Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 391
  • 923
  •   1
Отговори
# 225
  • На брега на реката
Тути, за нас не е проблем, дори е радост, но децата се тормозят. Искат да си свикне да спи у дома си!

Уф, извинете,  няма да досаждам повече,  но някак не спирам са я мисля!

# 226
Шефът Heart

Не знам дали писах, но Синеочка става все по-красива Heart Да е здравичка!

Бубе, не досаждаш, нали за това сме тук. Аз не де, щот не мога да помогна със съвет, но дискусията ми е интересна. Имаме едно неспящо в компанията, но за съжаление няма на кого да го тропосат, за да видим дали при друг ще спи. Освен аз да го взема...

# 227
Але,още ли не спи вампирчето 🤨? Въпреки консултациите?

# 228
Благодаря ви,момичета! Да са ни здрави всички дечица.
Ние ходихме на лекар,но нашата я нямаше,та звънях,издирвах друг педиатър. Прегледа я,от гърлото идва цялата работа и темпетатурата. Ще чакаме до неделя и ако вдига още,ще взимам аб. Странното беше,че ми предписа 3 пъти на ден да й давам нурофен,че то тогава със сигурност няма да разбера вдига ли или не. 🙄 А тя от вчера не е вдигала,така че него ще й го спестя. Та така,стискайте палци да се пребори без аб.
Бубе,май ти писаха за мацката от друга тема,ако искаш я потърсете за съвет. Дано нещата се наместят и да си спинка по цели нощи,независимо къде. 😊

# 229
  • при моите деца .....
Привет!
Бубе, на досаждаш.
На мен ми е интересно....
Винаги съм разказвала, че ставам рано - в 5.30 - 5.40 - да имам час - час и половина време само за мен. Обичам сутрешното си кафе в притихналата къща.....
От около 20 дне минути след като стана от леглото, става и Митето.....
Не знам дали е уплаха от операцията или от започването на училище, но е факт..... не просто се събужда, идва при мен да лежи....
Ако продължава ще потърся психолог......
Радвам се, че свърши работната седмица.
Имам нужда от почивка.
Днес водих Митето да гледаме Марти - участва на откриването на есенно състезание.
Ето ме мен с част от нашия отбор

Наздраве!

# 230
  • На брега на реката
Добро утро!

Малко ми е тегаво, че снощи бях на пенсиониране на колега и сега ми е трудно, ама няма начин, ще трябва да ходя на работа!

Ени, стискам палци, да се пребори Синеочка!
Мила съфорумка ми писа за другата мацка и вероятно ще се свържем с нея, но чакам децата да кажат. Не мога на своя глава, а пък снахата намерила контакти на някаква много добра, която са ѝ препоръчали, доволни приятели, та ако не стане, ще направя връзката.

Али, на колко е вашето, неспящо детенце и какво са опитвали? Аkо искаш и на ЛС, че ми е неудобно да занимавам всички с нашите неволи!

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 06:47 от Бубoлина

# 231
  • Бургас
Добро утро!
Стягам се за работа. Да избирам и днес и утре ще си почина.
Бубе,не ни досаждаш изобщо. ❤️Споделяй на воля и заедно ще мислим решенията на проблемите!
Хубав съботен ден,банда!🍀🌞

# 232
Добро утро. И аз- работната съм вече будна и с кафе. Като Боби си пия кефето на спокойствие и тишина, та за това ставам и по- рано.
Хубав ден да имате!

# 233
  • на Мелмак
Добро утро,

И аз тук с кафето. Тъмно и тихо е.
Бубе, не досаждаш Hug
Дано става днес за разходка. Имам дребни неща в къщи за дооправяне, но не ми се седи, искам навън. Довечера сме на РД.
Хубав ден ви желая!

# 234
Добро утро.
Пия кафе и чакам мъжът ми да ни вземе след работа и да ходим на село. Ходи ми се на разходка, но ще видим дали ще ме огрее.
Бубе, с помощта на специалисти ще се справите. Моят син не спеше спокойно докато стана на 6. Но тогава не съм знаела, че има специалисти за сън.
Лека работа на работните и приятна почивка на останалите.

# 235
  • Бургас
Работната аз,ще закъснее за работа. Има промяна в разписанието на автобусите и моя тръгва в 8ч. Започва се пак, цяла зима промени. Добре,че ми започват големите почивки.
Та,сега пия кафе на автогарата.

# 236
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес се пробуди в 6, но Полежах до 7.
Друго си е човек да се наспи...
Планът за днес е разходка с Митето, да пише той, да приготвя багажа на ММ...
Лека работа на работещите!
Мързелива събота на останалите!

# 237
Добро утро!

Бубе, на 2 е нашия хубостник. С двама консултанти по сън работиха, но без особен успех за сега...

Снощи се вдиях с две скъпи приятелки, много хубаво беше. Едната не си беше идвала от две години заради ковид, другата пък ме зарадва с чудесна новина. Напълни ми се сърцето 🥰

Днес ще шетам из дома и из двора. Още не сме разваляли зеленчуковата градина, но вчера брахме домати, имам и зелени. Ще наскубя каквото вече е заминало.

Спокоен ден, банда!

# 238
  • Бургас
Станах си аз по разписание, в 6. Пуснах пералня със зимно. После чак се сетих, че се нанесоха съседите над нас и направиха от кухнята спалня, та им бръмчах в ранни зори. Млади са, дано имат здрав сън!
Чакам майка и дъщеря ми да ме вземат да ходим на гробище, после съм обещала да правя кето палачинки у тях, децата спят до късно. Купих бадемово брашно- 200 гр-6.40 Ако искаш!

# 239
Але,а хапва ли наборчето?Защото има връзка между злоядството и неспането,с ниски нива на желязо.Изследва се феритонин.Завиждам за доматите 🤩.Тази година беше много зле и слаба при нас.Суша,топло,не се пръскат(тря сме в тренда, винаги са био 😁),и по-малко от два месеца ядохме домашни домати.А бяха в оранжерия,и извън нея,и на нивата,и ни-що!Дори за лютеницата нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт