Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами/ част 10/

• 16 544
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета и честита Нова Година! Grinning

Честити бебоци на Шеметка и Дот!ДА са ви живи и здрави и много да слушкат! baby_neutral Heart Eyes

Честито и на именниците на патерица!Да ви е живо и здраво името!  bouquet

Добре дошла на П4ели4ка!В онзи форум има и потребител с като моя ник,но не съм аз.Просто съвпадение! Laughing

КАква е тази тема за снимките,заради която сте си свалили снимките от подписите?КАжете,моля? Embarassed

Лек ден на всички от слънчево Калгари!  bouquet

# 211
  • Canada
 stork-girl Честита Рожба  Дот! stork-girl
 passifier Да ви е жива и здрава Беборанка ! passifier
 bouquet Бързо и леко възтановяване!  bouquet

Благодаря за поздравите моми4ета! Hug

КАква е тази тема за снимките,заради която сте си свалили снимките от подписите?КАжете,моля? Embarassed
Използвали са снимката на детето на Майка в един сайт-много неприятно... Аз също няма да слагам ве4е снимки на Бонбонка....Ето  да про4етеш:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=154835.0

Добре дошла на п4ели4ка!

# 212
Привет от сльнчев Торонто  Nature Sunny,
Да ви се похваля, направихме си по стар стил Бьдни вечер и на мен ми се падна парата. Сега сьм в очакване да спечеля лотарията. Нали бяхме болни по празниците и нищо нямахме организирано и си бяхме решили че ще го направим както си трябва  за старата Коледа.
silvia_alexis Надявам се че нещата са още по добре при вас. Найстина ти сьчуствам за притесненията, знам какво е, защото и ние на Бьдни вечер бяхме в спешното отделение за 5 часа. Да ти кажа, за мен беше по добре да вися в болницата и да знам че когато ни дойде реда, ще ни помогнат, отколкото да седя в кьщи абсолютно безпомощна. Ти не каза, дали ще правят на детенцето още изследвания и какво са казали докторите. Надявам се че най-лошото е вече зад гьрба ви.
Шемет Как са коликите на Марти. Исках да ти кажа, че вчера гледах един педиатьр по CTV 24,с  който има  всеки понеделник предаване и той отговаря на вьпроси на зрители. Един човек се обади за коликите и лекаря  посьветва  жена му да изключи всякакви млечни продукти от диетата си и да пие мляко, което е lactose free.
КалидаКриси расте ли расте и знам че изглежда много различен, особенно когато познаваме бебета и децата само от снимки. Сигорно и Дана доста се е променила от последната снимка.

Лек ден ви желая.

# 213
Честит имен ден на моята сладка приятелка Йонка - Бонбонка Hug Hug Hug

Бъди ми жива и здрава малка сладурке, нека мама и тати те слушат, бъди все така послушно и добро дете  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Целувки от всички ни
  love001  love001  love001  love001

Дот, честита ти рожба  smile3522 бъдете щастливи цялото семейство family4 и бързо възстановяване ти пожелавам newsm51

# 214
ДОТ, честита Бебка!
Нека да ви радва дълги години и да бъде много щастлива
[/color][/size]

# 215
Здравейте на всички,
и за махнах снимките на беба, въпреки че ми беше приятно да ги споделяме. Но предвид злоупотребата, на която станахме свидетели, май е по-доре да ви прашам на лични парола за достъп до мои снимки. Това е все пак някакво решение.

Дот, и аз искам да те поздравя за бебо и да ви пожелая много щастие и радости в къщи.

Крисмами, Софи се радваше на апарата и искаше да го хване, но аз успях първо да снимам.

