много се вторачвате в детайлите. Туй не било по книгата, заради онуй сериала олеквал, ми то не може плътно по книгите, а според мен засега повече от прилично се справят с епизодите.

# 458
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз също особено след последния епизод започнах повече да симпатизирам
на зелените. Думите на Алисънт и страхотния малък Емонд успяха да наклонят везните
към тях. Винаги ще харесвам и подкрепям чичо, но просто за мен той се превърна в сянка на
някогашното си АЗ. Дано в новите епизоди отново да го видим в старата му форма, но засега
започва да губи играта като мой любимец от Емонд.

# 459
Аз съм на страната на Ренира поради много проста причина. Тя е обявена за наследник, лордовете са се съгласили и коленичили пред нея. Всички останали са изменници, които кроят планове срещу легитимния наследник. Точка.

подкрепям. И аз съм на това мнение.

# 460
На мен чичо ми харесваше най вече в танца,така че за мен най доброто и силното тепърва предстои от него.Любовните сцени не ме трогват,и в троновете така,честно казано от тийн май не се вълнувам от такива неща.
Емонд играе добре не отричам,за съжаление поведението му и опита като най голям да нападне и навреди въпреки численото им превъзходство ги принуди да се бранят така.Ясно е че не искаше да му нарани окото или поне според мен.Абе накрая никой няма да е черен или бял,доста сиво има.

# 461
Аз също особено след последния епизод започнах повече да симпатизирам
на зелените. Думите на Алисънт и страхотния малък Емонд успяха да наклонят везните
към тях. Винаги ще харесвам и подкрепям чичо, но просто за мен той се превърна в сянка на
някогашното си АЗ. Дано в новите епизоди отново да го видим в старата му форма, но засега
започва да губи играта като мой любимец от Емонд.
+1 +1 +1   Емонд ми напомни на Демън, не само като втори син, но и заради целия заряд и борба, които носи в себе си. Извоюва си най-големия дракон и се държа мъжки като изгуби окото си.
Демън се превърна в сянка и не понасям новата Ренира.
Така че тийм Емонд. 😅

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 21:36 от T.Valcheva

# 462
Не го отписвай толкова бързо,скоро ще се развихри.Скоро,скоро след една година 😂

# 463
  • Вестерос
Ще ревете после тийм Емонд, които сте, че сте били за него 🤣🤣

# 464
ми то не може плътно по книгите
В случая с Ленор можеше. Нищо не им пречеше. Изсрaха тази глупост единствено и само от политкоректност. И поставиха с това един куп логически дупки.

Трудно е човек да не е за черните. Правото е на тяхна страна и са по-готините персонажи. Ренира, колкото и да деградира, няма как да е по-зле от Егон, който е абсолютното дъно. Емонд е аналог на Демън, но още по-жесток и с по-черни краски. Алисънт може да я разбере човек, но обградена от хора като Кристън, Ларис, пък и Ото, ако щете, как да и симпатизираш? Сравнете ги с Корлис и Ренис, които са с Ренира. И децата на Ренира, макар и де факто копелета, са по-читави човешки същества като цяло от тези на Алисент.

Общи условия

Активация на акаунт