За битовизмите и сметките

• 35 831
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 705
  • волно калдъръмче
Лъки, мъж, който обича комфорта, си го осигурява сам, а не чака помощите от бюрото по труда или от жена си.

Не си длъжна да разбираш авторката. Това как тя трябва да си седи на г@за и да продължава да си губи времето с този, за да не я сменят с немрънкаща, ми на крайно отчаян и обезверен човек.

Добре де, не са много години - пет години са. И две да са, пак не са малко загубено време.

# 706
Как трябва да си седи? Мъжът е искал раздяла, всички й казаха да се разделя, ти казваш трябвало да стои. То никой не смята така, не видях такъв човек в темата. Grinning

# 707
Ако е вярно, че се е осигурявал добре, то максимума обезщетение е 85 лева и стотинки на ден. При 22 работни дни в месеца е близо до 1900 лв. В зависимост от стажа и предишни ползвания на обезщетения, максималният срок е една година.

# 708
Какво загубено време? Момичето първо е имало афера с женен мъж, тръпка и чувства. Той се е развел и е заживял с нея. Тя се е чувствала млада, непобедима и щастлива, сигурна съм. После известно време са си живели супер, понеже детето е било малко и е прекарвало повече време с майка си.

И така - балона се пука, когато детето се оказва реален човек, който идва и стои при баща си. Не е имагинерно, както да се срещаш с баща му, знаейки че някъде си там той има жена и дете.  Следва гръм в рая.. но не и загубено време. То е прекарано точно така, както жената е пожелала.

# 709
  • волно калдъръмче
Какво загубено време? Момичето първо е имало афера с женен мъж, тръпка и чувства. Той се е развел и е заживял с нея. Тя се е чувствала млада, непобедима и щастлива, сигурна съм. После известно време са си живели супер, понеже детето е било малко и е прекарвало повече време с майка си.

И така - балона се пука, когато детето се оказва реален човек, който идва и стои при баща си. Не е имагинерно, както да се срещаш с баща му, знаейки че някъде си там той има жена и дете.  Следва гръм в рая.. но не и загубено време. То е прекарано точно така, както жената е пожелала.
Балонът се пука и татито разбира, че има дете и решава да си изчисти кармичната обремененост, като баламосва гаджето, че са семейство, но ако може само за битовизмите да са, че това му е нужно днес, за да му е комфортно и на него, и на детето. Парил се е, повече не иска.

# 710
Лъки, мъж, който обича комфорта, си го осигурява сам, а не чака помощите от бюрото по труда или от жена си.

Не си длъжна да разбираш авторката. Това как тя трябва да си седи на г@за и да продължава да си губи времето с този, за да не я сменят с немрънкаща, ми на крайно отчаян и обезверен човек.

Добре де, не са много години - пет години са. И две да са, пак не са малко загубено време.
Осигурява, ако е мъжкар. Тук лирическия герой е някакъв тип Ганя. Дори не искал да си делят разходите, когато жената му казва, че и идва на нагорно. Бил и купил пералня, сушилня и какво беше още там...Еми извинете ме но тоя сопол и ден не бих търпяла, а не да му гледам дете и да му слугувам.
И не, не мога да я разбера авторката. Млада, здрава, права с бизнес и самочувствие, да живее в такъв компромис и да си губи най ценните години, в пълнене на кутии за обяд за дете което ненавижда...

# 711
Ако си родят общо дете, тогава вече ще се взриви ядрена бомба в рая....

# 712
  • волно калдъръмче
Ако си родят общо дете, тогава вече ще се взриви ядрена бомба в рая....
Татито ще се обърка съвсем къде да инвестира.

# 713
То пък един рай...

# 714
А майката ще се депресира и за един ластик, купен за голямата сестра.

# 715
Ах, то голям бизнес, дето едни плодови млекца не можеш да купиш с приходите.

# 716
  • Между гори и планини
Абе какво лошо има човекът да си използва борсата, щом сам си е платил осигуровки. При това не взема малко.
Пък тя голяма бизнес дама станала, за една Нутела ѝ се свиди.

# 717
Ах, то голям бизнес, дето едни плодови млекца не можеш да купиш с приходите.
Аааааа, ами Нутелата-12 лв. За Линдт  и Фереро няма да говоря дори😁

# 718
Плодовите млекца и на мен ми направиха впечатление. Аз от време на време си купувам "Данонино", спомен са ми от студентския ми престой във Франция през миналия век. Чак пък толкова да са скъпи?! А и нахапани вафли имам в шкафа, рядко мога да изям цяла.

# 719
Моя приятелка се разведе и новата жена на мъжа й гледаше детето й като писано яйце, когато то е при тях. Даже му гладеше и чорапките, понеже майката издаде декрет, че детето ходи с всички дрехи изгладени по себе си и бащата наредил така да е. Та има жени, които гледат децата на мъжа си и даже внимават и изпълняват повелите на бившата Simple Smile

Тук дори няма кой знае какви изисквания, детето трябва да яде и да спи. Даже и домашни няма още.

Общи условия

Активация на акаунт