За битовизмите и сметките

• 35 815
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Доведеният ми син е на 21 и тренира. С баща му успяха да изядат килограм и половина месо под формата на винен кебап за вечеря. След темата се чудя - трябва ли да ги напусна? Grinning
Ти ли плати месото?
Ако да- не знам защо питаш изобщо.

Е като не искаш дете в картинката, защо се хващаш с мъж с дете… всъщност в случая женен мъж с дете, побутвайки го към развода.
Той от детето си няма да се откаже, но тя спокойно може да си намери мъж без дете, вместо да очаква този да се откаже или да пренабрегне наличното.

# 736
Моя приятелка се разведе и новата жена на мъжа й гледаше детето й като писано яйце, когато то е при тях. Даже му гладеше и чорапките, понеже майката издаде декрет, че детето ходи с всички дрехи изгладени по себе си и бащата наредил така да е. Та има жени, които гледат децата на мъжа си и даже внимават и изпълняват повелите на бившата Simple Smile

А бащата защо не изпълнява повелите на бившата? Боже, колко мъка има по този свят...

# 737
И като почнат извънучилищните неща направо ще се гътне..
Тихо, тихо, че уроците и курсовете за НВО в края на 7 клас са...Cold Sweat

# 738
Wink Традиционното очакване, че бащата се е развел и с майката, и с детето, понякога не се оправдава. Което всъщност е добрата новина.

# 739
  • волно калдъръмче
Моя приятелка се разведе и новата жена на мъжа й гледаше детето й като писано яйце, когато то е при тях. Даже му гладеше и чорапките, понеже майката издаде декрет, че детето ходи с всички дрехи изгладени по себе си и бащата наредил така да е. Та има жени, които гледат децата на мъжа си и даже внимават и изпълняват повелите на бившата Simple Smile

А бащата защо не изпълнява повелите на бившата? Боже, колко мъка има по този свят...
Щото то гладенето не е мъжка работа.

# 740
Доведеният ми син е на 21 и тренира. С баща му успяха да изядат килограм и половина месо под формата на винен кебап за вечеря. След темата се чудя - трябва ли да ги напусна? Grinning
Ако ти си купила месото направо си стягай багажа Joy

# 741
😂😂😂👌Ако си платила ти за месото, тръгвай си! 😁

# 742
1. Доведох му куче, което тероризира неговото.
2. Имотът, в който се изяде кебапа е негова собственост,закупена преди да се познаваме.
3. Детето не съм го отгледала от малко, но си е мое.
4. Не плащам нищо и като изключим пет манджи,които мъжът ми не може сам да приготви,той върши цялата домакинска работа. Работим и двамата, аз пътувам и затова той ме щади.
Казвайте, докато е време как да постъпя,че подготовката за сватба и опитите за бебе почнаха и се боя ,че се прецаках -детето наистина яде повече от мен и баща си.

# 743
Затова и няма работа там.
Млада жена  - вместо да е с мъж, които да ѝ се радва, са се грижи за нея, да е щастлива, да чакат с нетърпение тяхното първо дете...
Нима не заслужава това, което имат толкова жени?
Набутала се там, че да си трови душата.
Не мога да разбера защо.

Traicho,

Накратко

"Детето" е голямо.
Не даваш свои пари.
Мъжът ти те уважава.
Явно си си направила добре сметката.
Следователно - свиркай си.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 21:14 от FB590525BGM

# 744
2. Имотът, в който се изяде кебапа е негова собственост,закупена преди да се познаваме.
4. Не плащам нищо и като изключим пет манджи,които мъжът ми не може сам да приготви,той върши цялата домакинска работа. Работим и двамата, аз пътувам и затова той ме щади.
Казвайте, докато е време как да постъпя,че подготовката за сватба и опитите за бебе почнаха и се боя ,че се прецаках -детето наистина яде повече от мен и баща си.
Да се научи да готви и останалите 5 манджи!!! Иначе си прецакана! 🤷‍♀️

# 745
Вашия мъж колко чорапа на деца е изгладил? Хем искате да сте равни на мъжете, хем се дърпате да се делят сметките 50:50, пък и домакинска работа е досадна и само вашите гащи може да си заперете...
Масовото мнение в тая тема е, че трябва да има изгода от мъжа и обвързването като цяло, ако не давате пари или пък не почиствата, точно какво предлагате на човека до вас освен да се разкрачвате?

# 746
С ръка на сърцето признавам, че на тоя акъл на 25 никога не бих се хванала на разведен с дете. Ама това се трупа с опита.

# 747
  • Между гори и планини
А сметките кой плаща? Ако е той - добре. Иначе кило и нещо месо си е сума... Каже , че не е пилешко филе или телешко, че направо не мога да те мисля 😂

# 748
Винаги съм заобикаляла отдалеч не само женени с деца, но и такива със сериозна приятелка.

# 749
  • София
Млада жена, та млада жена... то щото на всички млади жени пред вратата им седи опашка от напълно свободни мъже готови да поемат пълна финансова грижа за тях. Тя за да е там 5 години, по-добра опция не се е появила. Достатъчно пресметлива ми изглежда, за да не пропусне такова нещо. Тя даже и този си го е пооткраднала леко.

Общи условия

Активация на акаунт