Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 703
  • 961
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Съгласна съм с kopche. Недопустимо е да даваш обещания на клиента, които после не изпълняваш. Липса на елементарен customer service.

# 136
  • Стара Загора
Напълно бях забравила за тази мостра. Grinning Някоя леличка от пощите сигурно вече я е изпръскала. Grinning

# 137
  • София
Напълно бях забравила за тази мостра. Grinning Някоя леличка от пощите сигурно вече я е изпръскала. Grinning
И тя иска да ухае! Ill

Също искам да попитам "сменяема" означава ли, че флакона си има пулверизатор?
Пулвелизаторът се развива и може да се пълни с продаваните от тях пълнители.
А в магазина на НОТИНО има една вертикална стойка с няколко вида парфюми и от там може да се пълни, но не знам дали консултантите го правят или всеки сам си налива. Има обявени и цени.

# 138
Parfium не бяха ли с безплатна доставка за суми над 100 лв?

# 139
  • Стара Загора
Parfium не бяха ли с безплатна доставка за суми над 100 лв?

Вече има фиксирана доставка, но често пускат и БД. Трябва да се следи.

# 140
Точно това ме отказа тези дни да поръчам от тях. Въпреки отстъпката с кодче, като видях доставката, приключих. Не може да поръчваш за стотици лева и да плащаш доставка. От друга страна, ако поръчаш евтин парфюм, да му платиш и 4 лв. доставка- мерси.
Нямам предложения за махане или добавяне на сайтове- ползвам основно тези, които са на 1-ва стр. в момента. Поръчвам само от бг сайтове засега.
Мостра и аз не съм получила още...

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 08:51 от Анонимен

# 141
Здравейте, някой дали си е получил мострата от Нотино. Поръчах я на 08-09, пишеше 2 седмици, но от тогава ни вест ни мостра.
Скрит текст:

И при не е пристигнала, дори вчера отидох в пощата да питам дали случайно имам пратка. Не зная с коя куриерска фирма ще пристигне. От Нотино всеки път казват, че нямат никаква информация, защото били изпращане от Prada. Но на мен не ми се вярва - съгласна съм, че може да ги праща Prada, но щом сме ги поръчали от Notino значи са техен представител и не може да нямат никакъв контакт с тях, защото от Notino така твърдят.

# 142
Не може да обещават подарък, с който не разполагат! Щом са го обявили, те трябва да го предоставят! Надявам се да си получим мострите, но за първи път чувам, да получиш подарък отделно от пратката!?
"Загриза" ме съвеста. Станала е някаква грешка, която ще оправят! Notino са  най-коректни!

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 09:23 от Magda Dimitrova

# 143
Е как, миналата есен така отделно си дойде мострата на Black Opium Extreme - 2 седмици след поръчката от Нотино, по пощата.

# 144
Някой да разполага с код за:
montaleparfums.bg?

# 145
  • До сърцето...
Някой да разполага с код за:
montaleparfums.bg?
Аз лично не видях поле за отстъпка/код, стигнах до трета стъпка, но се спрях за да не се окажа с поръчка, която не искам. Знаете, че имат кодове или просто питате?

# 146
Нямам информация дали има опция за ползване на код. А някой поръчвал ли продукти от този сайт?
Пише, че са официален представител за България на Montale, но не знам дали продуктите са оригинални. Конкретно искам да поръчам мостри на Montale, тъй като там има видове, които по други сайтове не ги намирам.

# 147
Нямам информация дали има опция за ползване на код. А някой поръчвал ли продукти от този сайт?
Пише, че са официален представител за България на Montale, но не знам дали продуктите са оригинални. Конкретно искам да поръчам мостри на Montale, тъй като там има видове, които по други сайтове не ги намирам.

Това са Farenah Concept. Преди имаха магазин до БНБ, после в пресечка на Съборна (не знам дали е още там), но сега изглежда са и в Хотел Маринела.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 13:03 от chilko

# 148
А дали наистина са официален представител на MONTALE за България или има друг сайт?

# 149
А дали наистина са официален представител на MONTALE за България или има друг сайт?

Не е трудно да се провери в сайта на Montale.

Общи условия

Активация на акаунт