18 октомври – Световен ден за мониторинг на водата
Световният ден за мониторинг на водата – 18 октомври, се отбелязва от 2002 г., която бе обявена за Световна година на чистата вода.
Оттогава в периода септември – октомври в цял свят се провежда мониторинг върху качеството на водата, като се наблюдават ключови показатели за здравето на хората и жизнеспособността на екосистемите.
18-ти октомври – Международен ден за борба с трафика на хора
Интересни световни дни, но пък и друго, което прочетох за 18 октомври ми хареса
18 октомври - най-романтичният ден от октомври
На 18 октомври, Марс, планетата на страстта и желанията, ще влезе в хармония с Венера - планетата на любовта, красотата и романтиката. А това значи само едно - денят ще бъде изпълнен с романтика и любовна магия!

Чета постовете ви, пия кафе и се усмихвам щастливо. Ако знаех, че като изчезна Толга ще се появи, можеше да помоля доставчиците да ми дръпнат шалтера по-рано, а не да се кахъря толкова дълго за маминия хУбавец.
благодаря ви за новините, с които ме зарадвахте, сега ще се върна отново да прочета постовете ви и да се посмея на остроумието и веселите закачки.
Да взема да му напиша сценарий за семейния живот, децата и Алмеда, да снима цялото фемили в дома си, да направи една щастлива романтична драма, та да му е комфортно и на него, и на албанската пиявица, която ще е главно действащо лице. Няма да плаща за наем на къща, няма да плаща и за актьорски състав - всичко му е поднесено на тепсия. Ще му бъде комфортно, ама дали ние ще го гледаме или ще загърбим и него, и проекта му... това е друг въпрос.

и аз цял ден с надежда преглеждам сайтовете. Но информация за пътуване на Толга до Кан не намерих. А на видеото ясно се виждат сценаристката и режисьорът на "Лимит". Асистентката на Толга също е там. Надявам се Толгахан да е правил клиповете и затова да не успяваме да го мернем.

Ашк ли е какво е връзката им толкоз време се задържаха.

каня ви на гости и с удоволствие ще ви почерпя виртуално по случай празника на родния ми град. Заповядайте!