3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 376
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
То хубаво го мислят феновете, но надали по държавния канал може да има разговор "ти преспа с мен и ме заряза, докато бях женена за друг" 🤣🤣🤣

Аз предполагам, че е провалил операция и е изчезнал, в този ред. Може да са се обучавали заедно. Със сигурност Йомер трябва да има нещо тъмно в миналото си.

Не, не става дума Сердар да е баща на Ямур, а разговора отколко време го няма и т.н. Т.е. ако Сердар беше жив, вероятно щяха да ги срещнат така, на операция, не в офиса. 🤣🤣🤣

# 91
  • au bout du monde
"ти преспа с мен и ме заряза, докато бях женена за друг"
🤣 И тя не знае от кого е детето 🤣
Представям си в първата брачна нощ,  тя отива на мисия (в Багдат ли каза че е била) с Омер 😆
Искам да знам как са се запознали с Кемал, мен това ме гложди 😆

Въпроса е да се разбере женена ли е била тогава. Ако е била свободна, значи Омер е бащата. Иначе детето ще излезе, че е мн малко, а то не е🤔
Пък кога са намерили време 😬 2 г Сердар на дивана го държа 🤣

И аз мисля, че нещо за работа са се сдърпали. Зехра и преди си е била така студена и властна 🤣🤣🤣

Ще видим какво ще излезе дали са били просто колеги или е имало нещо.

Разговора със Сердар "ти ми предложи брак и ме заряза"😆

# 92
По-скоро "остави ме да живея толкова време с мисълта, че съм те убила". Но тогава нямаше да е толкова иронична.
В туитър коментират, че сега Зехра се държи и говори като Сердар.

Но Зехра да не знае кога и от кого е заченала - абсолютно изключено 🤣🤣🤣

Едва ли ще разберем как се е запознала с Керем, освен ако не е свързано с историята на Йомер.

Продължавам да не харесвам Мурат. Малко преигра в драмите, не е констистентен като образ дотук. В семейната част се държа като герой от драма, не от екшън. Не беше улучил стила все още. Ако ще е разузнавач, боец, не може да се тръшка повече от мацката, чийто годеник застреляха пред очите й.

Сатанистът обаче определено ми харесва. Трябваше за го вкарат още предния сезон. Щеше да е доста интересно, ако бяха вкарали и малко мистика, тази странна книга, която предизвика халюцинациите на Зехра, ми стана интересна.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 11:27 от 6brn

# 93
За мен Йомер е бил от другата страна, за З. не съм още сигурна забежка или друго. С бившия съпруг, вече покойник двамата са се познавали. И накрая сама и бременна, изоставена, хванала се с тази работа опира до починалия, не помня името. По ми се връзва, разбира се детайлите биха дали яснота, но ги нямаме.

# 94
  • au bout du monde
По-скоро "остави ме да живея толкова време с мисълта, че съм те убила".

И сега вече щеше го убие Laughing Laughing Laughing ех, мечти.

Димите на Зехра - "още ли ме обвиняваш?" малко ме объркаха.Rolling Eyes не се знае кой е виновният в случая, може и Зехра да е Laughing може тя да го е напуснала хаха
Започнали са с обвиненията и това е довело до края. И хоп тя после разбира, че е бременна, но толкова му е ядосана, че решава да не го търси. Не вярвам да не е било възможно да го намери, стига да иска.

Пак стигаме до Кемал и неговото участие.Laughing

# 95
Кемал може да е искал да помогне на Зехра и да се е оженил за нея, за да не расте детето без баща. Дори доста логично звучи. Grinning

# 96
Аз смятам, че Зехра винаги е била практична и рационална и любовта никога не е влизала в плановете й. Точно затова любовта към Сердар беше толкова трудна за признаване и й беше толкова трудно да му отговори на предложението за брак.

Смятам, че бракът с Кемал е бил партньорство без емоции, като нещо, което се отмята по списъка "така трябва" и мисля, че са се запознали в университета. Тя беше аналитик, по мои спомени от началото. И пак по мои спомени, тя познаваше Гюрджан и го привлече в екипа. Тогава никой не знаеше, че е син на Мете. Доколкото си спомням от инцидента с мъжа й, той също работеше в тази сфера - компютри, системи за сигурност и т.н.

Мисля, че Мурат е издънил операция и после е напуснал разузнаването. Или само формално го е напуснал, а е минал под прикритие и затова тя е учудена да го види "в своя отбор". Може дори да е бил някъде в чужбина по мисии, уж от другата страна. Но не мисля, че е баща на детето й или са имали нещо любовно. Поне от нейна страна. Той може и да е бил влюбен, де, но това не прави Ямур негова дъщеря

# 97
  • au bout du monde
Често казано надявам се да не е бащата.

Горкото дете, не е честно да расте в лъжа, както не е честно Зехра да е криела от биологичния баща. Малко развалят образа й.

Мисля си, че той може да я е харесвал. Но тя да не е отвърнала. Тя е над тези неща. 😆

# 98
Ето как се играе гняв без гримаси, бърчене на чело или събиране на вежди, все едно ще хващаш химикалка с тях
https://twitter.com/itsmenosaa/status/1577267410830123009?t=w8uA … eO_dqbDg&s=19

Партньорката на Ч. продължава да ходи по филмови фестивали, този път поне е в Турция, та има шанс скаро да започнат работа и да имаме снимки Simple Smile

# 99
  • au bout du monde
На мен Дениз ми хареса. Треперянето на дясната ръка, с която е натиснала бутона е също добър ефект.
Пак заряза Ямур. Детето как жално питаше - ще се върнеш ли? Всъщност е напълно възможно да я убият и какво става с това дете??? Остава с бавачката си. 🤔
Зехра се е уредила с жена, която да й помага 😆
Хареса ми и журналистката, чисто луда е и тя според мен 😁

Зехра като Сердар 😃

Нова снимка от Токат, заедно с видео:
https://twitter.com/missgecee/status/1577422293508116480?t=v8PL2 … xqGhDSiQ&s=19

Малката ми хареса и тя.

Това с вещерството и черната магия малко на филм с вампири ми заприлича. Не знам в Турция как ще се приеме. Иначе на мен ми е мн интересно.

Милата Дениз, толкова развълнувана е била☺️

# 100
Треперенето на ръката е добър ефект. Макар че Д. по време на снимките ходеше с превръзка, така че вероятно са превърнали дефекта в ефект.

Намесването на журналистката ми напомни на Планината, нали там спасяваха най-критичната журналистка. Може от там да им е хрумнало. Така или иначе съществуват само 7 сюжета и всичко е техни вариации 😎

На мен точно идеята да сатаниста ми хареса (символът, който Зехра показа, е Бафомет, т.е. символът на сатанистите). Религията е деликатна тема, така че отхвърлените от християнството култове са удобни като идеология за враговете. Малко мистика също би допринесла към сюжета. Харесва ми хрумването, независимо чие е. И Русият като роля до момента.

Връщам се на играта на Д. По време на двата сезона си личи развитието й като актриса, доби увереност, нямаше фалш, но...

Тук вече може да не сте съгласни, но ще си го кажа - нивото на актьорите падна и това не е добре за Д. и нейното развитие, а и за самия филм ката цяло.

Мурат е средна ръка актьор, играта му куца на моменти, вече си казах в какво на героя му липсваше плътност. Тургут е средна ръка към посредствен, за младите не мога да кажа много, нямаха ситуации. В този филм Д. е най-добрата и не съм сигурна, че има увереността да се справи. Лошото е, че тук няма с кого да се съизмерва и от кого да се учи. 😒

# 101
  • au bout du monde
Майка ми не би била съгласна с теб. За нея Чаалар е посредствен актьор.Laughing Казва че никаква емоция не й носи Laughing

Въпрос на светоусещане и вкус.

Аз привърших превода и бих казала, че епизода ми хареса доста. Някак доста по-леко вървеше. Като гледам финалния резултат, пак ще се изкажа.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 13:51 от La Libellule

# 102
Значи с майка ти сме идеални за семейни приятелки с тази разлика във вкуса 🤣🤣🤣

Признавам, че този път имат добри сценарни идеи, че ни побъркаха предния сезон с еднообразните мисии - в един момент им се изчерпа вдъхновението. Но ми се щеше да бяхме видели поне лицето на онзи таинствен злодей, шефът на Йълдъръм и всички заговорници. И Немезида май отече в канала, така и не се разбра кога и за какво щяха да активират Сердар. Нов сезон, нови идеи, нови злодеи.

Любопитно ми е какво са измислили и в неделя със сигурност ще гледам на живо.

Сега се заемам да си гледам 5 епизод на "Между света ми и мен" или както там се превежда. В този епизод влиза третият ми любимец - Метин Акдюлгер - той игра Оркун в "Прилив" и беше убийствено добър (в пъти по-добър от Чаатай, извинявам се, ако има негови фенове тук).

# 103
  • au bout du monde
Аз си пускам Рибарчето 2ри епизод.Laughing Има вече превод.

Малката и днес на сета. Преди 9 часа

Края на снимките. Около 5 часа е снимала.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 21:08 от La Libellule

# 104
Д. отива някъде? Или е на снимки? Едва ли

Общи условия

Активация на акаунт