Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 387
  • 923
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
Селест, и ти бързо да се оправяш, мъжът ти също. Моят още държи фронта. Но ние пазим дистанция вкъщи, колкото можем и хигиена естествено. Но неговият бустер беше доста по-скоро от моя и може и това да оказва влияние. Тъкмо мислех, че есента ще е добре да сложа четвъртата и вирусът ме изпревари. Нищо, засега съвсем леко минава. Жизнена съм. Отмятам по малко домакинстване и училищни задачи. Не мога да излизам и вече не ме свърта.
Утре ще си правя втори тест, понеже днес вече съм почти добре, надявам се да изляза отрицателна.

# 181
  • Бургас
Лили, то и ние уж пазим, всеки си седи в стаята, разговори с викане от другата стая Joy или до касата на вратата, ама стана белята. ММ така и не стигна до бустер, днес, утре и времето си мина.
След последното кафе в Италия в събота едва днес ми се допи отново. Ни глава ме е боляла без него тези 4 дни, ни нищо. В здраво състояние до половин час след ставане щеше да ме е врътнала, ако не го изпия. Все едно болният организъм сам изключва вредните неща. Странна работа.

# 182
  • Euskal Herria
Да се оправяте по-бързо, момичета!
Тук откакто го приравниха като сезонен грип, няма карантина. Когато бяхме болни, се обадиха от поликлиниката само и това е. Щом нямам температура и съм сравнително добре, няма проблем да се ходи навсякъде, да се работи - носиш си маската и толкова. Дори и на ПСР тест не ни пратиха - нали сме си направили домашен бърз тест, достатъчно било.

# 183
  • Бургас
И аз имах среща с Ковид, в началото на септември.
След три ваксини очаквах да го мина като плитка локва, ама не би-три дни бях парцал, с температура, без апетит, всички кости и мускули ме боляха.
Желая бързо оздравяване на Селесте и Лиляна!

# 184
  • Germany
Благодаря за палците! Всичко излеждало наред, според доктора. За резулата от цитото, ако не ми звъннат до 2 седмици, значи всичко е наред. Ходих да видя една приятелка и преди малко се прибрах.
Деси, браво на теб! Много ти се радвам колко бързо се адаптира. Аз на твое място бих почнала веднага, ако ме устройва предложението.
Селесте, радвам се, че си добре и стсискам палци мъжа ти да го мине също леко!

# 185
  • Бургас
Олееее,момичета...бързо да оздравявате и да не се давате на вирусите!

# 186
Селесте, не. Децата играеха физическо навън. Госпожата беше сиктирдосала моя хубостник и приятеля му настрани, на сянка и само по тънки блузки, без връхни дрехи.

# 187
Момичета, и на Селесте НМ да се оправяте бързо!
От коментари разбирам, че Лио е със снимка в темата и отивам да го търся.

# 188
  • Ямбол
Аз апетит не съм губила, а и като цяло, ако не е гадната хрема и малко кашлица, но съвсем лека, нищо друго нямах като екстри, нито главоболие, нито гърло, нито температура. Само първия ден ми беше леко схванато и ме караше да лежа и да спя, точно както бях след ваксина. Затова и се усъмних и си взех тест. Обаче от вчера някои вкусове не ги усещам. Чесън - нито ми мирише, нито ми люти, усещам го чак като ми запари на гърлото. Сладко - все едно ям някаква безвкусна бисквита. Сега готвя кисело зеле и грам не ми мирише. Дано да е само ефект от хремата, че никак не ми харесва такова състояние. А уж този вид на вируса не оказвал такова влияние.
Иначе аз също нямам карантина, не съм правила официален тест, само домашен, личната също ми се довери и каза да продължавам да пия това, което съм си изписала. Но не излизам, да не ръся заразата.
Извинявайте, че само с това ви занимавам, но друго няма около мен.

# 189
Уф, Лилс, загубата на обоняние си е кофти, аз така се хванах. Правех палачинки и изведнъж се усетих,  че не ми миришат. За около седмица се върна.  Вкус, слава на лакомия бог, не съм губила 😆

# 190
Вчера колегата се оплакваше как нещо си много смърдяло. Нищо не усетих. Чудя се сега дали да не си направя един тест 😂

# 191
Лили, Селесте и мъж, оправяйте се.
Детето е с оток на окото след удар от съученик. Нямам нищо за мазане, прочетох за настърган картоф, сега му сложих, дано не посинее много.

# 192
  • Euskal Herria
Съни, крем Арника/Арнигел много помага.
Става и с навлажнена амбалажна хартия - да се наложи удареното.

# 193
  • Бургас
Съни,що така,тези деца?
Добре ли е синът ти?

Аз съм кипнала от вчера насам...то не са глупост след глупост,проблем след проблем.... Еми,писна ми !
Малкият,явно е нарочен,покрай батко си,от двама учителя и ще си имаме ядове май!
Тези дни ще ги разнищя нещата и ще стане ясно!
То да бяха само ядовете в училищата на децата, а то и Кот друго ти дойде на ума...
Иде ми да се гръмна! Всичко ми идва в повече!

# 194
Детски им работи, Карз. Наистина нямам нищо, само цикатридина, сега ще прочета става ли.

Общи условия

Активация на акаунт