Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 396
  • 923
  •   1
Отговори
# 255
Ени, да не те отчайвам, но на моите и двете фльорци им отне повече от месец да се научат. По едно време се бях предала. Добре, че баща им се зае.
Като се сетя, че подкарах на сестра ми балканчето, сама на 5г. докато нашите спореха нещо. Две кръгчета направих, докато ме видяха 😆

Селесте, много тъпо с тези тестове.
Иначе как си, имаш ли още оплаквания или всичко мина.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 23:47 от rummi_pl

# 256
  • Бургас
Добре съм, Руми, нямам никакви оплаквания, така съм почти през цялото време.

Ени, не я натискай сега, нека сама пак пожелае да кара.

Тути, харесаха ли ти юфката?

# 257
Тя иска много,даже рева,че се уморих и се отказах. 😁 Ще видим,утре втори опит с баща й. Аз няма да натискам изобщо.

# 258
Ти пък, Селесте, кой харесва юфка (освен мъжът ми). То и затова имаме купена вкъщи. Хапна пет лъжици и посегна към зрънчото малкият.
Все така нищо да ти няма и утре пожелавам отрицателен резултат!

# 259
Ени, моят младеж още кара с помощни. Не го натискаме. Когато, тогава. Навремето татко ме научи много бързо, като държеше колелото и го пускаше. Това е един от най-хубавите ми детски спомени. Аз по подобен начин научих девойката да кара ски Stuck Out Tongue Winking Eye

Цял живот съм била активен колоездач, а вече 3та година нямам велосипед. ММ е маниак и има супер як байк, та се надявам покрай него да се завърна в редиците.

Тути, обичам юфка Blush

Селесте, да минава бързо!

# 260
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се малко преди 7.
Забравила съм да купя яйца....
Та промених плануваната закуска.
Днес трябва Митето да пише, вчера почива активно.
Хубав ден!

# 261
Добро утро.
Вчера бяхме за гъби, но повечето само снимах. Брахме само сарнели и печурки.
Скрит текст:

Селесте, детето има само две рани на окото и бузата. Абсолютно умишлен удар е било, макар и след недоразумение.  Много са импулсивни момчетата.
Планирали сме разходка, но на момчетата не им се става още. А следобеда съм заета и трябва да се приберем.
Хубава неделя.

# 262
Добро утро!

Селесте,  дано тестът днес е отрицателен и да гушнеш децата.

Аз вчера се занимавах с дрехи, до скубане на градината не стигнах,  защото ме примамиха шезлонга и книгата 😬 Та това остана за днес. Следобед сме на шопинг и вижданка с дружките.
Колело не помня как съм се научила да карам без помощни, обаче помня, че се пребивах като куче постоянно и накрая спрях да карам 😆

# 263
  • На брега на реката
Добро утро!

Селесте, пожелавам да си нагушкаш дечицата още днес!

Съни, така е с момчета, дано бързо минат раните!

Чудя се, от де да я почвам! Само днес ми е почивен и направо ще ми се вземе здравето! Чистене, пране и готвене са ясни, ама се чудя дали да не подхвана и прозорци/пердета, че им идва времето, а на всичкото отгоре, туй трябва да го свърша до 16,30, че ММ се прибира и отиваме на неговото село на гроздобер!   Стискайте палци, да успеем да го оберем, че да не ходим утре пак!
Сега обаче, ще изпия още едно кафе и се надявам плана да ми се подреди, че ми е хаос в главата!

Да споделя за Косорито, ако на някой му е интересно:
Скрит текст:
Много сме доволни, особено ММ, че всяка вечер има топла и вкусна храна! Аз също, защото не ми отнема много време! Готвих пържоли, наденици, пилешко, дробчета с бекон и гъби, картофки /пресни, не замразени/, банички, мъфини /само те не се получиха добре, но си ги измислих, та затова/! Почиства се изключително лесно!
Има само един недостатък или по-точно два:
1.Като сготвя нещото си, стига за вечеря и за ММ за обяд, на другия ден /ние сме си ящни/ и всяка вечера трябва да готвя! - това не знам дали е недостатък, за хората, които са свикнали да готвят всеки ден!
2. Позиционирала съм го върху готварския плот и не го махам, а това ме дразни, защото обичам да ми е подредено и да не ми стоят разни неща по плота! Лошото е, че нямам шкаф, в който да го прибера!
Т.е. всикчи изброени недостатъци, не са на уреда, а са "в нашия случай" така, че горещо го препоръчвам!

