Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 388
  • 923
  •   1
Отговори
# 195
Синеочка уж беше преборила вируса,пък нещо се влоши. От вчера кашля,одеве и темперарура вдигна,та утре на лекар. Стискайте палци да не е сериозно.
Да се оправят болните! Кофти период е този.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 09:47 от Anyyyone

# 196
  • Бургас
Охх,Съни,..говори ми!
Що нещо имам да разказвам...ама си мълча.
Всяка вечер,всеки ден повтарям едно и също,милион пъти. И на двамата! Уж всичко разбрали! Чистене,муфтене.... Накрая,ще вземат сопата ! Но няма в Тихуана да гоня антилопата,а у дома 😂🤬
Наложи му лед на дечко!
Бързо да му мине на героя!

Ени,прекрасна е Синеочка!
Много обичам сини очи!
Бързо да се възстановява!

# 197
Съни,за оток се сещам за компрес с реванол.Изпитано е,но за окото ми звучи малко рисково.
Синеочка 🥰, бързо да оздравя!
Големите болни също!
Тия дни водя Шефа на близките ниви.Посеви вече почти няма,и може да бяга като щурав,та да си изразходва енергията.Днес имаше и една баба, която,жива и здрава да е,му даде сума току що откъснати домати и краставици 🤩

# 198
Ех, Съни,.... Ако имаш крем за разширени вени също става.
Карз, поговори с класния ръководител.
Лиле, стягай се, оправяй се. Ама сега ще те нароча за виновна, че ми се прияде и на мен кисело зеле.
Прекрасна Синеочка.
Ренко, Шефа забрави ли за водните забавления?

# 199
Не,Маре,само промени игрите.Там, където ходим,минава и каналче с вода 🤭.Хвърля камъчета в него, изсъхнали чушки,орехи,пръчки и каквото още докопа.

# 200
  • Бургас
Съни, дано не е много синьо положението утре.

Синеочка да оздравява бързичко! Малък бонбон е тя.

Карз,:hugs:

ММ вече забрави, че е бил болен /тестът му е отрицателен, та не знам кво е карал/, а на мен взе, че ми се запуши носът. Натъпкала съм си сега тампони с ракия в носа и ушите, дано не се напия Joy че аз ракия не близвам.

# 201
Болните да озндравяват и да няма последствия. Нищо, че е леко, лягаш и лежиш.
За ударено знам, маже се с олио. Вчера явно не ми беше ден и да прескоча котката отнесох ръба на кухненските шкафове. Веднага намазах с олио, няма нищо на повърхността. И окото не пострада, че предния път имах и кръвоизлив там

# 202
  • На брега на реката
Добро утро!

Селесте, може и да не е било това , при ТМ, а просто съвпадение!

Съни, дано няма следи днес!

Синеочка е прекрасна, а и така позира...!  Ще разбива мъжките сърца! Да се стяга татко ѝ!

Лилс, нали знаеш, че тук можем да си кажем всичко, дори и да се оплачем!

Карзче, ...ОМММММ!

Скрит текст:
Пиша го в скрит текст, за да не досаждам, ако на някой не му се четат такива неща:
Аз ходих да спя при Малечка! Пак ги е държала будни, предните дни и понеже не им се вярва, че у нас спи, решха да я приспя у тях и аз да ставам ако има нужда! Ами спа си детето, само с едно събуждане за около 5мин., а тях ги държи будни с часове!  Казах им, още онзи ден, че най-вероятно го прави само при тях и то умишлено и тази нощ го доказахме!  Иска да стоят до нея и да и люшкат дупето. В момента в който спрат, тя започва да мрънка, а при мен не прави така, без значение дали сме у тях или у нас! Явно ще трябва да се консултират с някой за това! Брей, какво човече!

Хубав ден, момичета и честит ни петък!

# 203
Добро утро!

Брей, Бубе, чалъмлийка е Малечка... Може би наистина е добре да се консултират със специалист по детски сън...

След работа съм се сгласила да ходя на йога, но и чакам скъпа другарка да каже кога ще се видим, та едно от двете ще е. Ама първо да избутаме работата.

Спокоен ден, банда!

# 204
  • при моите деца .....
Добро утро!
Болните да оздравяват!
Синеочка е прекрасна!
Концертът беше невероятен, но се прибрахме почти в 1.
Докато мина през банята, докато изгладя... Легнах в 1.30.
Спала съм по-малко от 4 часа и половина.
Днес ми е натоварен ден на работа, дано поне е спокоен, че съм дежурна.
Хубав ден!

# 205
Добро утро.
Буб, децата не спират да правят номерца на родителите си и когато са големи. Сега е за сън, после за друго нещо, после за трето и ей го, станали абитуриенти. Simple Smile
Хубав ден, момичета.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 07:21 от mariat

# 206
Добро утро.
Бубе, намерила е да ги намипулира. Преди години Калин ме караше да му държа краката под определен ъгъл във въздуха. А променя ъгъла, а рев до бога. Дойде мама и наложи ред.

# 207
  • Бургас
Морген!
Олее,Тит,не ти е било никак лесно! Здрави ръце се иска.
Бубе,дано бързо намерите начин за Малечка,да си заспива нормално.

# 208
  • гр.София
Добро утро ☕
Бубе, усмихна ме рано-рано 🤗 макар на твоите деца да не им е до смях.
Снощи я видях синеочка, страхотна е😍
Най-вероятно ще се задействам за работа след като се върнем от ваканцията на щерката.
Вчера много хубав ден, излизахме с една позната и детето и, разходка, кафенце, времето беше разкошно!
Хубав ден момичета 🤗

# 209
Добро утро.
Детето се събуди само с раните, оток няма.
Синеочка е прелест.
Бубе, ще намерят начин да се справят.
Хубав петък.

Общи условия

Активация на акаунт