Отговори
# 615

Flowers HibiscusЦЕЦЕ* твоите клипове са по-хубави
защото са твое творение, аз каквото падне!

# 616
Не е така, Софи, но ще се възползвам от похвалата. Наистина много Благодаря!
Този клип, днес който си качила по такъв очарователен и комичен начин разказва цяла история. Много ми хареса и се посмях от сърце. Дано по- често ти "падат" такива.

Щом ти харесват моите, тогава поздрав от мен
Да откупим спокойствието на семейството

# 617

Аз продължавам да тъпча на едно място - предаването “Zemër Luana”  по tv klan. На интересни моменти попадам:

“Zemër Luana” тази неделя е посветен на любовта, където освен посвещения имаше силни изказвания, но и много целувки и закачки. Известният турски актьор Толгахан Сайъшман беше гост на автора и модератор Luana Vjollca в предаването, което разби мрежата “Zemër Luana”.
Комедийният актьор  Eglein Laknori, който беше "Купидон" в тази любовна история в “Zemër Luana”, многократно дразнеше Толгахан, като един от въпросите на "Купидон" беше коя от турските актриси се целува по-добре на екрана.
Междувременно Толгахан му каза, че трябва да попита Алмеда за това, тъй като тя е присъствала навсякъде на снимките и намеква, че е видяла и моментите на целувките. Този отговор предизвика бурен смях в публиката.
Припомняме, че Толгахан се е целувал в ролите си с турските актриси Ханде Ерчел и Амине Гюлше. В медиите по това време се говори и за възможна ревност на Алмеда към екранните партньорки на Толгахан.

Скрит текст:

# 618
Емка , да разредя поста за още интересни неща като откриеш. Толга е открит човек. Това с целувките и как Алмеда всичко видяла не ми се понрави.

# 619

Като част от играта актьорът трябваше да направи посвещение на половинката си, като започна с няколко думи на албански.

"Скъпа моя, душата ми, сърцето ми.. “, каза той и добави на турски:
„Ние в Турция имаме израз: „Да вземеш момиче от Албания е като да откъснеш роза от небето!“

Толгахан каза, че за първи път е чул този израз в Македония преди много години, когато са снимали сериала Elveda Rumeli, от майката на малкото момиче, което играе в сериала. Той допълни: "В началото, когато чух това, не разбрах какво имаше предвид, докато няколко години по-късно Алмеда не влезе в живота ми и осъзнах колко верни са думите й."

Феми, благодаря ти, че ме редува, защото оставих "най-пикантната" част за десерт. Албанската пиявица  за пореден път стана за смях. Жалко, че и Толга го отнесе, но този път не й остана длъжен.

Алмеда Абази и Толгахан Сайъшман бяха ексклузивните гости на предаването "Zemër Luana" на Luana Vjollca. Въпреки че се показаха като доста слънчева двойка, Алмеда не се поколеба да разкрие някои от тайните на връзката им.
Тъй като Алмеда, Сара и Рита останаха до леглото, те трябваше да покажат пороците на своите партньори. Един от въпросите на капитаните беше: „Кой от партньорите спи гол?“, а Алмеда вдигна възглавницата с лицето на Толгахан върху нея. Но това не свърши дотук, защото следващият въпрос беше: „”Чий съпруг се събужда през нощта, защото иска да прави любов?“.
Смеейки се, Алмеда отново повдигна възглавницата, показвайки, че когато става въпрос за връзки, Толгахан също може да наруши съня си. Това беше достатъчно, за да избухне смях дори на сцената.
Една от игрите, посветени на двойката, беше „Близо до очите, близо до сърцето“, където Толгахан трябваше да отговори на въпросите на Алмеда относно връзката им или ако не отговори, капитанът на отбора им Bes Kallaku трябваше да постави стрели вътре в сърцето..
Беше доста забавен тест, тъй като Алмеда го попита какво мисли, когато я погледна в очите, а Толгахан спомена само деца.
Той също изрази много любов, показвайки, че не сравнява любовта си към Алмеда с нищо.
Но кулминацията беше, когато шоубойката го попита: Кога разбра, че аз съм твоята сродна душа?
„Когато ядохме кюфтета“ – каза Толгахан, предизвиквайки много смях, докато Алмеда го упрекна с  думите, че е загубил романтизма си.

# 620
Емка, благодаря за тия моменти от предаването....голям смях.
Алмейда само как кокетничи около Толгахан, а той с една такава сладка срамежливост се държи... голям сладур е
Смях се от сърце

А, Джано пак чупи рекорди!

Джан Яман счупи рекордите за гледане в последните си рекламни видеа!  (17 000 000 гледания)

Красавец неземен си е той

# 621
Здравейте, момичета!

„Не мога да променя посоката на вятъра, но мога да наглася платната си така, че винаги да стигам до целта си.“
Джими Дийн

Нека новия ден да изпълни живота ни само с положителни емоции!
Бъдете усмихнати и щастливи!
Ползотворен ден!

# 622

Hearts

Hearts

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря ти че сподели и преведе
всичко от албанското шоу за влюбеното семейство,
както се казва - винаги има първи път,
може да не е романтично но е факт и не от интервютата
от шоуто се разбра как маминият е откъснал албанската роза
хапвайки кюфтета с нея, мислейки че сваля поредната миска
която знае к,во я чака след това и няма да рИве..
поредното доказателство, че любовта е сляпа
но винаги те намира някъде по пътя си където
и когато не я очакваш..и една кифла, става
"Скъпа моя, душата ми, сърцето ми..
майката на децата ми и любовта на живота ми"!
Cupid Joy

# 623
Здравейте!

Днес не честваме някакъв световен ден, но пък има интересни събития случили се някога във времето
на 22. ноември.

Далеч назад в историята през 1491 година, на 22 ноември, в търсене на морския път към Индия португалецът Васко да Гама става първият мореплавател, достигнал нос Добра надежда - най-южната точка на Африка.

1718
Английският пират Едуард Тийч, по известен като “Черната брада" загива в битка, след като е прострелян 25 пъти.

Едуард Тийч е пират със зловеща слава, действал в Карибско море между 1716 и 1718 г. Прякора си дължи на своята огромна черна брада, в която имал навика да вплита запалени фитили по време на бой.

1986
В Сан Франциско (САЩ) 4 хил. дегустатори тестват 93 600 бутилки вино. Това е най-масовата дегустация в световната история.

2012 г.
Група геолози от Австралия при извършване на батиметрични изследвания констатира изчезването на остров, разположен между Австралия и Нова Каледония. Той би трябвало да е на място, където дълбочината на
Тихия океан е 1400 метра.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 11:49 от cvetansk

# 624
Flowers Bouquet ...може да не е романтично но е факт и не от интервютата
от шоуто се разбра как маминият е откъснал албанската роза
хапвайки кюфтета с нея, мислейки че сваля поредната миска
която знае к,во я чака след това и няма да рИве..
поредното доказателство, че любовта е сляпа
но винаги те намира някъде по пътя си където
и когато не я очакваш..и една кифла, става
"Скъпа моя, душата ми, сърцето ми..
майката на децата ми и любовта на живота ми"!
Cupid Joy
    Софи, напълно споделям мнението ти. Албанката е късметлийка. "Забърса" Толгахан и сега бере плодовете на своето щастие, ще роди ако трябва и 5 деца, но от охолния си живот няма да се откаже. Пък и защо да го прави - щастлива е, доволна е, че върти съпруга си на малкия си пръст.
     Дано повече не ми се налага да проследявам медийните участия на семейството. Втръснаха ми! Искам да коментирам само участието на Толга в Hayreddin, да поствам негови снимки от сета и зад кулисите. Да се наслаждавам на играта му, таланта му и огромната харизма, която притежава.

Цеце, от събитията, които си изброила ме грабна само това:
1986
В Сан Франциско (САЩ) 4 хил. дегустатори тестват 93 600 бутилки вино. Това е най-масовата дегустация в световната история.
    Та днес може да го "ударим" на дегустация - дали ще бъде виното на Чачо, Джан, или ще се опияняваме с Ийт Козан - няма значение. По-важно е да се забавляваме в този мрачен и влажен ден.

# 625
Еми, пък може и догодина по това време да променим световната история в дегустацията на вино.
Може да напишат N- брой фенове дегустираха от виното на Чаатай Улусой. Но това за догодина, сега си искам много от Хайредин в действие.

А после и Ел Турко

# 626

Flowers Hibiscus Красавците в нови роли и
вино от новата реколта със сигурност
ще подобрим рекорда..а и ЦЕЦЕ* бързо пълни буретата
Wine Glass Joy

# 627

Вино с повод и без повод, в компанията на любимците е удоволствие и релакс. А съпроводено с красива музика - подкарва и на валс!

# 628
Да озвуча и аз валса.

# 629
Ох, Мелиса е много яка с новия цвят на косата

Общи условия

Активация на акаунт