Отговори
# 180
Здравейте , инфото от Джаки  ще зарадва Еми както всички който го чакат Толга на екран.
Когато си хареса красив проект ще снима. 
Да е на платформа за по сигурно.

Цеце , до нерде стигна с Кара Севда ? Загледа ли Ашка с Каан и Хазал?

Аз сега си гледам плейбоя, щото ми липсва всичко с него.Sob Направо ще откача докато дойде НГ. 
Ти си щастливка ще гледаш Акън след няколко дена.

# 181
На това му викам "каръшка работа"! Stuck Out Tongue Winking Eye

Толгахан ще се появи с информация за близкото му бъдеще от сумати време и Емката няма да има интернет...Animal Hear No Evil Animal See No Evil

# 182
Нет ли няма Емката ?
Аз се чудя що я няма ?
Гадно си е без нет като сме свикнали.

Като гледам какви глупости имат рейтинг от комшиите......
Не е лесно да се измисли ново и креативно.

Джаки колко епизода е Виолата 10 ли ?
Вкараха ревност няма как без нея.

# 183

Колко месеца ще му трябват на Толгахан да си хареса роля,
добре че си е сменил офиса за да се разходи по улиците
и да разбере от спиращите го
че им липсва като актьор, не като бизнесмен
Nature Zap

# 184
На това му викам "каръшка работа"! Stuck Out Tongue Winking Eye

Толгахан ще се появи с информация за близкото му бъдеще от сумати време и Емката няма да има интернет...Animal Hear No Evil Animal See No Evil

Днес явно всички медии са се наговорили да пишат за Толгахан

Ето и една статия пусната преди няколко часа. Тази е "семейната", после другите...

Толгахан Сайисман се чувства неудобно от харченето на съпругата си Алмеда Абази! „С долара…“

Двойката Толгахан Сайисман и Алмеда Абази отвориха вратата на дома си за Page 2. Толгахан Сайисман, който искаше трето дете, каза, че се чувства неудобно от разходите на жена си и каза: „Вашето счетоводство е лошо“.

Двойката Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, които имат две деца на име Ефехан и Алина, направиха откровени изявления. Алмеда Абази каза, че се е издразнила малко във връзката и спомена, че преди е била авторитарна.

От друга страна, Толгахан Сайисман каза: „Вашето счетоводство е лошо, имаме проблеми там, имаме разногласия относно разходните части.“

Алмеда Абази каза: „Ооооо. Кога започна, започна след децата, моля въобще не го приемам. Искаше 2 деца! Две деца означават двойно по-скъпи разходи. Сега иска третото“, отговори той.

Алмеда Абази каза, че не иска третото дете, като каза: „Заплатата на бавачките расте с долара, не можем да се справим“.

Цеце , до нерде стигна с Кара Севда ? Загледа ли Ашка с Каан и Хазал?

Аз сега си гледам плейбоя, щото ми липсва всичко с него.Sob Направо ще откача докато дойде НГ.  
Ти си щастливка ще гледаш Акън след няколко дена.

Феми, още не съм приключила с Черна любов до 45 епизод съм. Последната седмица нямах много време за гледане. Но пък за Капан ще се наредя на първия ред още в сряда.

# 185
Редувам поста за другата статия.
Албанката харчи прекалено щом я смъмрил Joy
Но е забавно с тях.
Семейните разходи растът с децата.  

Софи , както писах не е лесно да си харесаш проект особено красив и качествен. Партньорката да ни хареса.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 20:30 от femmi2

# 186

Smile От семейното* интервю ми светна защо децата им си износват обувките..
а и защо не иска регистрираната красавица трето дете - скъпия долар я спира..
не знам, но за мен това са луди хора/вече/..и защо са се облекли еднакво
Weary

# 187
Феми, много благодаря!

Тя статията, не е много повече от това, което днес сме написали, но все пак ще я сложа.

Условие за завръщането на Толгахан Сайъшман на екраните!

