За битовизмите и сметките

• 35 830
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 720
Абе моме къде си се набутало?
При разведения с детето, че и да му го гледаш  по половин месец. Ужас!!!
Правела кутии с храна? Купувала???
Да не си го раждала ти това дете?
Другите жени търсят кой да им отгледа (разбирай да харчи пари) по техните деца, а ти като жена, че и доста по-млада си тръгнала да гледаш неговото дете.
На теб какво ти има? Разбирам ако си куца, кьорава, саката да ти се струва голямо благоволението на този.
Но ако не си?

# 721
Умните жени не влизат в конфликти със заварените деца, особено с толкова малки, дето не са никаква заплаха.

# 722
  • Между гори и планини
Авторката като разбере колко струва да спретнеш първокласник, ще припадне от ужас.

# 723
На 7 години сега трябва да е в първи клас.

# 724
  • Между гори и планини
Ужас 😱

# 725
  • София /Абсурдистан
За съжаление мъдростта идва с възрастта, но когато това стане, вече е късно за всичко /от личен опит/.

# 726
И като почнат извънучилищните неща направо ще се гътне..
Според мен да си търси ерген ще е най-добре.
То и така е редно де - момите да се вземат с ергени и да са майки на първородните. Няма какво да се бутат в семействата на чичовци с лакоми деца.

# 727
  • Между гори и планини
Такива теми ме карат още повече да оценявам мъжа ми и да го обичам. Днес цял ден го прегръща , вече ме смята за леко луда 🤣

# 728
Умните жени не влизат в конфликти със заварените деца, особено с толкова малки, дето не са никаква заплаха.
Заплаха са - за времето, за нервите и за парите.
В интерес на истината и за собственото бъдеще.  Той не се натиска за дете, защото има. Хем парите отиват по неговото, хем тя ако има нейно няма да се занимава да гледа неговото.
Любов, любов, но първо трябва да ни излиза сметката. Иначе ще сме големи бели птици.
Аз тук полза жената не виждам никаква.

# 729
  • Между гори и планини
Аз си мисля, че тя ако имаше мило и добро отношение към детето му, отдавна щяха да са женени и да имат дете. Това което отблъсква всеки нормален родител е лошото отношение към детето му. А тя писа, се че и скандали са имали по повод детето. Ами сори, ама не става с рогата напред.

# 730
Много хора - и мъже, и жени, - имат деца във вторите си бракове. Обаче скандалите, дребнавостта, дебненето кой колко трохи оставил неизядени рязко могат да разубедят всеки партньор без значение дали вече се е въпроизвел или не. Аз и да нямам дете, не виждам как сприхав партньор с истерии на тема кой колко е дал или не е дал ще ме накара да искам дете от него.

# 731
Доведеният ми син е на 21 и тренира. С баща му успяха да изядат килограм и половина месо под формата на винен кебап за вечеря. След темата се чудя - трябва ли да ги напусна? Grinning

# 732
  • волно калдъръмче
Аз си мисля, че тя ако имаше мило и добро отношение към детето му, отдавна щяха да са женени и да имат дете. Това което отблъсква всеки нормален родител е лошото отношение към детето му. А тя писа, се че и скандали са имали по повод детето. Ами сори, ама не става с рогата напред.
И това е така. Тя трябва да си знае, че детето му е най-важното, после е важно да му е комфортно с нея и ако дойде ред да той се попита на нея какво й е, тя трябва да прави цигански колела от радост, че въобще се е сетил.

# 733
Не знам за какво мило отношение става въпрос .
Това не е нейно дете, по което отиват нейните пари и нейното време за му приготвя кутии с храна.
Направо си я представям как тук следи темите за кутиите с храна за детето на Марийка.
Детето е при тях през половината време. Семейството реално се центрира около него.
Което не мисля, че е правилно.
Бащата трябва да е този, който да се погрижи за баланса, така че младата жена да не се чувства ощетена по никакъв начин.

Traicho,
Има значение дали ти също си довела на мъжа си дете и дали си гледала детето на мъжа си от малко.
Има значение дори на кого е собствеността на имота, в който живеете.
Много неща има преди 1,5 килограма месо.

# 734
  • Между гори и планини
То пък голям зор да направиш сандвич, да насипеш ядки и да нарежеш ябълка, или да сложиш плодово мляко. Все едно 5 часа в кухнята е прекарала с кутия за храна. Стига бе!

Общи условия

Активация на акаунт