За битовизмите и сметките

• 35 711
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 900
И аз правя кутия само за закуска на детето и така бързо я приготвям, че ме досрамява сега защо не майсторя нещо по-засукано. Например слагам бисквитки тип сандвич с фъстъчено масло (купени, естествено) и малко грозде. Сега ще кажете - еее, ама Малена приготвя деликатеси и много по-здравословни. Може, може. И само лично приготвени.
Обаче Малена се оплаква от живота, а ти - не. Simple Smile

# 901
Оплаква се, защото приготвя на чуждо дете, ако беше за нейното нямаше да и тежи.Ама като са свършили свободните мъже, натресла се на такъв с дете.

# 902
  • София
Любимият на авторката, ако и на нея й направи едно дете, ще трябва да намери нова жена да го издържа него... не си е работа.

# 903
И аз правя кутия само за закуска на детето и така бързо я приготвям, че ме досрамява сега защо не майсторя нещо по-засукано. Например слагам бисквитки тип сандвич с фъстъчено масло (купени, естествено) и малко грозде. Сега ще кажете - еее, ама Малена приготвя деликатеси и много по-здравословни. Може, може. И само лично приготвени.

Мани, мани. Аз и кутии не правя. Излизам от вкъщи, когато децата стават и казвам:  "Ей там е хладилникът, оправяйте се".
Малена да се вземе с истински ерген, без деца, пък като роди едно нейно ще разбере, как с кеф пазаруваш всякакви боклуци и/или био-мио, само за да зарадваш чавето.

# 904
  • Между гори и планини
Абе Милена не може ли да забременее фиктивно, нали това ѝ е мечтата. После и фиктивно дете може да има, фиктивен брак... Тя и връзката ѝ сега е фиктивна.

# 905
Аз съм на 27, моят приятел е на 47, също е разведен с дете (12г).
Тъй като сме в различни сфери и той е трайно установен в много добра работна среда, заплащането му е около 25пъти повече от моето (аз съм на работа от 8-17ч със заплата всичко на всичко,  1000 лв.)
Живеем в негова къща, той поема всички разходи, храна и сметки.
Казал е че моята заплата я изработвам сама, така че тя е за мен.
С нея аз си зареждам колата поне два пъти месечно, тъй като живеем на 15 км от града и пътувам често с нея.
Също така купувам всекидневно храна (старая се да е хубава и от хубави производители), консумативи та вероятно оставям поне по 25-30 лв в магазина.
Детето е при нас 15 дни в месеца , като разбира се и на нея се изпраща издръжка на майката в размер на 600 лв всеки месец.
С моята заплата се старая и да и купувам дрешки, тъй като все пак е дете и расте много бързо.
Вероятно около 100-150 лв.отиват за това всеки месец. За Коледните празници повече,  все пак е време за подаръци..

Също и за него се старая да купувам подаръци, дрехи, парфюми.
Той също ми подарява, затова и на мен ми е приятно да го радвам по този начин.

Детенцето не мога да го възпитавам, не се и чувствам на място да го правя,все пак не съм му родител, но гледам да се държа добре, да играем и да се разбираме.
Така и приятелят ми е щастлив.

В началото и аз не бях живяла с никого и ми беше много странна цялата конфигурация, особено и с дете, плод на любов с друга жена.
Това ми беше много болно.
Но и аз посещавах психолог и смея да твърдя, че към този момент(3г откакто сме заедно) се чувствам вече щастлива и спокойна.

За дете в момента не правим опити, но може би след година ще.
С него сме говорили на тази тема и той е на същото мнение, че ако искам дете, с радост ще ми го направи.
Знаем и двамата, че възрастовата ни разлика е голяма, но се обичаме и смятам че можем да се справим с всяко предизвикателство, което излезе по пътя ни.

# 906
Ммммм... той печели 25 000 на месец, или 2500? 25 пъти повече или 2,5 пъти?
Не съм дребнава, но има разлика.

# 907
Мъжът е на възраст да може да ти бъде баща. Детето не ви е проблема, а възрастовата разлика. Когато ти си на 30, той ще е на 50 с всички характерни за тази възраст особености. И живеете извън града... честно, не знам защо млади момичета си причиняват това (дори и при мнооого заможен мъж пак нямам обяснение).

# 908
Ммммм... той печели 25 000 на месец, или 2500? 25 пъти повече или 2,5 пъти?
Не съм дребнава, но има разлика.
25 000.
Като това е минимума, просто не го писах в предния пост.
Просто исках да съпоставя моята и неговата.

Не знам какъв е случая на съфорумката, но въпреки че моята заплата не е голяма, това не ми пречи да допринасям в семейството.
Той също е грижовен баща и по никакъв начин на детето не му липсва  абсолютно нищо.

Остават и за мен и да се грижа за себе си, така че всички сме доволни.

В крайна сметка, това че живея в негов дом, улеснил ме е да не плащам никакви сметки, не означава че ще бъда принцеса Пепеляшка и ще лежа на неговия гръб.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 10:26 от Анонимен

# 909
20 години разлика е твърде много. След десетина години я го вдига, я не, а на теб ще ти се такова много..

# 910
  • Между гори и планини
Стига сте се захващали за възрастта. С мъжа ми имаме 18 г разлика. Аз бях на 24, той на 42 когато се запознахме и заживяхме заедно. Вече почти 20 години съм щастлива с него, защото той е моята сродна душа.

# 911
  • Далечният изток
Ейййй каза ви една съфорумка, че е щастлива и вие скочихте да ѝ обясните, че има проблем.... Тц тц тц

# 912
Имам един въпрос към всички дами, които нонстоп пишат във форума как мъжете след определена възраст не могат - колко пъти сте били такъв мъж?
Разликата с мъжа ми е 26 години, проблем със секса нямаме.

# 913
Абе сродна душа, ама като стоиш на сухо..
Не знам...

# 914
Thaicho, ама вие сте с твоя мъж от съвсем скоро. Simple Smile Различни са нещата Simple Smile

Както и да е, на мен това ми е разликата със свекъра и сигурно заради това съм предубедена, вярно е. По-добре е да не се изказвам тук.

Общи условия

Активация на акаунт