Хубава неделя, момичета!

# 264
  • Бургас
Добро утро,банда!
Пия кафе в леглото. Чудя се от къде да я подхвана днес.
Селесте,днес да е "-" и да си нагушкаш сладурчета!
Бубе,прави се,че не го виждаш на плота! Там няма нищо!

Колело не мога да карам. Като дете,баща ми ме учи,като придържаше седалката. Бях се научила,но на следващия ден ни откраднаха колелото. От тогава не съм се качвал на такова. До преди няколко години,когато децата бяха на муза -колела. Баткото караше голямо колело,а малкият беше около 4-5 г не помня вече. Учихме го да кара без помощни. Но нещо се ядоса и взе да се дундри! Ядосах се и аз и се метнах на колелото на батко му. Голям смях бях! Равновесие имаше само в началото,после бях като карикатура! Децата се попикаха от смях с мен!
А навремето съм карала скейтборд,кънки и беше яко!

# 265
  • някъде ... тук ...
Добро утро от плажа
Скрит текст:

За колелета си говорите  Simple Smile
Не помня дребният кога и как подкара без помощни, обаче големият -да.
От бясно каране така беше изкривил помощните, че фактически караше без тях. Обаче не даваше да ги махнем от страх. В един момент едното се счупи. Баща му ги махна и с малко приказки и обяснения се качи и тръгна. Беше на 5. Тъкмо се роди малкият.

# 266
  • Canada
Добър ден!

Разходих кучетата и седнах с кафенце на терасата ☀️

Селесте, доколкото съм чела тестовете дават известно време позитивен резултат без реално да си заразоносител. Не бих се бавила и минутка с гушкането на децата.

Вчера имахме българо-канадска среща в Щастливеца, мн приятно мина. Доста семейства се прибраха и заселиха около Търново последните две години.

Съни, как приема детето случката?

# 267
  • гр.София
Добро утро ☕
Селесте, стискам палци за отрицателен резултат ✊
ЕлиТ, къде си 🤩
Тук карам колело ежедневно, иначе не бях се качвала години🙂
Вчера си направихме много хубава разходка из Мюнхен, ядох какви ли не вкусотии, накрая завършихме в една италианска кафетерия, магазин и ресторант, всичко на куп😁 купих си сирена, разни сладки, ММ кафе.
Обаче лудница, май започвам да отвиквам от толкова навалица, че и трябваше да шофирам на връщане, та се изнервих😁
Днес, мързел!
Хубав ден момичета 🤗

# 268
  • някъде ... тук ...
Деси, днес - около Йерисос, Гърция Simple Smile

Селесте, дано по-скоро е - теста и да се събереш с децата!

# 269
  • Бургас
Добро утро!

Фонс, същото съм чела и аз, но вчера се паникьосах малко, днес хич няма и да се тествам, заминавам след малко.

На колело не съм се качвала от години. Когато ММ си взе електрическото, старото му мислехме да го оставим за мен, но липсата на място и евентуалната му рядка употреба ни отказаха. Сега в Италия например всичко живо беше качено на колело, няма млади, няма стари, мацката с костюм и токчета, възрастната италианка, която отива така до близкия магазин. И едни раздрънкани, никой не си ги мери.

Ели, приятно да ви е!

Тути, и аз не ям юфка, не знам Wink Обаче имам толкова мили и ярки спомени как я правехме с баба и съседките на село. Цял ден песни и смях. После се съберем в друга баба да направим и нейната.

Съни, да минават бързо раните!

Бубе, я си стой мирна, как прозорци, а оттам и гроздобер. Мързеливата ми душа не го разбира това Wink

Донесла съм си 3 кила сирена, а ни ми се яде, ни ми се пие. Килцата от Италия ги занулих, време е да се вземам в ръце Joy

Хубава неделя, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт