БИГ БРАДЪР- ФИНАЛ

• 33 893
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 065
Айде бягайте в Горещо, 3значките щели да дават.

# 1 066
Айде бягайте в Горещо, 3значките щели да дават.
Дават само победителката Mr. GreenОт първите две изречения само,ми се повдигна! Ама Венета ужасно се излага! Звучат ми като две баби на седянка на пейката в някоя градинка!

# 1 067
 #CrazyОХ,сега и трите са в Горещо.И се почна едно кудкудякане...на четири гласа-ужас ooooh!

# 1 068
  • Варна
 Клонингите се скарали за парите

След победата в понеделник сестрите се изпокарали жестоко.
Вяра и Надежда искали да получат по 50 000 всяка,защото ако не били 3 нямало да спечели сестра им,а и публиката ги приемала като едно цяло.
Майка им искала парите да са на нейна сметка и тя да ги разпределя.
Любов пък щяла да даде на майка си 50 000,а с остатъка искала да си купи апартамент в София и да го обзаведе,доколото е възможно.
Тя отказава да дава пари на сестрите си,защото тя е победителката...

Извинявам се ако е пускано Peace

# 1 069
Сега от интервюто в горещо си личи че Любов се приема за нещо повече. Ще се накефя да се скарат нещо за тези пари. Венета страшно се излага като им приглася!

Вярно че имало джакузи в къщата, но те не разбрали.  hahaha

# 1 070
На мен ми направи много лошо впечатление, че почнаха да коментират връзките на Палома с Павел и Лили с Боби Лонг. Айде в къщата, ок. Това беше част от живота им там. Но да обсъждат така компетентно чуждите връзки.  Tired

# 1 071

Вяра и Надежда искали да получат по 50 000 всяка,защото ако не били 3 нямало да спечели сестра им,а и публиката ги приемала като едно цяло.
Любов пък щяла да даде на майка си 50 000,а с остатъка искала да си купи апартамент в София и да го обзаведе,доколото е възможно.

Извинявам се ако е пускано Peace

Къде го намери? Звучи ми като клюка. Досега винаги са казвали, че трите ще си харчат парите. Много си се обичат, това не може да им се отрече. Peace

# 1 072
  • София
На мен ми направи много лошо впечатление, че почнаха да коментират връзките на Палома с Павел и Лили с Боби Лонг. Айде в къщата, ок. Това беше част от живота им там. Но да обсъждат така компетентно чуждите връзки.  Tired

Учудваш ли се? Grinning Та нали това е едно от добрите им качства- истински- каквито в къщата, такива и вън.

# 1 073

Който си няма интересен личен живот, се рови в живота на хората Wink

# 1 074
Ще се гледа сеир с тея трите.

# 1 075

Учудваш ли се? Grinning Та нали това е едно от добрите им качства- истински- каквито в къщата, такива и вън.

То от тях освен клюки друго няма да излезе - ни за политика, ни за изкуство. Както казва Дия - от вкъщи не са излизали девойките. Поне да бяха гледали Дискавъри!  Sick

Снощи ги мернах и трите с Венета. Егати гледката  Sick Изтърпях ги не повече от 2 минути.

# 1 076
И аз мисля,че би трябвало наградата им да се раздели на 3.Май по-големият сеир с тези нещастници ще е след като излязат.За последно,Бай Брадър по Нова каза нещо за наградата като"на близначките трябваше да се дадат по 2 лв.,и на всеки зрител по 60,задето е изтърпял тази простотия 3 месеца"-да кажат подобно нещо и то по Нова??Венета хубаво изпълнява,каквото и наредят отгоре,но имиджът й на скандална журналистка пада.Не е много добре за нея.

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 14:37 от lilac

# 1 077
Предаването с Венета има ли го качено някъде за тези, които не са гледали навреме.

# 1 078
А мен ме интересува последния Бай брадър. Има ли го качен?

# 1 079
  • Ботевград
Предаването с Венета има ли го качено някъде за тези, които не са гледали навреме.
  Peace и аз го търся ...

Общи условия

Активация на акаунт