поздрави на всички

# 216
Привети, Канадски Момичета!

Пупонка, как върви обучението?
Крисимам, честит късмет от питката, сега очакваме и лотарията да спечелиш. Какво обикновено играеш 6х49, супер 7? Радвай се на Торонтското слънчице, при нас отново го дават застудяване. На Криската изчезнали вече упоритата кашлица?
Краси, честит Ти нов аватар!
Силвия Алексис, а кой Ти помага вкъщи, или Ти си си взела отпуска за да гледаш малкото Си слънчице?
Холи, намерихте ли вече добър педиатришън в Калгари? Как върви адаптациата на Ерик в училище, Той Ти е отличник по френски вероятно?!
Пчеличке, а досега не са ли Те гледали на ултрасаунд, или просто сега ще видиш пола?
Дензълче, а Ти докога мислиш да работиш, то вярно че караш лека и приятна бременност, но все пак до 9мес ли ще бъдеш на поста?
Йонка, Дидка, Чочка, СуйтиП, Снежи, поздрави за Вас от АБ.
Каролинка, а Майчето радва ли се че ще идва при Вас, притеснявали се вече, то вярно че е далеч, но самата мисъл сигурно я държи в напрежение?
Нади, Гери, Силви, Росист, Мамамаша, Тути Фрути, къде изчезнахте?
Гаргамелчо, а няма ли да идвате насам към Калгари с Викторийка?
Шеметче, как сте с Марти? Поуспокоили се вече бебчо? Как Ти потръгна кърменето, нали няма проблеми засега?!
Дот, как сте с най- новото Кандско бебче в нашата темичка? Каката не иска ли и тя кърма като гледка как кърмиш бебка?
Дивианка, а при Теб как е здравното положение, мина ли контузията?
Дидка, успех утре на Мирото. А Мишото оздравя ли вече напълно?
Хезитант, Миленка, как е на работа след празниците?

Лек и хубав следобяд Ви желая!

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 01:38 от Kalida

# 217
Kalida, гледали са ме разбира се. Досега 4 пъти съм ходила, като последния път ми казаха, че ще е принцеска. Ама нали знаеш, че стават грешки, затова искам пак да го чуя, че да съм 100% сигурна newsm78

# 218
Blagodarq na wsi4ki za milite dumi...4uwstwame se 4ydesno i az i malkata.
Niakolko pati zapo4wam s namerenie za podroben razkaz,no taka i ne mi ostava wreme.A sam palna s tolkova vpe4atlenia s slu4iloto se  Wink Opredeleno ste se naloji da pi6a v niakoi ot sledvastite dni..
Pozdravi na vsi4ki wi...
P.S.
Izviniaivam se za latinicata, no niamam kredor v momenta

# 219
Здравейте момичета!
Много се извинявам, че ви се оффвам в темичката, но не знаех към кой друг да се обърна.
Интересува ме какви са пътищата за легално имигриране в Канада? Намерих разни сайтова на фирми, които си предлагат услугите (ест. срещу заплащане) , но как да съм сигурна , че няма да ме метнат ?! Идеята е, цялото семейство да се преселим там, но ми се струва невъзможно. Пусках и една тема за нова зеландия, доста прочетох за там, опитах с онлайн application, но не събрах необходимите точки ли, какво, но нищо не се получи. А и си предпочитам Канада.... Объркана съм много.... Нямаме кой знае какви професии с моя мъж, но сме готови на всичко за да дадем по-добър живот на децата си...
Моля ви, ако някоя от вас знае какви са процедурите, какви средства са необходими и горе-долу за какъв период от време говорим ( от начало на процеса до пристигане там - дай боже) и въобще - всякаква информация... много ще съм благодарна.
Мога ли да имам доверие на разните фирми? Или да се опитам сама да се справя?
Благодаря предварително и пак се извинявам ако съм на неправилното място  Embarassed

# 220
Здравейте момичета!
Много се извинявам, че ви се оффвам в темичката, но не знаех към кой друг да се обърна.
Интересува ме какви са пътищата за легално имигриране в Канада? 

ЕТо тук можеш да прочетеш доста информация за самото кандидатстване - документи и т.н.

