Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 395
  • 923
  •   1
Отговори
# 240
Ренко, хапва. Всичко си му е наред освен,  че като реши нощем да си прави парти никий не мой да го спре...

И при нас  беше много суша тази година, ама поливахме яко. За пръскането - сигурно са пръскани, ама пу, пу, много домат произведохме. За сметка на това чушките бяха малко,  тиквичките изобще не станаха  а патладжаните всичките бяха бели 😆

Аз чакам да се стопли, че да си подам нослето на вън 😆

# 241
  • гр.София
Добро утро ☕
Добре поспахме, сега пием кафе и мислим към Мюнхен да хващаме на разходка, че щерката не е ходила.
Вижте с какво се е занимавала снощи 😁

Хубав ден момичета 🤗

# 242
  • Germany
Добро утро и от мен!
И аз обичам да ставам преди другите и да си пия кафето на спокойтвие. Днес ще имаме гости, та след малко подхващам.
Ени, да минава бързо на Синеочка!
Бубе, дано намерите скоро решение, че си е мъка с неспящо дете. Моите и двамата се будеха по 3-4 пъти на нощ до към 3г. Но давах биба и продължаваха да спят. Не съм приспивала никога. И двамата научих от бебета, да оставям в креватчето и да си излизам.
Хубав уикенд на всички!

# 243
Аз съм обещала да уча Синеочка да кара колело без спомагателни. 😆 Дано не се претрепе. Други планове нямам.
Хубав и топъл уикенд ви желая.

# 244
Добро утро! Хич не обичам да ставам рано аз, ама днес ми се наложи, че гледам един малък господин 😘
Поръча ми да му направя макарони. Макароните са свършили, да видим дали ще яде юфката, дето готвя;)

# 245
Аз съм обещала да уча Синеочка да кара колело без спомагателни. 😆 Дано не се претрепе. Други планове нямам.
Хубав и топъл уикенд ви желая.

Ооо, не го мисли, щ се научи! Това ми е един ярък спомен от детството, не знам на колко съм била, може би 5 или 6, и много ме беше страх. Баща ми ми беше казал, че ще ме пази и това ми стигаше. Беше лято и както си карах погледнах настрани, където падаше сянката, и видях как той въобще не държеше седалката както беше обещал, а аз си карах сама, той подтичваше до мен. Ако детето го е страх има единствено нужда от малко подкрепа, вярвам, че ще е чудесно лично изживяване и за двете ви!

# 246
  • Бургас
Добър ви ден!

Изчистих, изкъпах се, правя един тест за успокоение и отивам да си видя децата, че вече не издържам.

Синеочка да подкара колелото сама бързо и без поражения!

Маги как хубаво ги е наредила тези букви, като мъниста.

Съни, как е окото на детето? Искрено се надявам ударът да не е бил умишлен.

Хубав да е денят ви!

# 247
По същия начин, като Карма се научих и аз, мен ме държеше по-малкият ми брат Wink

# 248
Да,и нея я е страх,но със ставането ми е дала зор. Чакам още малко да се постопли и излизаме. Казах й,че ще я държа и няма да я оставя да падне,пък да видим. Ще ви кажа после. 😊

# 249
Ени, успех в начинанието!Големия късно се раздели с помощните колелета,май 🤔.Но за сметка на това, изминалото лято не слезна от колелото.С другари толкова километри навъртаха,че все едно ходеха до Пловдив и обратно.
Але,може и да е купонджия човечето,от малко 🤭.На колеги детето е подобно-ляга посред нощите,на разсъмване често се събужда да игра 😳,след час-два-три продължава с нощния сън.Тръгна обаче скоро на градина,и май ще се нормализират нещата.

# 250
Никакъв шанс! Много зле,аз сили нямам толкова. Тя само върти и чака да си я държа,никакъв баланс няма. Ще пробваме пак де,но сега е сърдита,че се прибрахме,а мен всичко ме заболя-крака,кръст. 😆 Ако не сега,на пролет ще е.

# 251
Селесте, зарадваха ли се децата на срещатата? Донесе ли им подаръци?
Бабче Бел, освен скъпото бадемово брашно може да добавяш и кокосово.
Деси, талантливо дете. Какво ще го правим? Simple Smile
Само това запомних. Хубава вечер.

# 252
  • Бургас
Мари, така и не отидох при тях. Тестът пак позитивира, при това на секундата, и аз се притесних. Цял ден съм с единия крак на вратата и все се разубеждавам. Изкарах цяла седмица почти без симптоми и въобще не очаквах такъв развой днес. Утре вече отивам.

# 253
  • Бургас
Селесте,бързо да си заминава вируса!
Вярвам че нямаш търпение да ги гушнеш децата 🤗

Телефона ми е много зле -пише и прави каквото си поиска

# 254
  • при моите деца .....
Привет!
Ени, да те успокоя... И Митето още е със спомагателни....
Признавам си, че и на мен ми е по-лесно да свалям тротинетка, а не колело.
Вечеряхме семейно, даже и на Марти гаджето.
Следобедът Митето ходи на момчето на гости да играе на Плейстейшън.
През нощта ММ тръгва.
Хубава вечер!
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт