Брекети – къде, какви, за колко? -тема 16

• 75 564
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Да, нямам постоянен за съжаление…

# 451
  • София
Моля, препоръчайте добър ортодонт в София, който се занимава с хора 40+.
Има ли някой, който да е коригирал тясна захапка на тази възраст? Има ли някакви предимства за такова лечение системата “Деймън” (дано да не греша името)? Опитвам се да спася едни 4 здрави зъба, които ме съветват да извадя, за да се коригира и захапката.Sad и ми трябва второ мнение. ( писах за проблема и по-рано)

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 15:59 от Skiorche

# 452
  • Sofia
Маркова в Confident. С обикновени брекети ми оправи и захапка и други още по-големи проблеми за малко повече от година. На 40+ съм и съм много доволна от резултата.

# 453
  • София
Маркова в Confident. С обикновени брекети ми оправи и захапка и други още по-големи проблеми за малко повече от година. На 40+ съм и съм много доволна от резултата.
Благодаря! Може би д-р Маркова се е преместила на друго място, защото не я виждам в списъка на екипа на клиниката. Намерих д-р Даниела Маркова в DSDent. За същата ли става дума?

# 454
Здравейте, някой има ли впечатления за Д-р Йова Танчева гр. София? Касае се за поставяне на брекети на 15год. дете?

# 455
  • Sofia
Благодаря! Може би д-р Маркова се е преместила на друго място, защото не я виждам в списъка на екипа на клиниката. Намерих д-р Даниела Маркова в DSDent. За същата ли става дума?
За същата, но със сигурност работи и в Confident. Моя приятелка има часове при нея.

# 456
Здравейте, да се включа и аз в групата. Има ли някой от София, който  да си е слагал брекети при д-р Мартин Тодоринов.

# 457
Здравейте!
Брекетите разраняват бузата на дъщеря ми.
Пръсках с Анафтин каза, че не й помага.
Вие как се справяте с този проблем?

# 458
Има ортодонтски восък, продават се в аптеките и дрогериите. Поставя се топче, където убива на брекета. Това ме спаси мен.

# 459
Има ортодонтски восък, продават се в аптеките и дрогериите. Поставя се топче, където убива на брекета. Това ме спаси мен.
Да, поставя го, но вече е разранено мястото.От кой сте доволна като марка? Аз взех на Gum.
Непрекъснато ли го слагахте?
Тя го слага, но се притеснява, че се вижда и не е естетично, сложихме керамични, за да не се личат толкова сега лепи восък.
Самочувствието й се срина съвсем, а е в пубертета, а лечението сега започва.
Дали могат да ги полират малко тези, които й убиват?
Не знам дали е възможно?
Благодаря Ви!

# 460
Аз съм с алайнери, но бутоните и имплантите също ми правеха рани и ползвах ортодонтски восък.

Не се притеснявайте, в общия случай след максимум седмица някак лигавицата свиква и вече не стават рани.

# 461
Аз съм с алайнери, но бутоните и имплантите също ми правеха рани и ползвах ортодонтски восък.

Не се притеснявайте, в общия случай след максимум седмица някак лигавицата свиква и вече не стават рани.
На 27.09 ги поставихме и продължават да й разраняват, дано наистина свикне, защото иначе не знам как непрекъснато с този восък ще ходи.
Благодаря!

# 462
  • София
Наистина свиква лигавицата. Ако изпусне слагането на восък още в началото - т.е. като дори усети лек дискомфорт, ще стане рана. После дори и да не слага восък, ще поболи и ще мине от самосебе си. Поне при мен съм забелязала, че е така Simple Smile
С времето и подреждането на зъбите също може да й се налага да слага восък на зъби, на които досега не е.

# 463
Здравейте!
Брекетите разраняват бузата на дъщеря ми.
Пръсках с Анафтин каза, че не й помага.
Вие как се справяте с този проблем?

Още в началото, в който усети че някъде и убива, трябва да слага восък. Нека някой, който вече е с брекети от повече време и покаже как точно.
Дъщеря ми слагаше веднага, но се оказа, че в началото не е слагала както трябва и и станаха няколко рани.
После приятелка и показа и вече няма проблем.

# 464
Да, поставя го, но вече е разранено мястото.От кой сте доволна като марка? Аз взех на Gum.
Непрекъснато ли го слагахте?
Тя го слага, но се притеснява, че се вижда и не е естетично, сложихме керамични, за да не се личат толкова сега лепи восък.
Самочувствието й се срина съвсем, а е в пубертета, а лечението сега започва.
Дали могат да ги полират малко тези, които й убиват?
Не знам дали е възможно?
Благодаря Ви!
Взимах от дм или лили, не съм обърнала внимание на марката, но ми стигат за бая време. Аз слагам само малко топче на самото място, не си личи толкова. Слагах веднага щом усетя проблем и го поставях докато не свикне лигавицата. Предполагам жабурене със смрадлика ще помогне. Също да ползва тази вода

Общи условия

Активация на акаунт