БИГ БРАДЪР- ФИНАЛ

• 33 496
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За Боян мога да кажа само, че не харесвам хора без собствено мнение. Общото време, през което сме го гледали на екран е сигурно 20 мин. Минаването между капките не ми се нрави.

Аз мисля, че човекът много добре обясни защо е такова поведението му- той се чувства не на мястото си сред тези съквартиранти, никога в живота отвън не му се е налагало да се сблъсква с този тип поведение и не знае как да реагира- не иска да пада на тяхното ниво, а в същото време не е бай ти Тодор, който се изживяваше като нравствен възпитател в къщата. Това е единствения човек, който според мен запази неутралитет и не разбирам защо е обвиняван заради това. Както историята е показала неутралитета много често е най- умното решение.

# 271
аз съм за Любов,защото първо всички близнаци са ми симпатични със силната си връзка помежду им ,второ както вече писах харесва ми с това,че уважава майка си и признава, как трудно ги е отгледала Peace
иначе е проста но те в къщата всички са
Връзката с брат ми не може да бъде по-силна дори да бяхме близнаци и при повечето хора е така,но не се проявява толкова грозно.Специално тези тризнаци са орда примати,обединени около идеята за собствената си изключителност.
Критерий за победа в игра не е кой е имал по-тежък живот.С какво животът на вдовица,при безплатни здравеопазване и образование ,ток и парно-без пари,животът-прост и евтин,е по-труден от този на хилядите разведени майки при сегашната безработица и скъпотия?Поне семейството на готвач никога не гладува,а които не са?Ако гласувам за Вили,щях да го направя заради ентусиазма,куража и духа й,който е по-млад от на младите в къщата.Когато родители с общо 4 деца решат да имат 5то,проблемът да си го/ги отгледат,си е техен.Не може едни да изнемогват под данъци и осигуровки,за да издържат поколенията на други.Затова станахме и циганска държава.Три яки моми и брат им под 30г.в социално слабо семейство не работят и са свикнали да им са дава "защото сме три"!.Без срам заявават,че те трябва да вземат наградата,защото парите им трябват и си позволяват да укоряват"България,ти такива като Палома ли искаш да гледаш",задето с право изрита наглата Вяра.Трудно ми е да си представя,че някой иска да ги награди с 200 000 лв!!

Наистина по-тъпи и нагли същества не съм виждала.

# 272
Тодор ми става по-симпатичен, като го чета, отколкото като го слушам!
За Боян мога да кажа само, че не харесвам хора без собствено мнение. Общото време, през което сме го гледали на екран е сигурно 20 мин. Минаването между капките не ми се нрави.

Аз мисля, че човекът много добре обясни защо е такова поведението му- той се чувства не на мястото си сред тези съквартиранти, никога в живота отвън не му се е налагало да се сблъсква с този тип поведение и не знае как да реагира- не иска да пада на тяхното ниво, а в същото време не е бай ти Тодор, който се изживяваше като нравствен възпитател в къщата. Това е единствения човек, който според мен запази неутралитет и не разбирам защо е обвиняван заради това. Както историята е показала неутралитета много често е най- умното решение.

Peace Това мисля и аз. Според мен той е най-интелигентният участник.

# 273
  • Бургас
Не гласувах за никого, ще гледам довечера, много ще ми е интересно. Надявам се да не спечели Любов. И аз се опитах да я харесам. Реших, че щом е сама може да покаже, че е личност, че има някаква индивидуалност, обаче нъцки.
Иначе манипулацията е невероятна, имам чувството, че 3 дни даваха едни и същи кадри - скандали, викове / за снощи не говоря - не гледах/, а като пусна Нова +, седят си в хола и си говорят най-нормално. И на Тодор му вярвам за кадрите с пиенето. Мисля, че просто се уляха.

# 274
  • София
Дори да не спечели Лиляна /макар че съм За нея/ - всеки друг, но не и Любов.
Просто не мога да ги понасям органически и тричките. За мен са отвратителни и непоносими Sick

# 275

Аз мисля, че човекът много добре обясни защо е такова поведението му- той се чувства не на мястото си сред тези съквартиранти, никога в живота отвън не му се е налагало да се сблъсква с този тип поведение и не знае как да реагира- не иска да пада на тяхното ниво

Аз това го разбирам, но въпреки че караниците са доста често явление, не са нон стоп. С какво точно ти е направил впечатление той през другото време? Позиция може да се вземе при всяка ситуация, без да влизаш в конфликт.  Peace
За съжалени не мога да кажа, че е направил и каквото и да е друго.

# 276
За момента печели Любов..

# 277
  • ЯМБОЛ
         Как ще се карат?!Ами те повечето време ядат....Не ги ли виждате,че всичките наддадаха? Laughing

# 278
Интересно ми е,не знам дали не се е обсъждало,какво се случи с резервите,които бяха вкарани преди началото в къщата?Гледах вчера-все същите хора са си.

# 279
Хич не виждам кой ще спечели Thinking....
Относно Боян...явно доста се прикрива...как си представяте този човек-скатавка в ръкопашен бой с приятелката си Дияна Crazy....явно здраво го е отупала, като се има предвид каква кроткост демонстрира.
Тодор е поредния излъган от режисурата на предаването....и пак ще се намерят кадри за следващите сезони, макар да виждат как се манипулира всичко..българинът тръпне да привлича внимание върху себе си...

# 280
  • София
Интересно ми е,не знам дали не се е обсъждало,какво се случи с резервите,които бяха вкарани преди началото в къщата?Гледах вчера-все същите хора са си.

Ей, вярно бе, какво стана с тези резерви? Нали седяха 3 дни затворени в къщата и никой не ги видя  newsm78 Уж изненада щеше да има...

# 281
  • Paris
Според мен, това шоу е идеална възможност за участващите в него да обърнат поглед към себе си, да се самоопознаят със своите недостатъци, слабости, достойнства. Давайки си явна равносметка за това, да се опитат да тръгнат във вярната посока пречистени и преродени, дори и силно да звучи.
За мен човека който наистина се промени и си даде сметка за своите недостатъци е Лиляна.
Любов, въпреки шамарите които получи нито веднъж не потърси вината в себе си, не пожела, не искаше да види че за 90% от скандалите в къщата вината беше нейна, тяхна. От гордост ли, от простотия ли?!
Друг е въпроса, че за мен това шоу е абсолютна гавра с хората, с техните недостътици и слабости, с техните чувства.
Светлана я изкараха най-пропадналата жена, а тя е просто объркана, глуповата и наивна.
Тодор пък-великия манипулатор и мошеник, а за мен поне той е млад мъж, направил може би грешки в живота си, но пък иска да се промени към по-добро.

# 282
# 283
  • по света
Току що пратих смс за Палома,смятам че тя най-много има нужда да спечели.

# 284
  • Mediterraneo
Не се хабете, Любов така или иначе ще спечели  Stop Нали се сещате по каква концепция върви бг ББ  newsm78 Семейни драми... На единия приятелката изненадващо съобщи, че вместо в Испания си е в БГ и е бременна  ooooh! На втория жена му въртеше някакви курвенски номера... А Любов е серийно производство, семейството живее едва ли не в недоимък... Бла- бла.
Гаранция давам, че чекът вече е написан за мръхлата  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт