За битовизмите и сметките

• 35 809
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 750
Затова и няма работа там.
Млада жена  - вместо да е с мъж, които да ѝ се радва, са се грижи за нея, да е щастлива, да чакат с нетърпение тяхното първо дете...
Нима не заслужава това, което имат толкова жени?
Набутала се там, че да си трови душата.
Не мога да разбера защо.
Е как защо,отишла при него да живеят на квартира докато той плаща всички сметки и наем ,тя си е събирала парички за собствен бизнес. Междувременно той обзавежда апартамента по нейн вкус и с каквото тя пожелае както тя вече сподели. Нямаме много друга информация за този толкова "стигнат" мъж но явно човека е имал сериозни намерения преди да разбере ,че тя не понася детето му и му брои хапките

# 751
Аз само не разбрах, ако авторката я нямаше в живота му тогава, нямаше ли пак тарикатът да плаща наем, като живеещ сам? Joy

# 752
  • Между гори и планини
Ако я нямаше можеше да е още с майката на детето му. Но авторката го е молила, да не се развежда докато е стояла в поза 2 без 10. Но той - не! Ще се разведат! И после понеже е мръсник се събира да живее с нея, плаща наем и сметките. Детето е дошло като гръм от ясно небе. Не е очаквала явно да е отдаден баща.

# 753
Ако я нямаше можеше да е още с майката на детето му. Но авторката го е молила, да не се развежда докато е стояла в поза 2 без 10. Но той - не! Ще се разведат! И после понеже е мръсник се събира да живее с нея, плаща наем и сметките. Детето е дошло като гръм от ясно небе. Не е очаквала явно да е отдаден баща.

Логично, но няма как да знаем дали е такава ситуацията, понеже авторката пропуска този момент. Макар че аз не смятам, че един женен мъж с лекота си зарязва семейството. Малко са тези “примери”. Особено на такива 25-годишни им мажат очите с всякакви лъжи и все пак накрая предпочитат познатото “спокойствие”, макар и да не искат да видят жена си на снимка.

# 754
  • Между гори и планини
Е, аз преразказвам нейните думи. Иначе как да знам, нямам кристално кълбо. 😂

# 755
И това е най-доброто?
Какво ли е лошото?
Как виждате нейният живот в следващите пет години?
Пооткрадва се сирене от магазина. Жив човек - трудно.
И да се е развел заради нея, не е длъжна сама да плаща сметките.
Не знам какво толкова трудно има вместо да е банкомат, прислужница и гувернантка да е партньор.

# 756
  • София
То пък голям зор да направиш сандвич, да насипеш ядки и да нарежеш ябълка, или да сложиш плодово мляко. Все едно 5 часа в кухнята е прекарала с кутия за храна. Стига бе!
Изпери, изкъпи, изсуши, изглади, изведи, сготви, приспи.
Една кутия викаш, така ли минава отглеждането и защо толкоз сме се пре*нали 🤦🏼♀

# 757
  • Между гори и планини
Хем тя казва , че той е отдаден на 100% на детето, хем пък тя се грижила.
Сигурно мъжът е очаквал като жена да създаде уют. Мъжката любов минава през стомаха, тази дето е 2 педи по долу минава по- бързо. Спретнат дом, вкусна храна, спокойствие, синхрон. Това вероятно е очаквал. И е плащал наем, сметки, с идеята, че когато се прибере от работа, ще има вечеря, че няма тепърва да си пуска пералня.
Тя ако е мислила, че приятелката ѝ е златна и се е надявала нищо да не вложи като се усилие - ето, неприятна изненада.

# 758
Такива теми ме карат още повече да оценявам мъжа ми и да го обичам. Днес цял ден го прегръща , вече ме смята за леко луда 🤣
Прибирам се един ден и жената вика "Седни, имам да ти казвам нещо". Сядам. "Ами Танчето и Жоро се развеждат. Танчето ми го каза днес, не се шегува". Ай стига бе - последните, за които можех да си помисля.
И докато все още се мъча да асимилирам какво става, жената ме хвана за ръката и ме замъкна в спалнята.
Един от най-яките сексове.

# 759
Имам чувството, че черешата и абуто са на някакви силни амфетамини.

# 760
Хем тя казва , че той е отдаден на 100% на детето, хем пък тя се грижила.
Сигурно мъжът е очаквал като жена да създаде уют. Мъжката любов минава през стомаха, тази дето е 2 педи по долу минава по- бързо. Спретнат дом, вкусна храна, спокойствие, синхрон. Това вероятно е очаквал. И е плащал наем, сметки, с идеята, че когато се прибере от работа, ще има вечеря, че няма тепърва да си пуска пералня.
Тя ако е мислила, че приятелката ѝ е златна и се е надявала нищо да не вложи като се усилие - ето, неприятна изненада.
И кое му е отдаденото на детето?
Харчи нейните пари, тя го пере, глади, спретва храни. Кое точно му е отдаденото?
Отдава се като прави 15 дневния престой прекрасен, а за нея пълна скука.
Какъв уют, какви хармонии?
Той ако беше ненаситен за манджи щеше да си стой при майката на това дете.
Получава се така, че едва ли не тя трябва да се впише в семейната приказка баща-дете.
Това не е нейната приказка.

# 761
  • София

Получава се така, че едва ли не тя трябва да се впише в семейната приказка баща-дете.

Уау каква изненада!

# 762
  • Great Britain
Авторке, няма ли да се явиш в темата си? Много фантасмагории се изписаха.

# 763
  • Между гори и планини
Като не е нейната приказка, защо стои 5 години?
Едва ли пуска пералня отделно само за детето, или като сготви за себе си и мъжът, е много трудно да сложи чиния и за детето. Не мога да повярвам каква драма! То дори е било на градина през деня и не се е мотало в краката ѝ. Тя как си е представяла живот с разведен с дете?
Като не е искала скука , а нон стоп купон, да се беше хванала с набор ерген, да си ходят по купони и партита.

# 764
Е , то и аз искам като се прибера от работа да ми е сготвено , но реалността е , че почвам да пера и да готвя и по голямата част от задълженията са за мен .
Ако си сам ще си ги направиш нещата , но да сте няколко човека и само ти да правиш всичко , усеща се .

Общи условия

Активация на акаунт