Успех Peace

# 221
WILD_cat, в сайта, който ти е дала ДИдка, има всичката необходима информация. Няма смисъл от фирма, взимат много пари, които ще ти трябват както за самата процедура, така и за тук. Аз преди съм помагала на доста хора с информация (безплатно естествено, както и на мен други са помагали), но вече не съм в час с почти нищо, сменени са таксите, сменен е адреса на консулството в София, излизат нови варианти на документите, интервюиращите се сменят и т.н. Иначе ако имаш по-конкретни въпроси, прати ми ЛС, дали тук, или във форума на другия сайт, няма значение. И на двете места съм p4eli4ka. Ще помагам доколкото мога Hug

# 222
Здравейте от все още сльнчевия Торонто. Много лошо тази година, ще видиме ли малко сняг или всички ще ходиме на гости на Калида и Холи Wink
Мамчета и бьдещи такива, искам да споделя с вас една интересна статия, която вчера прочетох. Става вьпрос за цената да отгледаш дете. Периода е от раждане до 18 годишна вьзраст( данните са от преди няколко години, така че сега може и да е повече): $167,000+ разходите за университет от $44,000. Излиза че нашите ськровища ни струват над $9,000 на година. В статията се дават няколко сьвета как да спестяваш преди да станеш родител ( което май се отнася само за дензьл и пчеличка). Идята е хората да се научат да живеят с по малко, като например да взимат градския транспорт, вместо да карат кола; да си носят обяд от вкьщи( за работещите) намаление на разходите с 10% за период от 6 месеца; да се теглят по големи суми от банковите машини, за да се намалят таксите, които плащаме и др. За мен най-обидното от статията беше, един цитат от книга, писана от някаква бездетна кокошка, че да имаш деца било най-лошото финансово планиране за една жена. Един вид сьветва жените да не включват в сметките си деца, ако искат да забогатеят. Най-смешното е че автора на статията споменава, че тази квачка планирала да напише книга за деца.

Ние скоро  излизаме на разходка, така че ви пожелавам приятен ден

# 223
Снежни привети, Канадски Момичета!

...сьветва жените да не включват в сметките си деца, ако искат да забогатеят...
Крисимам, явно имаме различни разбирания за богатството с таз авторка, най- вероятно е все още доста млада и приема че дори и имането на детенце може да се вмести в нейният план- график, но понякога живота може да играе много лоши шеги! А колкото до нашето време, днес си е една красива зимна картинка, сняг, сняг...и красота! Аз Ви писах преди за Фармарският алманах, а той рядко лъже в прогнозите си.
...Opredeleno ste se naloji da pi6a v niakoi ot sledvastite dni...
Дот-че, дано да Ти остане време за разказа, но дори и на латиница да е давай, разказвай натрупаните впечатления от болницата, раждането, каката, бабата, кърменето, татито и най- вече как се чувстваш Ти самата, нормализира ли се вече млякото Ти?!
...Досега 4 пъти съм ходила,..
Пчелице, ама защо толкоз много, бебето да не е малко/ тук само при изключителни случай изизскват повече ултрасаунд/, или по Твое желание?
Диво коте, успех с док- тите!
Дидка, ама голяма тръпка си, веднъж като си била част от нас, завинаги оставаш, дори и да си на другият край на света, нали?! Утре да се похвалиш като се прибере Мирото от митницата?! Целувки за Теб- решителна Мамо и на двамата Ти принца- Викича и Мишето/ много са сладки в подписа/.
Холи, харесва ли Ти Албъртската зима, особено сега- сняг и белота?! Поздрави за Холи и Ерик!

Хубав следобяд Ви желая!

# 224
Kalida, първото ехо беше за синдрома на Даун и разни там други хромозомни истории. Тогава обаче се оказа, че бебето е с около 2 седмици назад (т.е. заченала съм по-късно, отколкото те си мислеха, нали смятат от последната менструация). Заради това изоставане не можеха да направят всички необходими изследвания и се наложи да отида пак на ехо след почти 3 седмици. Третия път си беше нормално ехо в 19-та седмица (ама изчислено пак според последната менструация)(вече в болницата, първите 2 пъти беше в частна клиника). Ама и те не знаеха, че вървя назад с 2 седмици, и за да се презастраховат ме извикаха да отида пак, за да се потвърди разликата (т.е. трябваше да отида за 4-ти път на ехо)(пък и на 3-тото ехо не ми казаха пола на бебето, затова реших да си трая, все пак така си изпросих 4-то, на което вече ми казаха че е бебка). И сега който да ме пита за първото ехо, аз като кажа че 4 пъти съм ходила, и всички се шашкат, а аз само им гледам сеира hahaha
Малко объркано стана, ама дано си ме разбрала Crazy

Общи условия

Активация на акаунт