БИГ БРАДЪР- ФИНАЛ

• 33 891
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 990
И на мен ми е любопитно да видя разпечатките от мобилните оператори.

Сега видях и Пацата как заля Пената...

Къде го видя?

# 991
Изпуснала съм поливането на Пеньо Simple Smile))
Но снощи се обадих на една осведомена дама и определено ме информира за предварителната победа на Любов, само, че са готвели Вяра за фаворит, преди изцепката на Любов. Даже каза, че девойката е била много по-самоуверена в изказванията си, отколкото са я съветвали и затова в пространството много сериозно се е наложило мнението за "нагласена" победа.

Добре, да приемем, че е така. НО ЗАЩО ГО ПРАВИ ББ ТОВА? ЗА ДА СЕ ИЗЛАГА ЛИ?
Абсолютно не вярвам на цялата тази теория на конспирацията. Ако някой ми даде смислен мотив да направят Любов, или Вяра, или Надежда, която и да е - и трите се излагат още щом си отворят устата, не са и най-красивите в ББ - ще го призная за нумеро уно! И ще го почерпя даже. Само, моля, без аргумента, че ще цедят и трите от реклами...

В ББ трябва да са пълни малоумници, за да правят манипулации, вече писах, че в България, където всички сме си рода, такава тайна не може да се запази. Ето, на теб една жена ти казала нещо... Е, колко ще се гледа следващото предаване? Особено след дивото възмущение от победителката, което е видно и във форума.

# 992
И на мен ми е любопитно да видя разпечатките от мобилните оператори.

Сега видях и Пацата как заля Пената...

Къде го видя?

Върни на 49 страница в поста на _Vess_ има дадени три линка в последния "Победата на Любов"
В момента, в който канят всички съквартиранти на сцената и Пената прегръща ЛибоФ Пацата отзад го залива с безалкохолно някакво. Аз го гледах няколко пъти тоя момент докато осъзная какво се случва. А Ники Кънчев казва нещо от сорта " ...и Пацата успя да залее ..."

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 23:25 от maatete

# 993

http://www.vbox7.com/play:7725305f 
В момента, в който канят всички съквартиранти на сцената и Пената прегръща ЛибоФ Пацата отзад го залива с безалкохолно някакво. Аз го гледах няколко пъти тоя момент докато осъзная какво се случва. А Ники Кънчев казва нещо от сорта " ...и Пацата успя да залее ..."

Дава грешка Sad

# 994

http://www.vbox7.com/play:7725305f 

Дава грешка Sad

Да наистина се опитах няколко пъти да го направя но не успях за това прочети цитата по-долу.

"Върни на 49 страница в поста на _Vess_ има дадени три линка в последния "Победата на Любов"" на нейния линк не дава грешка.

# 995
Аз го видях.
Много злобно от страна на Панайот Crossing Arms

# 996
Трябваше 7 мин да чакам, за да видя това, но само чух че Ники К. го съобщи.

Общо взето освирквания и накрая повечето брадъри се изнесоха много бързо - кой знае колко гадни спомени имат от тези момичета!  Sick

# 997
  • София
Аз го видях.
Много злобно от страна на Панайот Crossing Arms
Ама наистина много гадно!

# 998
Ей, гледах, гледах и нищо не видях как го залива Sad

# 999
и аз тъкмо се пулих ама нищо не видях newsm78 #Crazy Thinking

# 1 000
Вчера в предаването на Милен Цветков обясняваше,че думата ТРИЗНАЧКИ не съществува.Казва се три близначки или четири...,според случая.Това някой знаеше ли,защото аз се учудих???

# 1 001
  • София
и аз тъкмо се пулих ама нищо не видях newsm78 #Crazy Thinking
Залива го на 7 минута и 52,53,54 секунди. Как го написаааах, ама дано ме разберете! Laughing

# 1 002
ей браво на теб .ей сега ще се цъкля пак Hug

# 1 003
  • София
ей браво на теб .ей сега ще се цъкля пак Hug
Видя ли?

# 1 004
пулих се пулих се и видях само опулената физиономия на Пената

Общи условия

Активация на акаунт