Отговори
# 195
Здравейте!

18 октомври – Световен ден за мониторинг на водата

Световният ден за мониторинг на водата – 18 октомври, се отбелязва от 2002 г., която бе обявена за Световна година на чистата вода.
Оттогава в периода септември – октомври в цял свят се провежда мониторинг върху качеството на водата, като се наблюдават ключови показатели за здравето на хората и жизнеспособността на екосистемите.

18-ти октомври – Международен ден за борба с трафика на хора

Интересни световни дни, но пък и друго, което прочетох за 18 октомври ми хареса

18 октомври - най-романтичният ден от октомври

На 18 октомври, Марс, планетата на страстта и желанията, ще влезе в хармония с Венера - планетата на любовта, красотата и романтиката. А това значи само едно - денят ще бъде изпълнен с романтика и любовна магия!

# 196
Здравейте, момичета!

Всяка сутрин е цял ден, който получаваме ...
Няма нищо твърде много и нищо "недостатъчно",
нищо безразлично и нищо безполезно. Това е шедьовър.
Мадлен Делбрел

Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

Ехааа, след 32 изтерзани часа без връзка с Internet, отново съм на линия. Чета постовете ви, пия кафе и се усмихвам щастливо. Ако знаех, че като изчезна Толга ще се появи, можеше да помоля доставчиците да ми дръпнат шалтера по-рано, а не да се кахъря толкова дълго за маминия хУбавец.
    Момичета, благодаря ви за новините, с които ме зарадвахте, сега ще се върна отново да прочета постовете ви и да се посмея на остроумието и веселите закачки.
    С коментарите за фамилия Сайъшман напълно съм съгласна, по-късно ще се включа и аз, че сега мисълта ми се върти около изказването на Толга: "Всички, които срещам на улицата, ме питат кога ще се върна на екраните. Подобно на моите фенове ми липсва екрана, но проектът трябва да ми е комфортен.“
    Пак му се ядосах - за какъв комфорт говори. Да взема да му напиша сценарий за семейния живот, децата и Алмеда, да снима цялото фемили в дома си, да направи една щастлива романтична драма, та да му е комфортно и на него, и на албанската пиявица, която ще е главно действащо лице. Няма да плаща за наем на къща, няма да плаща и за актьорски състав - всичко му е поднесено на тепсия. Ще му бъде комфортно, ама дали ние ще го гледаме или ще загърбим и него, и проекта му... това е друг въпрос.
    Еййй, хем зная, че Google преводача е неточен, хем се паля. Но маминият заслужава сериозна критика. Да се вземе в ръце и да ни каже истината. Беше споменал в едно от интервютата си, че на бюрото му стоят 13 проекта. Убедена съм, че работи по някои от тях, вярвам, че е избрал сценарий, който ще ни хареса, ама шоу да става, да помълчи, да поувърта, да ни изтезава... на това го научи неговата половинка.
    Ето ги и сиамските близнаци, или по-точно по-красивият от тях, защото женският екземпляр упорито ми лази по нервите.

# 197
Здравейте Nature Sunny

Емка , усмихна ме с чувството ти за хумор.
И аз се замислих за комфорта за който говори в проекта.
Сценарии ли има предвид и се съобразява със семейството или е свързано с визията . 
Мен ако пита да подписва с ОГМ Пикчърс. Те са хита и големи звезди работят за тях. Продуцента дава свобода на избор. Зависи и от договора с актьора.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 13:07 от femmi2

# 198
Да пием по една студена вода

# 199
Да пием по една студена вода

Както съм "припалила" една студена вода няма да ми стигне. Но ще сменя за кратко темата на разговор, та белким се поуспокоя малко.

Сериалът Limit на MIPCOM 2022!

DÜNYA TARIHI, 18 октомври 2022 г.
MIPCOM, един от водещите панаири за съдържание в света, отново е домакин на много турски сериали тази година. Сред продукциите, участващи в панаира, който се проведе в Кан между 17-20 октомври, е  и сериалът "Лимит".

Сериалът Limit, подготвен от Han Medya, продуцентската компания на Tolgahan Sayışman, ще бъде прожектиран на Bein Connect. Сериалът, който е планиран да продължи 2 сезона, е адаптиран по едноименната манга на Keiko Seuenebo.

Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Cansu Sabancı, Aslıhan Karalar, Sedef Çalışır, Çağla Boz, Erdem Şanlı, Burak Altay, Gamze Dar, Canan Ekinci, Mert Altınışık, Burcu Binici и Aylin Kabasakal са в актьорския състав на Limit, който разказва за интересните събития и борбите за оцеляване на 5 гимназисти след оцеляване след катастрофална автобусна катастрофа.

Müge Uğurlar седи на режисьорския стол.

Ново от Суде:

# 200
Толга е качил в сторито си днешното представяне на Лимит. Вече станах любопитна дали е отишъл в Кан на представянето. Мечтая си за някоя снимчица от Франция, затова питам.

# 201

Цеце, и аз цял ден с надежда преглеждам сайтовете. Но информация за пътуване на Толга до Кан не намерих. А на видеото ясно се виждат сценаристката и режисьорът на "Лимит". Асистентката на Толга също е там. Надявам се Толгахан да е правил клиповете и затова да не успяваме да го мернем.
     Нови снимки няма, но всички медии започват със следните заглавия: Толгахан Сайъшман се оплака от разходите на съпругата си Алмеда Абази, Tolgahan Sayisman е хвърлил око на парите, които Алмеда Абази харчи! Те се скараха пред камерата, Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази се скараха пред камерите.
     Нека да си сърба попарата наш Толга. Това негово желание да се показва навсякъде с благоверната си съпруга и да й дава възможност да говори повече от него, го направи за смях. Хак да му е!
     Да взема да пусна и аз част от интервюто, че отново да "ожалим" разклатеното финансово състояние на семейството и да стискаме палци курсът на долара да не се покачва, че нашичкият може и да фалира с тези няколко бавачки.

Скрит текст:

Известната двойка, която има две деца, Ефехан и Алина, даде интервю в градината на къщата си, но имаше разногласия по отношение на харченето.
Абази каза, че е изоставила някои от навиците си след брака. При тези думи Толгахан Сайъшман се намеси и каза: „Вашето счетоводство е лошо, имаме проблеми там, имаме разногласия относно разходните части“ и между двойката задухаха студени ветрове.
 Алмеда Абази, ядосана от изявленията на Сайъшман, каза: „Ооо. Кога започна, започна след раждането на децата, моля въобще не го приемам. Искаше 2 деца! Две деца означават двойно по-скъпи разходи. Сега той иска и трето“.
Осъзнавайки, че е обидил и ядосал съпругата си, известният актьор веднага започна да се оплаква от заплатата на бавачката, за да смени темата. „Животът е много скъп. Бавачката трябва да може да покрива разходите си“, каза той.
Алмеда, от друга страна, отговори на Сайъшман, който се оплака от заплатите на бавачката, като каза: „Заплатата на бавачките зависи от курса на долара, не можем да се справим“.

Скрит текст:

# 202
Ох, Еми, жива да я ожалиш албанката. Трябвало да се откаже от някои от навиците си след брака. Какви ли са били тези навици?
Не знам, но това е най- отвратителното интервю на сем. Сайъшман.  Да се карат за пари пред камера, при положение, че не живеят в каравана на някой паркинг. Толга иска деца, на Алмеда пък не й се гледат, щастливо семейство няма що. Не само маратонките ще си износват децата ами и гащите, че да спестят за бавачките. Така говори като че ли нея и Толга само бавачки са ги гледали, а какво да кажат тези, които си броят стотинките за хляб.
Забележете журналиста как им се смее.

Много съм набрала, извинявайте.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 00:43 от cvetansk

# 203
Цвети , с право сте им набрали с Емка на семейството. Никой няма да повярва че имат финансови затруднения.
Харчи се ,разходи имат висок стандарт на живот и деца. На Толга също няма да му хареса като прочете пресата и види интервюто.  Обичам открити хора да не се крият но...... Хората и война преживяват те какво да кажат ,как живеят?
Толга да прави като Чаго и възлюбентЪ.
Имат си споразумение и го спазват. Дори името му не написа за РД и само едно грозде сложи Joy Ашк ли е какво е връзката им  толкоз време се задържаха.
Чакам края на това нещо ще дочакам ли ? Явно за да е битти трябва да кръшне един от двамата.
Съмнява ме в това ,другият вариант е на рибаря да му писне да му залипсва любов. Човек като е свикнал.
Яд ме е че Алп и Айча се разделиха и изведнъж изтриха всички общи снимки. Мислех че ще удържат по дълго.
Започнаха се клевети преди старта на сериала му. Алп не издържа и написа в ИГ че това не е вярно и са се разделили като са поговорили. Запази ли си уважението.
Феновете го приемаме не сме като едни други които не искат да приемат истината за техните любимци.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 00:04 от femmi2

# 204

"Финансово затрудненото" семейство отново е на баскетболен мач. Сигурно са орязали заплатата на една от бавачките, за да си платят билетите. Стори от албанската излагация.

Честно да си кажа така и не разбрах
 за какво трябва да и помага Толгахан на пиявицата
когато и е осигурил домашни помощници,
 готвач и бавачки, сега сигурно търси и учители
да преподават в къщи на Ефехан..
Rolling Eyes

Софи, Емката е свободна и можем да я цаним за учителка на Ефехан и таман ще е близо до "маминият"
    Джаки, много работа ще ми се отвори с малкия лигльо. При него  само "макаренковските методи" ще помогнат, ама тогава Толга ще намери средства и ще ме осъди за малтретиране на рожбата му. Тцц, не ща да си развалям отношенията с маминия хубавец, макар че и той "плаче" за бой!
     Още нови снимки с Толгахан:

# 205

Cupid

Joy мдаа, казано е че щастието не е в парите
а в тяхното количество и щастливото сем Сайъшман
 го доказа публично пред камерите
Moneybag

Joy Euro Euro Joy Euro Euro Euro Joy Euro Euro Euro Joy Euro Euro Euro Joy

# 206
Добро утро, момичета!

Хубаво кафе и добри приятели е гаранция за прекрасно утро.
Нека да имате повече поводи за усмивки днес!

Леле, как сте ги нахейтили семейство Сайъшман
Ако можеше да ви прочете "г-жа съпругата", щеше да се скрие вдън земя, а не да се опитва да се оправдава.

Цитат
Emiliya
Джаки,  много работа ще ми се отвори с малкия лигльо. При него  само "макаренковските методи" ще помогнат, ама тогава Толга ще намери средства и ще ме осъди за малтретиране на рожбата му.  Тцц, не ща да си развалям отношенията с маминия хубавец, макар че и той "плаче" за бой!

Еми, за някой деца наистина се налага да се използват "макаренковските методи". А Алмейда, ако с такъв хъс си възпитаваше децата, така както харчи, нямаше да са толкова лигави 

# 207
Здравейте, момичета!

"Най-смелото решение, което вземате всеки ден, е да бъдете в добро настроение."
Волтер

Нека доброто настроение е ваш спътник!
Усмихнат ден!

# 208
Здравейте!

19 октомври - Световен ден на благотворителността

19 октомври - Ден на българския лекар

# 209
19 октомври - Световен ден на благотворителността

19 октомври - Ден на българския лекар

За огромната благотворителна дейност, която разгръща Толга сме писали много през годините. Отразили сме всички благотворителни акции, които са публично обявени, защото Толгахан не е от хората, които дават гласност на тези хуманни жестове. Продължава да дарява и подпомага социално слаби семейства, тихичко и без много шум.
     За българските лекари може да се каже много. Уважавам професията лекар. Да помагаш на нуждаещия се, да си съпричастен към страданието му, да побеждаваш болката, да даряваш и спасяваш е мисия. Медицината не е образование, което трябва да се завърши, тя е дълг и начин на живот.
     И най-красивият актьор, влязъл в ролята на д-р Баръш:

19 октомври

Момичета, каня ви на гости и с удоволствие ще ви почерпя виртуално по случай празника на родния ми град. Заповядайте!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт