Брекети – къде, какви, за колко? -тема 16

• 74 304
  • 751
  •   2
Отговори
# 750
  • Сф
При нас се получи това с изместването на захапката, заради езика вероятно( по думи на ортодонта). Другото е подредено, но захапката се измени, нямат контакт челюстите добре. Ортодонта твърди ,че нищо не можело да се направи, по време на цялото лечение нищо не е казал също. Приключихме с него- Хунджев.
Сред това проведохме консултация с познат преподавател от Стоматологията , каза че може да дръпне назад захапката с ластиците и брекети на задна челюст. Но детето толкова се измори,  засега сме оставили нещата така. Тя сама си усеща , че бутала уж . Като порасне още малко, да се оправя сама ако иска и да внимава. Освен това, след брекетите бяхме с много кариеси и доста се травмира докато оправим всичко. А и там нека ни хванаха за балъци , измисляха несъществуващи неща за доста пари. Внимавайте изобщо с тия бизнеси.
Сега ходим при братовчедка на мм, с която аз не поддържам връзка, но бившия си я води. И нямам забележки, поне стоматологично. Няма измама , няма лъжа и доене на финанси и апокалиптични картини. За нея захапката е да речем- приемлива. Виждаме иначе всички, дори аз, че не е ок. Но пак казвам, детето отказва брекети вече. Това е засега. Дълго не съм влизала в темата, неприятно ми е да споменавам имена и всичко, през което минахме с такова желание в началото и се превърна в кошмар.
Но да ви предупредя донякъде.

# 751

Общи условия

Активация на акаунт