Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 751
  • 961
  •   1
Отговори
# 480
nicheperfumes.net са жестоки както винаги!
magicjo, каквото съм написал в мейла да ми изпратят като проби, са ги изпратили. (8 бр. безплатно ) Simple Smile

+ да похваля www.tendance-parfums.com/ за Shalimar Millésime Tonka Guerlain , бърза доставка до Германия и после с превозвач.

Мисля да си поръчам втора бутилка, че този скоро ще свърши.Simple Smile Тествайте, преди да купувате!

# 481
  • София
За поръчалите от френската Сефора, днес получих смс от Speedy за доставка 💖

А имаше ли някакво раздвижване по линка, изпратен от Сефора или директно смс от Спиди да очакчвам?
Не, нямаше. Директно получих информация от Спиди.

# 482
  • Пловдив
В неделя съм рожденичка, а makeup не се сеща за мен... Трябва ли да изчакам съобщение на пощата за активизиране на отстъпка?

# 483
  • София
https://beautinow.nl

Milen™, ще им пиша при следваща поръчка с назидателен тон на nicheperfumes.net. Wink

SINEOCKA_D, няма да получиш код. Отстъпката се начислява директно в кошницата при поръчка. Дано си си въвела рождения ден в профила.

# 484
  • София
Коригирам се, получила съм мейл от Спиди за доставката от Сефора.

# 485
Milen™, ще им пиша при следваща поръчка с назидателен тон на nicheperfumes.net. Wink

SINEOCKA_D, няма да получиш код. Отстъпката се начислява директно в кошницата при поръчка. Дано си си въвела рождения ден в профила.

Петък поръчах -14 ти, днес ми беше доставен, така, че много е важен тона! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

За makеup,  имаше нещо, ако си отказал поръчка или не си я взел, не получаваш тази отсъпка. Мисля така беше, ако не ме лъже паметта.

# 486
  • София
В неделя съм рожденичка, а makeup не се сеща за мен... Трябва ли да изчакам съобщение на пощата за активизиране на отстъпка?
Пробвай, дали ти се добавя автоматично и отстъпка в кошницата. Аз мейл не съм получавала. Направо отстъпка, по памет.

# 487
Delirium, отново перфектни 🥰

# 488
Много добри цени на Roja в https://beautinow.nl/de/collections/roja-dove

- 15 % на цените и още - 10 % с код: AUTUMN22

# 489
Мakeup, както винаги перфектни. И двата парфюма са продукти с пълна презентация.

# 490
  • Стара Загора
Коригирам се, получила съм мейл от Спиди за доставката от Сефора.

Сега погледнах линка на моята пратка. Тръгнала е с Chronopost, логото е същото като на DPD, но в син цвят. До края на седмицата мисля, че ще е при мен. Grin

# 491
Разпространява се фалшива новина, че във физическите магазини на Delirium има -  20% на Frederic Malle, да не се влияете от нея!

Няма нищо подобно, скоро няма да има такива промоции, да не казвам никога. Simple Smile

Но ако решите, днес в Пардайс МОЛ има презентации и мостри на Uncut Gem, ако ви е интересно.

Утре ще има в Сердика МОЛ.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 17:11 от Milen™

# 492
  • Пловдив
Разпространява се фалшива новина, че във физическите магазини на Delirium има -  20% на Frederic Malle, да не се влияете от нея!

Няма нищо подобно, скоро няма да има такива промоции, да не казвам никога. Simple Smile

Но ако решите, днес в Пардайс МОЛ има презентации и мостри на Uncut Gem, ако ви е интересно.

Утре ще има в Сердика МОЛ.

Само по време на презентациите в двата бутика ще има 20% на Frederic Malle и Killian, на всичко без новите аромати. Та не е съвсем фалшива новината.

# 493
Няма да има нищо по време на презентациите. Обадете се по телефона  и попитайте. Simple Smile

Отстъпката от -20% е на всичко без тези два бранда.

# 494
  • Пловдив
Няма да има нищо по време на презентациите. Обадете се по телефона  и попитайте. Simple Smile

Отстъпката от -20% е на всичко без тези два бранда.

Няма нужда да се обаждам, информацията получих заедно с покана за презентацията. Който присъства днес или утре ще може да каже какво и колко.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт