Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 390
  • 923
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Добро утро!

В защита на моите деца да кажа, че номера не са ми въртяли. И като малки, и като големи. Разбрани деца имам, но и майка им е разбрана Wink
Започвам да пиша анализ на входните и се сещам, че три класа не са ми проверени, в училище са и не смея да отида да си ги взема, дано ме изчакат.
Днес съм почти добре, смятам да се тествам и ако съм отрицателна да изляза за малко.
Хубав и дано е слънчев денят!

# 211
Бубе,да не би да заспива по различен начин с теб и родителите ѝ?Не са номера,а според мен вследствие на различни асоциации за заспиване.Ама аз само чета за подобни проблеми,и евентуално защо се получават.
Съни,ама рани ли чак от юмруци 😳

# 212
  • На брега на реката
Ренко, и аз не знам!
Приспиваме я  по един и същи начин. Аз обаче съм супер спокойна и имам очакване да спи спокойно и то цялата нощ.
Децата ми, също са спокойни, но имат вътрешен страх, че ще се буди постоянно и всъщност се случва точно това, което е вътрешното ни усещане.
Възможно е да е много сензитивна и да го усеща или си знае, че заспи ли с баба, няма да мине номера, а с мама - да!
Всички се чудим?!

# 213
Бубе
Скрит текст:
Когато спи при теб,но сте у вас,в кошара,на легло,сама,как спи?А у тях?

# 214
Видях Синеочка Heart Eyes

Бубе, децата много добре усещат при кого им минава номера и при кого не.
За нея това си е тяхната нощна "игра"

Снощи винце с момичетата, много добре ми дойде!

# 215
  • На брега на реката
Ренко,
Скрит текст:
И у нас и у тях  заспива в кошара. Приспиваме я еднакво, няма разлики.
Затова снощи, аз я приспах у тях, за да видим има ли промяна.
Абсолютно еднакви неща правим, при еднакви условия.
Само приспиващия е различен!
При мен и дядо й, няма проблеми, без значение мястото,  а при мам и тати има.
Ще им предложа последен вариант, да дойдат у нас и са я приспят те, за да видим

# 216
  • Бургас
Бубе,защо не пробвате да й дадете някоя ,,вълшебна,, играчка за хубав сън? Измислете нещо.
Някоя кукла,книжка или нещо друго любимо,което ще й помогне да спи спокойна цяла вечер?
Кажете й,че примерно тази нова кукла е приятел на сънищата,или нещо от сорта..🤗

# 217
Бубе,
Скрит текст:
Според мен има някаква разлика,макар и минимална, която на нея ѝ влияе.Ако се свържат с консултант, сподели каква е причината,че ми стана много любопитно.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 15:03 от Ренко

# 218
  • Бургас
Ренко,голям сладур е Шефа! 😍

Днес шефката ни е на работа,че беше болна. Не съм я виждала от миналият четвъртък и не можем да се наприказваме. Голямо бъбрене му ударихме. Затъжили сме се.

# 219
Бубе, при нашата кака също имаше такъв период. Будеше се посред нощ с рев и много трудно се успокояваше. Нямаше никаква причина. Писъци, мятане, нито иска да легне, нито да седне, само майка ѝ да я гушка. Стоях при тях десетина дни и аз я слагах да спи. Само първите една-две вечери го направи после спря. Като съм си тръгнала пак почнала. След около 2-3 седмици всичко мина и все едно нищо не е било. Отдадоха го на скок в растежа.

Ох, това Шефче Heart Eyes.

А Синеочка е кукличка People Angel.

# 220
2в1,последния скок в растежа мисля,че продължаваше 2-3 седмици.А при Билянка май е от повече време.Дано скоро намерят причината,че е мъка така.

# 221
О, далеч съм от мисълта да твърдя, че при Билянка е същото. То, всяко дете си е различно. Дори и в едно семейство, гледани еднакво, пак не можеш да ги слагаш под един знаменател. Дано да намерят решение, че хич не е лесно.

# 222
  • На брега на реката
Благодаря ви, за загрижеността!
Ще продължим да опитваме, а ще потърсят и консултации!
Ще споделя,  когато/ако разберем!

# 223
  • на Мелмак
Много хубави са тези дечица Heart Eyes

Бубе, дано рсзберете/отмине Hug
Иначе през нощта при теб, през деня при тях. Така всички ще са наспани и спокойни.

Ще готвя за първи път боб мунг, дано се получи и хареса Simple Smile

# 224
Подкрепям Ети, взимай я да спи у вас, щом спи. Много добре ще ви се отрази на всички, че очевидно и ти ги мислиш. Монката не е оставяна да спи при никой като малка, понеже беше ужасно неспяща. Два-три пъти за банкет, съм я тествала с бабите, само за приспиване и после си я взимах, след като се прибера. Майка ми трудно съумяваше да я приспи, свекървата се справяше. Като мъничка я гледаше прабаба ѝ през деня, ако е болничка, ми с нея спеше по два часа, без ритуали по заспиване, с мен не спеше или ако се случеше, приспивах по два часа, за да спи половин. Всички сме се старали, как така при някои от нас се получаваше, така и не разбрах.
Довечера съм на театър и афтър театър;), тоест винце след това. Ще гледам "Отчаяни съпруги".
Браво на детето на Съни!
Синеочка и Шеф ги видях, много искам да ги нагушкам и намачкам😘.
Утре ще гледам детето на братовчед ми, та ще се става рано. Метнал се е на мен, според баща му, затова трябвало да го гледам у тях, не обичал да става рано;)

Общи условия

Активация на акаунт