За битовизмите и сметките

• 35 835
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 690
Човек, като падне и го обичаш, винаги ще му подадеш ръка. Но, отсреща трябва да получаваш поне същото.
Грешката й е, че продължава да стои с този мъж.

# 691
  • при него
Аз не виждам нищо лошо в почивката в неин апартамент. Едва ли мъжа и дъщеря му, са били завлечени насила там. Авторката е предложила, той се е съгласил. Какво нередно има. Ако тя го е чувствала като нередно, трябвало е да му каже или изобщо да не го предлага.
Хората трябва да си говорят. Никой не чете мисли. Нещата трябва да се изясняват, вместо да се мълчи и проблемите да се задълбочават.

А, има някои хора, които са вечно недоволни, каквото и да се случва, никога не са ОК.

Не обвинявам нито авторката, нито мъжа й. Според мен, тя има причина, за да седи при него и тази причина е нещо по-важно, от всичко, което е дразни.

# 692
Е ,тоя мъж може с години да си кара така .
Все може да даде някой лев , за да може тя да се чувства добре , тя може само за храна да дава заплатата си , освен това е длъжна да прави всичко . Все пак не е длъжна да издържа тя детето с храна .

# 693
Вяра, самата авторка каза, че човека е на борсата "но взема добро обезщетение, защото се е осигурявал на висока заплата". Което в никакъв случай не значи, че и е легнал на нейните плещи. Ти, ако си в такава връзка ще стоиш ли, ако имаш имоти и финанси, и не те бръснат за слива. Маргарита Хранова може да ми е кака, но не знам какво общо има с мен. Аз имам 28 години брак през които нито веднъж не съм броил на жена ми парите, хапките и килограмите. Едно семейство, една сметка. Ако едни от двамата беше започнал - "Аз плащам това, ти онова, ама виж как се вдигнаха цените..." - досега да сме зарили огнището. Някои, ако можеха и брояч на пиперудката си щяха да сложат. Че и амортизации да начилсяват.

# 694
Джеръми, все още се намират и мъже, които не само плащат тока а и масрафите на жените си, и то с Удоволствие. И те едва ли се чувстват използвани, защото не разсъждават ,като теб.
Всмисъл над тия битовизми и сметки са, кой колко Дал, и кой, колко Взел.

# 695
Това с "брояча на пиперудката" искрено ме разсмя! 😆😆😆

# 696
Ако се търси мъж, който да плаща всичко цял живот, явно авторката е изтеглила късата клечка. Затова казах да проучи строителя - там може да се закваси работата.

# 697
  • волно калдъръмче
Несравними са нещата. Нея я искат, ако... и не я искат, ако... При вас си е безусловно. Този си е видял семката, но не се държи като мъж. Първо любовницата виновна, че мамата е зарязана. После същата е лоша, ако не ни храни и не си дава заплатата, когато татито е в нужда. Ама тя номерата на татито ги знае - първо детето, ти си девета дупка; на теб дете, ако си заслужиш. Мъж няма.

# 698
  • Столичанин ама не в повече :D
Джеръми, все още се намират и мъже, които не само плащат тока а и масрафите на жените си, и то с Удоволствие. И те едва ли се чувстват използвани, защото не разсъждават ,като теб.
Всмисъл над тия битовизми и сметки са, кой колко Дал, и кой, колко Взел.
Еми то и тук е било така, но като се е вдигнала цената на храната вече тя не е била ок. Инак, разбира се, че е нормално всеки да дава на любимия си човек това, което има. Simple Smile

# 699
За всичко е виновна инфлацията... Малена да плаща за храна с 12,6 % по-малко и всичко ще е, както преди.

# 700
Имахте ли или нямахте връзка преди той да се раздели с жена си? Имало ли е, или не интимност, докато е бил той още женен?

Били сте си просто познати, нищо не е имало между вас, и ти си го убеждавала да остане с жена си и нещо се е случило между вас единствено и само след като е бил разделен и разведен?

Това те питат хората.

Това каква отношение има към историята ми и проблемите ми?  Написала съм го много ясно и съм обобщила. Не мога да повярвам обаче хората какви клюкари и критици са.
Малко от мненията бяха обективни и не на база фантазии, за което им благодаря.
Има отношение, колкото и да ти се иска да замиташ тази част от историята под килима.
Ако ти си причината детето да е с разделени родители, няма какво да се чудиш, че нито имаш дял в апартамента му, нито ще имате дете с този мъж. Просто си му удобна. Мъжете обичат комфорта, а ти му предоставяш такъв.
Не изключвай да дойде ДЕН  в който да те смени с по млада и немрънкаща версия.
Това, че харчиш 1000лв на вятъра ти е най малкия проблем.
С  две дупи опичай си акъла.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 19:45 от So Lucky*

# 701
Вяра,погледни моля те поста й където обяснява че ненавижда детето му и пак обяснявай как няма проблем с него Grinning
Тя има проблем с приемането. Той не желае да се свърже с нея, използва я. Тя измества негатива върху друг - детето. Не е ок, но не е нечовешко. Напротив - години наред се грижи за него като за собствено до момента на истината.
Ама какви години наред се грижи, съвсем изплискахте легена Joy те са 5 години заедно тогава детето е било на 2 ,ако е бил тежък развода вероятно майката не е пускала толкова малко дете при бащата за дълъг период. Детето е водено при бабата както авторката сподели и те двамата са си живели като гаджета  на квартира . Тя тогава  обаче не е възразявала защото той е плащал наеми и сметки,сега изведнъж храната много скъпа и детето мното яде. Поста в който казва,че ненавижда детето е от миналата година ,та кога точно години наред се е грижила за това дете?

# 702
Много малко жени биха изоставили мъжа си, когато е болен. Мислех си, че Дона Дафина е дарила бъбрек на мъжа си, а тя просто не го е изоставила, че и на работа се е хванала, временно. Бг мама направо е друга вселена.

# 703
  • Между гори и планини
Ако се налагаше и бъбрек щях да даря. После и кола и къща купих. Той плащаше храна, аз наем от 700 лв. И така, живот!
Пък ако мислиш, че лечение и операции за 10 Хил са малко, браво на теб.

# 704
Да не дава Господ да се налагат такива неща.

Тук участниците са здрави и прави, нищо че единият е на борсата.

Общи условия

Активация на акаунт