За битовизмите и сметките

• 35 683
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Между гори и планини
Много са ми смешни теми кой е по-по-най. От толкова години съм във форума, че ми е почти прозрачно 😂

Ясно Joy
Ясно е, че само аз имам смелост да застана с истинското си лице. И името съм си писала, много съфорумки са ми приятели във фб, че и на гости ни идват.

# 1 081
Много са ми смешни теми кой е по-по-най. От толкова години съм във форума, че ми е почти прозрачно 😂

Ясно Joy
Ясно е, че само аз имам смелост да застана с истинското си лице. И името съм си писала, много съфорумки са ми приятели във фб, че и на гости ни идват.
Направи си тема "Моят идеален живот" и се фукай на воля.

# 1 082
Единствената, която се фука и доказва в тази тема с Дафина, чак и снимка на мъжа си пуснала да го видим какъв е хубавец. Ако някой толкова парадира, значи нещо много сериозно не му е наред.

# 1 083
  • София

Това "една жена не може да е с богат мъж по друга причина, освен заради пари" е много далече от истината.
На 20 съм била с беден мъж с потенциал, днес не мога да съм с беден мъж с потенциал.
С беден мъж не ща да бъда, не мога да си го позволя.
Била съм бедна, не искам вече.

Единствената, която се фука и доказва в тази тема с Дафина, чак и снимка на мъжа си пуснала да го видим какъв е хубавец. Ако някой толкова парадира, значи нещо много сериозно не му е наред.

Аз ще обера парсата на тая дискусия, но и на 42 или там колко си е чичо. Ръста младост не прави, пък Дафи е брутално яка мацка, разкош.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 21:34 от Ms.Gorgeous

# 1 084
Тайче, най- вече майка му.
Тука не си права.Ние сме с една година разлика и се оженихме студенти.След сватбата свекървата пращаше записите на мое име, защото жената трябвало да е касиера на семейството, а пък колетите по влака на негово, защото тежаха трябваше да се носят до Студентски град.

# 1 085
Признавам си, че друго очаквах да видя предвид описанието висок рус чужденец…
Но щом Доня е щастлива с него, да и е жив и здрав и да си живеят живота както им харесва.

Принципно, мъже дето смятат връстничките си за “неподходящи” не харесвам като тип хора.

# 1 086
Ммм понеже май темата се измести от битовизми и сметки, кой знае защо към това, дали мъжа на Д. е готин, ще си позволя да не коментирам точно нейния случай, защото тя достатъчно го коментира. Щом го харесва, значи за нея е готин.

По-скоро бих коментирала дали е възможна любов (Любов) с по-дрът мъж, който не блести с богатство.

Ами да, възможна е. Не съм го преживяла, но съм видяла как става, и буквално продължава, докато смъртта ги раздели. Моя близка приятелка се събра с такъв, на вид буквално дядка, но тя имаше очи и сърце само за него.

Хубавото е всеки да си намери, каквото търси.

# 1 087
Хубаво е, да, но ако дъщеря ми се хване с някой, достовен за мен по възраст, никак няма да ми е драго. Пу-пу да не ме стига Simple Smile

# 1 088
  • София
Хубаво е, да, но ако дъщеря ми се хване с някой, достовен за мен по възраст, никак няма да ми е драго. Пу-пу да не ме стига Simple Smile
Ами ако синът ти? Че сега е доста модерно момчетата да излизат с по 15-20 години по-стари жени....

# 1 089
Ако синът ми се хване с 20 години по-възрастна жена, ще съм първо силно учудена, второ, няма веднага да си ги представям оженени за вечни времена и да мисля за години напред Simple Smile Но няма да ми е толкова гадно, както ако дъщеря ми е с чичи, признавам.

# 1 090
Ако синът ми се хване с 20 години по-възрастна жена, ще съм първо силно учудена, второ, няма веднага да си ги представям оженени за вечни времена и да мисля за години напред Simple Smile Но няма да ми е толкова гадно, както ако дъщеря ми е с чичи, признавам.

Амин.
Синът може да се хване и с чичи. И с баба си.
Щерката ако се хване с чичи ще и е екстра, и дете може да си роди и чичи да си ги дундурка и да си плаща масрафа.
Версията за сина е по-кофти от версията за щерката, та пак помисли.

# 1 091
  • Далечният изток
Ае са пък наставления кой как да мисли...
Направо ме изумяват някои.

# 1 092
Аз мисля, че много отдавна повечето мнения в темата за за бъзик, изумявам се, че някой се изумява.
Вицове не четете ли никога? Не се ли смеете?
Изумявате ме, честно.

ПП. по вече новата тема за възрастовата разлика
Аз пък се изумявам, че с един аршин се мери разлика от една-две години, разлика от десет години и такава от 25 години. Разлика до 10 години за мен въобще не е такава.

# 1 093
Няма какво да мисля. Към синовете си по дефолт не изпитвам толкова голяма загриженост по отношение на личния им живот. Все пак са мъже. Ще се справят, щом е техен избор.

Относно дъщерите - те ще раждат и не ми се иска да е от мъж с 20+ години нагоре разлика. Осъзнавам, че какво ми се иска на мен и какво ще искат те са две различни неща.

Това пък да ги дундурка възрастен мъж и да плащал всичко ме плаши още повече от евентуалната му възраст.

До 10 години разлика и за мен е ОК, и то напълно.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 09:02 от B2022

# 1 094
Скрит текст:
Признавам си, че друго очаквах да видя предвид описанието висок рус чужденец…
Но щом Доня е щастлива с него, да и е жив и здрав и да си живеят живота както им харесва.

Принципно, мъже дето смятат връстничките си за “неподходящи” не харесвам като тип хора.

Принципно и мен това е което ме дразни в цялата работа. Запазен за възрастта си, обиколил половината свят, разбираш ли, душата на компанията, разказва увлекателно като професор от университета,  финансово напред с материала и не си хваща някоя улегнала, зряла дама, с която да върви по пътеката на живота, а успива младо маце наполовина на неговата възраст,  с перфектни мерки.  Как да не подозираш нещо гнило.

Шегувам се, да не каже някой нещо.

Общи условия

Активация на акаунт