Отговори
# 600

Скрит текст:

tolgahansayisman
Забавлявахме се много, благодарим ви за всичко 🤗🇹🇷🇦🇱

Маминият на албански език е писал. Какво уважение, ейй?! Confused

Новият външен вид на Melisa Döngel за новия сериал Hayreddin:

От снимачната площадка на Hayreddin:

# 601
 Новият външен вид на Melisa Döngel за новия сериал Hayreddin:

Толга е ясен, много ми допада новата визия, ама Мелиса много приятно ме изненада....супер е с този цвят

# 602

И нова снимка с Толга:

huseyinbeyhan55
Istanbul, Turkey

# 603
Да ви пусна цялата реклама на Джан , ама не е за хора със слаби сърца

# 604

Joy Охх, странно се е барнал Толга,
сравнен с Джано е  *Долче без Габана*
Joy

за Джано какво да кажа, освен сърце
трябват и здрави колене..
Heart Eyes

# 605

Скрит текст:

# 606
Благодаря, благодаря! Да аз съм Хайредин. Чалма няма да ми слагат.

Много готин Хайредин ще си имаме.

# 607
Здравейте, момичета!

"Човек не избира семейството си. То е негов Божи дар, както и той е дар за бизките си.“
Дезмънд Туту

21 ноември - Ден на християнското семейство

Честит празник, приятели!
Нека има любов и топлина под всеки покрив! Нека разбирателството и веселия смях огласят домовете ви и в тях цари хармония, споделени и щастливи дни!

# 608
Добро утро, момичета!

Честит празник на християнското семейство!

Ох, тия фенки на Ханде са изпаднали в екстаз, че Толга казал за Ханде, че има "специално място"....голям смях
Като, че ли се очаква от такъв джентълмен като него да каже колко е некадърна...слезте малко на земята. Всички знаем, заради кого спряха сериала, имаше голям отзвук в турската преса...малко да попрочетат.Представяте ли си Толга "точел лиги по нея"- жива да не бях . Нека си вярват, мечтите са безплатни.Колкото й да я величаят, по-кадърна няма да стане, ако не се вземе в ръце да се понаучи малко и на актьорство, защото само на позьорство го докарва.

Джентълменчето ни

# 609
Здравейте!

Честит ден на Християнското семейство!

21 ноември е честван като Световен ден на поздравите

# 610

People Family Ден на семейството и поздравите,
казват че Семейството не е най-важното нещо,
 То е всичко..!!

Поздрав с намигване за настроение
и..още нещо.!
Joy

Скрит текст:

Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

# 611
Поздрави от мен и Толга

Да се почерпим с еклрчета , всички ги обичаме Yum

Джаки ,  според нейните фенки , трябва си скубем косите заради думите на Толга. Тя и да позира не може .  За пиара по време и след вратата . Изкараха любимците си лъжци , вечно се крият:joy:Ашка продължава.
За нея в Турция  се говори повече за ЛЖ отколкото, като актриса.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 14:22 от femmi2

# 612
Сериалното семейство на Сега и завинаги

Софи, готин клип, точно в 10 като за днешния празник. Усмихна деня!

# 613
Ох, тия фенки на Ханде са изпаднали в екстаз, че Толга казал за Ханде, че има "специално място"....голям смях
Като, че ли се очаква от такъв джентълмен като него да каже колко е некадърна...слезте малко на земята. Всички знаем, заради кого спряха сериала, имаше голям отзвук в турската преса...малко да попрочетат.Представяте ли си Толга "точел лиги по нея"- жива да не бях . Нека си вярват, мечтите са безплатни.Колкото й да я величаят, по-кадърна няма да стане, ако не се вземе в ръце да се понаучи малко и на актьорство, защото само на позьорство го докарва.

Джентълменчето ни
    Джаки, чета коментара ти и не спирам да си мисля колко са задръстени и тесногръди феновете на Хандето. Но това не ме изненадва, а буди съжалението ми към тях.
     Няма какво да пишат за тяхната любимка и само обикалят темите, висят на балкона и поглъщат написаното от нас, а след това нищят казаното от нас, за да редят постове.
     Както са го подкарали с тяхното развинтено въображение, може "специалното място" да се превърне в несподелена любов и отчаяние от страна на Толга, че видите ли "баш актрисата" не му обърнала внимание.
    Толга "точел лиги по нея" - ха, ха, ха - болни мозъци! Дали това беше причината Толгахан да отиде на погребението на майката на Ханде и да изкаже искрени съболезнования.
    Нямам думи, но простотията из темата на Ханде броди!
    Ето го и въпросното видео:

Известният актьор от турските сериали Толгахан Сайъшман и съпругата му Алмеда Абази бяха гости на автора и модератор Luana Vjollca тази неделна вечер в “Zemër Luana”.

Актьорът Сайъшман нямаше как да не направи персонално предизвикателство и да се закачи малко за отношенията си с други звезди от турските сериали. Намиращ се пред боксовия ринг, свързан с участието му в сериала, чупил рекордите по гледаемост по албанските телевизии, "Моят шампион", излъчван на екрана на телевизия  “Klan”. Той трябваше да влезе в ролята на боксьор и докато удряше треньора на ринга, трябваше да дава положителни или отрицателни коментари за героите, които танцьорите от “Zemër Luana” изведоха на ринга.

Когато на първата снимка се появи Kıvanç Tatlıtuğ, Толгахан го описа като „най-добрия“, докато за турската звезда от албански произход Джан Яман той без да иска хвърли сладък „трън“, казвайки, че „сега грабна Италия“,  няма нищо повече за добавяне.
А за Ханде Ерчел просто подхвърли - "специална".

Охх, аз докато напиша поста си, вие сте изписали темата. Сега се връщам да ви чета, а после ще отговарям.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 14:04 от Emiliya

# 614
Емка, какво да ги правиш, каквато Хандето,такива и феновете й. А най ми е смешно като ми заобясняват колко сме й завиждали и затова я плюем...жива да не бях да завиждам на пластмасова кукла.
 Joy То по нея няма нищо естествено, на какво да й завиждам. Ааа, на актьорското майсторство сигурно,като мумия е на екрана Joy

Общи условия

Активация на акаунт