Нашумялото име, което се отрази на камерите в търговски център, разговаря на крак с журналисти и обясни при какви условия ще се завърне на екраните, от които известно време отсъстваше.

Алмеда Абази, „Има ли разпределение на задачите у дома?“ На въпроса "Не мога да кажа, че изобщо не помага, не искам да бъда честен. Когато Ефехан се роди, той трябваше да седи с него до сутринта, за да мога да спя. Той остана там както и да е. Той има много работа. Не очаквам да се намесва, защото знам, че вече има работа. Не искам да се намесва."

Сега щастливото общуване продължава Толгахан Сайъшмани съпругата му Алмеда Абази наскоро бяха на почивка в Анталия с децата си. Saysman нае частна вила тук и плати 50 хиляди TL на вечер. След като се насладиха на едноседмична почивка за общо 300 хиляди лири, Сайъшман и семейството му по-късно посетиха Илда Абази, сестрата на Алмеда Абази, в Измир.

След всичко това наскоро в обектива на Метропол Истанбул попадна 40-годишният Толгахан Сайъшман. Актьорът заяви, че е решил да премести офиса си от европейската страна в анадолската, като е говорил с членове на пресата и че е търсил офис от Metropol Istanbul; използва следните термини:

# 188

Честно да си кажа така и не разбрах
 за какво трябва да и помага Толгахан на пиявицата
когато и е осигурил домашни помощници,
 готвач и бавачки, сега сигурно търси и учители
да преподават в къщи на Ефехан..
Rolling Eyes

# 189
Софи, развесели ме. Целия помощен персонал сигурно е на половин работен ден, затова му се налага на Толга да помага, а и на албанката й трябва нощен сън, за да може сутринта като стане с пресни сили да започне обиколката по магазини и салони.

# 190
Джаки колко епизода е Виолата 10 ли ?
Вкараха ревност няма как без нея.

Феми, Виолата е 12 епизода....още 6 останаха.

# 191

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* честно, не разбирам защо са тези интервюта,
нито казват нещо ново, нито може да им вярваш че им е трудно, при стандарта
на живот който имат..сега албанката ако я гони скуката и е решила да му
изпразва банковите сметки към албанските навлеци е едно
но да го обсъждат публично като големи разходи защото имат две деца и
 заплатите на бавачките са непосилни е много, много тъпо..

# 192

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* честно, не разбирам защо са тези интервюта,
нито казват нещо ново, нито може да им вярваш че им е трудно, при стандарта
на живот който имат..сега албанката ако я гони скуката и е решила да му
изпразва банковите сметки към албанските навлеци е едно
но да го обсъждат публично като големи разходи защото имат две деца и
 заплатите на бавачките са непосилни е много, много тъпо..

Много съм съгласна с казаното от теб. Да им имам проблемите на албанката, ще кажа. Щом единствения й проблем е колко повече да похарчи и "високите" заплати на отбора бавачки. Тя се е взела за "кралска особа", лайняни дупета не може да бърше, нощем спокойствието й не може да се разваля, то да се чуди човек защо ги ражда тези деца, като няма желание да ги гледа и да се грижи за тях. А после ще излизат статии с изпълненията на Ефехан в училище. От сега е тръгнал да става известен с превземки всякакви, а като поотрасне...

# 193

Честно да си кажа така и не разбрах
 за какво трябва да и помага Толгахан на пиявицата
когато и е осигурил домашни помощници,
 готвач и бавачки, сега сигурно търси и учители
да преподават в къщи на Ефехан..
Rolling Eyes

Софи, Емката е свободна и можем да я цаним за учителка на Ефехан и таман ще е близо до "маминият"

# 194

Hearts

Hearts

Flowers Rose ДЖАКИ* изкушаващо е да си близо до Толга
но не вярвам че ЕМИ*  ще приеме точно тази оферта,
ще видим като и дойде интернета..
Yum

Общи условия

Активация на акаунт